Peter R. de Vries dreigt met advocaat ivm sexmails

woensdag 23 februari 2011 20:09 | sueme | 4730 keer bekeken | 0 reacties | 3 x aanbevolen

Vandaag kregen wij een mailtje binnen van web-log.nl met het bericht dat een genoemde persoon een artikel van onze site wil hebben voor 25 februari 2011. Deze persoon heeft dit middels een advocaat laten weten.


De genoemde persoon is "misdaadverslaggever" Peter R. de Vries. Het gaat hier om het artikel uit 2009, "Peter R. de Vries & privacy & sexmails". Daarin stellen wij vraagtekens bij de werkwijze van de misdaadverslaggever. Tevens zijn de sexmailtjes te lezen die ene Monique T. aan Peter R. heeft gestuurd. Dit zouden de mailtjes zijn die destijds door Wim Dankbaar uit de mailbox van Peter waren gehaald. Overigens staan deze mailtjes op verschillende sites. In ons artikel staat ook de link naar de mailtjes op de site van Steve Brown.


Een aanklacht van Peter en zijn advocaat zouden wij eigenlijk graag tegemoet zien. Enige probleem is dat wij tot die tijd dan offline worden gehaald. Daar hebben we geen zin in. Het betreffende artikel is dus zeker nog tot 25 februari HIER te lezen. Daarna zullen wij de ordinaire sexmailtjes offline halen.

De ware reden

Bron: Sueme!

 Quote

Life isn't about finding our way home, or waking up, or even about being saved. Life is about knowing we've never left home, or gone to sleep, or even been lost. Life is in the knowing.
Rumi