Drones.

vrijdag 2 november 2012 11:35 | Wouter ter Heide. | 2089 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

 Twee hoge VN-functionarissen gaan het gebruik van drones door de Amerikanen onderzoeken. Mocht het onderzoek uitwijzen dat het dronegebruik in bepaalde gevallen een oorlogsmisdaad is, dan zal dat desondanks geen consequentie hebben.

Want wie zou de VS voor het plegen daarvan tot de orde moeten roepen? Vandaar dat het nu al vaststaat dat het onderzoek enkel het aanzien van de VN en daarmee de geloofwaardigheid van het vredesideaal nog verder onderuit zal halen. Een protest daartegen van onze regering is niet te verwachten, ondanks haar VN-lidmaatschap. De implicaties daarvan zijn voor Rutte-II simpelweg te hoog gegrepen, alle mooie woorden en retorische kwaliteiten van de dames en heren ten spijt.   

Bron: Diverse media.

 Quote

De gedachte manifesteert zich in het woord, het woord manifesteert zich in de daad, de daad ontwikkelt zich tot een gewoonte, en de gewoonte verhardt zich tot een karakter. Sla dus acht op de gedachte en waar ze u brengt, en laat haar voortkomen uit liefde ontstaan uit begaanheid met alle wezens. Zoals de schaduw het lichaam volgt, zo worden wij wat we denken.
Onbekend