Open brief van Steve Brown ivm Kelder/Storms/Endemol discussie

donderdag 16 september 2010 16:34 | sueme | 4045 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Steve Brown heeft een open brief geschreven ivm de discussie die is ontstaan wegens de ruzie tussen Jort Kelder en Pieter Storms. Daarin nodigt hij diverse mensen uit om eens rondom de tafel van DWDD te gaan discusseren over de journalistiek, met name Endemol moet het ontgelden.


"Aan Endemol
t.a.v. Peter Adrichem, Algemeen Directeur
Laurens Drillich, Creatief Directeur


Naar aan leiding van jullie open brief in antwoord op de open brief van Pieter Storms nu mijn open brief aan jullie. Allemaal open brieven.

Jullie zijn kennelijk beledigd dat Pieter Storms de term Endemolisering van de journalistieke hanteert als aanduiding dat deze vorm journalistiek zeg maar het drek is van de bovenste plank.

Als voorbeeld van outstanding journalistiek uit jullie stal verwijzen jullie naar de Mediahuurmoordenaar en rechtens vastgesteld Maffiajournalist Heer Peter de Worstenman.


“Endemol Nederland is overigens ook de producent van de prachtige programma's van Peter R. de Vries; en die zijn wel degelijk journalistiek. Uit jouw brief maken we op dat jij je zorgen maakt over journalisten die hun feiten niet checken. We gaan er vanuit dat zelfs jij het niet aandurft om te zeggen dat dit voor Peter R. de Vries geldt.”

Bron: Sueme!