Recensie: Jorans Moordmysteries

maandag 1 november 2010 15:28 | sueme | 3100 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

In "Jorans Moordmysteries" schrijven misdaadjournalisten John van den Heuvel & Bert Huisjes het verhaal van Joran van der Sloot. Het geeft een chronologisch overzicht van de gebeurtenissen in Jorans leven.

Joran boek Het eerste deel van het boek is vooral gericht op de jeugd van Joran en het (nalatige) politieonderzoek naar de verdwijning van Natalee Holloway in 2005. Ook het psychiatrische rapport over Joran komt uitvoerig aan bod. Daarna wordt ingegaan op de vermeende afpersing van Beth Holloway. Het laatste gedeelte beschrijft de dagen van Joran in Peru en zijn vlucht na de moord op Stephany Flores. Ook laten de misdaadjournalisten genoeg ruimte voor alle complottheorieë rondom beide zaken.

Bron: Sueme!

 Quote

De gedachte manifesteert zich in het woord, het woord manifesteert zich in de daad, de daad ontwikkelt zich tot een gewoonte, en de gewoonte verhardt zich tot een karakter. Sla dus acht op de gedachte en waar ze u brengt, en laat haar voortkomen uit liefde ontstaan uit begaanheid met alle wezens. Zoals de schaduw het lichaam volgt, zo worden wij wat we denken.
Onbekend