Jocic beetje "afwezig" tijdens rechtszaak

maandag 28 november 2011 20:16 | sueme | 3190 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Aan het begin van de zitting vandaag liet Sreten Jocic weten een beetje "afwezíg" te zijn door de medicatie die hij krijgt ivm epilepsie.

Jocic tegen de rechter: "Ik ben gezond. Ik kan uren naar je kijken maar weet niet of ik het proces kan volgen. Ik ben vrij afwezig. Verder ben ik er wel voor de zaak zo snel mogelijk op te lossen".

De zitting werd vandaag, nadat 4 deskundige gehoord waren, eerder afgerond en zal dinsdag weer verder gaan.

Jocic staat nog steeds terecht ivm de liquidatie van journalist Ivo Pukanic in 2008. Jocic heeft steeds aangegeven niets met de zaak te maken te hebben.Tot nu toe is er ook nog geen enkel bewijs geleverd dat dit tegen spreekt.

Bron: Sueme!

 Quote

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we grenzeloos krachtig zijn. Het is ons eigen licht en niet onze duisternis, die ons afschrikt. We vragen ons af: "Wie ben ik om briljant te zijn?" In feite is de vraag - Wie ben je om dat niet te zijn? Je dient de wereld niet door jezelf klein te houden. Er wordt geen licht verspreid als de mensen om je heen hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid. En als we onszelf in onze eigen kracht tonen, geven we anderen mensen onbewust toelating hetzelfde te doen.
Nelson Mandela