Peter R. de Vries dreigt met advocaat ivm sexmails

woensdag 23 februari 2011 20:09 | sueme | 4714 keer bekeken | 0 reacties | 3 x aanbevolen

Vandaag kregen wij een mailtje binnen van web-log.nl met het bericht dat een genoemde persoon een artikel van onze site wil hebben voor 25 februari 2011. Deze persoon heeft dit middels een advocaat laten weten.


De genoemde persoon is "misdaadverslaggever" Peter R. de Vries. Het gaat hier om het artikel uit 2009, "Peter R. de Vries & privacy & sexmails". Daarin stellen wij vraagtekens bij de werkwijze van de misdaadverslaggever. Tevens zijn de sexmailtjes te lezen die ene Monique T. aan Peter R. heeft gestuurd. Dit zouden de mailtjes zijn die destijds door Wim Dankbaar uit de mailbox van Peter waren gehaald. Overigens staan deze mailtjes op verschillende sites. In ons artikel staat ook de link naar de mailtjes op de site van Steve Brown.


Een aanklacht van Peter en zijn advocaat zouden wij eigenlijk graag tegemoet zien. Enige probleem is dat wij tot die tijd dan offline worden gehaald. Daar hebben we geen zin in. Het betreffende artikel is dus zeker nog tot 25 februari HIER te lezen. Daarna zullen wij de ordinaire sexmailtjes offline halen.

De ware reden

Bron: Sueme!

 Quote

Kan het denken zichzelf leeg houden? Op dat moment, dan is er die energie. Je hoeft er niet eens om te vragen. Wanneer er ruimte is, is er leegte en daarom kan het vol energie zijn. Dus in rein maken, in het beëindigen van de dingen van het huis, van verdriet, kan het denken helemaal leeg zijn, zonder motivatie, zonder verlangen? Terwijl je hieraan werkt, het huis schoon houdt, komen andere dingen vanzelf. Jij bent niet degene die de aarde daarvoor bewerkt. Dat is meditatie.
Krishnamurti