=SYNDROOM VAN DOWN.....

Wo 20 April 2011 07:16 | bouwjaar54.nl | 4819 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Onschuldige maagd Wilma Nanninga ooit: “Ik voel me genaaid!” Eindelijk dan. Aanstichter van al het kwaad: Bas van Toor. Zijn alter ego Bassie is populair bij kinderen, dementerende old-timers en zwakzinnigen. Roddel: kleurige pierrot Bassie bezwangerde op 73-jarige leeftijd een fan van 31 lentes. Na een optreden om te huilen met Sandra K. een clowneske paringsdans. Gelijk had ie. Bassie ontkende zijn vurige escapades en de hoogzwangere eiste een DNA-test. Als je een rasartiest met het IQ van een pedaalemmer kunt kaalplukken gewoon hoog inzetten. Prima actie. Onze nationale held (EQ 55) stemde toe. Hij produceert al decennia lang geen levend sperma meer, geen vuiltje aan de lucht voor Pipo. Alle serieuze (Volkskrant) en minder serieuze (Privé/Weekend) media namen de scoop voor waar aan en lieten de persen op volle toeren draaien. “Heeft u ook de nieuwste Privé met stokoud nieuws?” Een creatief bureau zette de zaad & ei-stunt, op initiatief van pedofiel Bassie, ooit in scene voor een geinige tv-spot van verzekeringsmaatschappij OHRA. Inhoud: Bassies buurman feliciteert de te laat aansnellende pias met zijn jongste zoon. De verloskundige toont de verbijsterde kersverse vader zijn baby: een mini-Bassie. Tja. Een nakomeling met het syndroom van Down is amusanter. Slechtste verliezer: rondborstige roddelkoningin Wilma N. “Er wordt gewoon gelogen (…)”! Relnicht Albertina Verlinden bakte ze echt het bruinst (…).  “Schande!”, mekkerde het meest homofiele lasterschaap van RTL (Rukken & Trekken Lul). Vuige achterklap is olijk, maar zelf te grazen worden genomen raakt eigen wel en wee. Een geurend koekje van eigen onwelriekend smegma-deeg. Smakelijke voortzetting, lieve jongens.

Ook grappig: een écht waar gebeurd verhaal. Een plaatsgenote raakt zwanger. Niks onrustbarends. Er is 1 plakkend complicerende factor. Mevrouw is aan de neukerij met een pikzwarte, regelmatig langswippende, ‘zaaddonor’. Niets schokkends, lijkt het. Van zulk bevredigend vrijwilligerswerk droomt elke gemiddelde doorzondoos. Fiks fantaserend dan wel prettig praktiserend. Komt in elk huwelijk voor. Uitgangspunt: lekker lang = lang lekker! De onderliggende partij in dit gevalletje misleiding & zwendel is roomblank. Haar uithuizige echtgenoot heeft dezelfde kleurstelling. Het copuleergedrag met de donkere minnaar ligt qua frequentie hoog. Zeg maar, op uiterst regelmatige basis. Zaadlozingen van manlief vormen een trieste zeldzaamheid. Na 15 jaar ken je de video Kamasutra namelijk wel zo’n beetje uit het hoofd. Moeders in spé schuift het hele zaakje 9 maanden voor zich uit niet wetende wie haar bevrucht heeft. Mamma is niet vies van een gokje en besluit te kijken welke kant het kwartje oprolt. Zelfs bij OHRA valt de uitkomst van deze spuiterij niet te verzekeren. De ongeverfde echtgenoot is in zijn nopjes met zijn voortplantingsmogelijkheden en reuze trots op zijn uitdijende grote liefde.

De schat had in een eerder stadium te horen gekregen: “De kwaliteit van uw sperma zou een zwangerschap wel eens wat in de weg kunnen staan. De bewegelijkheid is beneden de benodigde snelheid. Ook veel vocht en weinig zaad! Kwestie van niet ingedaalde testikels. Gossie, een brevet van onvermogen. Een beetje vent raakt dan chronisch van de leg. Vrienden keren zich brakend van zo’n macho af. Gezamenlijk douchen na de voetbaltraining wordt dan een waar trauma. De gynaecoloog: “Doe wat frequenter iets leuks samen, je weet nooit hoe een koe een haas vangt!” Prettig zulke onderbuikgevoelens. Over onderlijven gesproken. Moeders dracht is een en al pracht. De zwangere een lust voor het oog. Bezoekjes samen als toekomstige pedagogen aan de verlosdeskundige louter hoogtepunten. Toch ook knagende onzekerheid. De zwart/witte pret-echo verschaft natuurlijk niet de gewenste duidelijkheid. “De vliezen zijn gebroken, u kunt gaan persen!” moedigt de vroedvrouw uiteindelijk aan. Vaders dept met een klam washandje. Hijgt dat het een lieve lust is. Na vier weeën en drie oerkreten wordt een fraai koppie zichtbaar. Vijf uur later staan mams plus vlees plus bloed plus een pak pampers op straat. De mini-Bassie heeft kroeshaar en is chocoladebruin…