Michael Jackson (50) overleden & Michaels laatste foto (dood op brancard)

Vr 26 Juni 2009 02:17 | sueme | 9653 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

OFFICIELE STATEMENT "Michael Jackson overleden" kwam rond 1u15 binnen

Volgens roddel-website TMZ is Michael Jackson (foto onder) net overleden na een cardiac arrest in Los Angeles. HIER het bericht van TMZ. Volgens andere media is Jackson na een hartaanval OPGENOMEN in het UCLA Medical center (foto) in Los Angeles. Om 12.21 locale tijd kreeg het alarmnummer 911 het telefoontje en werd Jackson met de ambulance naar het ziekhuis gebracht.CNN hangt alweer met een helicopter boven het ziekenhuis en bericht momenteel LIVE. WORDT VERVOLGD.

UPDATE 0u15: De familie van Michael Jackson is onderweg naar het ziekenhuis. Zijn moeder, Katherine is al in het ziekenhuis. Waarschijnlijk had Michael Jackson inderdaad een Cardiac arrest. Bij een cardiac arrest is er totaal geen functie meer van het hart. Directe medische hulp is nodig.

UPDATE 0u.21: Michael Jackson zou in een coma liggen, volgens "insiders" bij het ziekenhuis. Ook CNN heeft het over een coma.

UPDATE 0u26: LA TIMES & NBC berichten nu ook dat Michael Jackson is overleden. CNN nog steeds niet. Ook zijn er nog geen officiele berichten naar buiten gebracht.

UPDATE 0u42: NY TIMES bericht ook dat Jackson overleden is. Voor het ziekenhuis in Los Angeles wordt het steeds drukker met fans & media die een kijkje komen nemen.

UPDATE 1u02: Jackson zou nog geademd hebben toen hij in de ambulance onderweg was naar het ziekenhuis, volgens brandweermannen die hierbij betrokken waren.

UPDATE 1u12: Familievriend Brain Oxman (die momenteel bij de familie is in het ziekenhuis) kan nog niet bevestigen dat Jackson overleden is. Hij zei wel dat de familie momenteel geen woord kan uitbrengen, elkaar omhelzen en huilen. Michaels vader, Joe Jackson is momenteel onderweg van Las Vegas naar het ziekenhuis in Los Angeles. Michaels broers, Randy & Germaine zijn al aangekomen ondertussen.

LAATSTE UPDATE 1u26: De LA Coroner heeft bevestigd dat Michael Jackson is overleden. Volgens Fred Corral is er morgen een autopsie op het lichaam van Michael Jackson.

 

VOLG LINK VOOR LAATSTE FOTO VAN MICHAEL JACKSON (DOOD OP EEN BRANCARD)

UPDATE 30-06-2009: VADER GEBRUIKT MICHAEL JACKSONS DOOD VOOR PROMOTIE (video) http://sueme.web-log.nl/sueme/2009/06/vader-van-micha.html

Bron: Sueme!