Stanley Hillis gecremeerd & Liquidatie onder politietoezicht

Do 3 Maart 2011 23:33 | sueme | 7304 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Stanley Hillis 5x 
Stanley Hillis - Westgaarde 
Vanmiddag was de crematie van Stanley Hillis op begraafplaats Westgaarde in Amsterdam. De stoet bestond uit 6 volgwagens. Iets ervoor waren er al een handje vol gasten aangekomen. De crematieplechtigheid vond rond 16u in besloten kring plaats. Naast familie waren er enkel een paar vrienden van Hillis aanwezig. De bijeenkomst ging tegen 17u30 ten einde. Overigens reden er ook undercover agenten OPVALLEND in het rond.


Hillis crematie De 64-jarige Stanley Hillis werd op 21 februari in de Fizeaustraat in de Amsterdamse Watergraafsmeer geliquideerd. Hillis had rond het middaguur een afspraak met Donald Groen. Toen Hillis in zijn auto op zijn afspraak wachtte werd hij om 11u50 onder vuur genomen. Hij overleed ter plaatse. Groen werd door de politie aangehouden maar werd een paar dagen later weer vrijgelaten.

Stanley Hillis liquidatie
Over de achtergrond van de liquidatie wordt nog steeds veel gespeculeerd. Volgens vele kwam de liquidatie als een verrassing. In de media was te lezen dat hij al jaren op een "dodenlijst" zou hebben gestaan. Volgens onze bronnen speelt een nieuw onderzoek in een Alkmaarse zaak uit de jaren '90 een rol bij de afrekening met Hillis.


Vorige week kwamen er 7 tips binnen naar aanleiding van de televisie uitzending Opsporing Verzocht. Gister vroeg de politie in de uitzending aan enkele getuige (joggers) om zich te melden. Tevens zoeken ze nog steeds naar het VW-busje dat gebruikt is als vluchtauto. Gratis tip van ons, dat busje rijdt zeer waarschijnlijk in Oost-Europa met een andere kleur rond. Dit is natuurlijk speculatief, maar het busje zoeken lijkt een beetje zinloos.

Bron: Sueme!