John Gotti Jr. vrij na betalen borgsom

woensdag 2 december 2009 17:54 | sueme | 3935 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen


Een lachende John Gotti Jr. (foto) is vrijgelaten na een langdurige rechtszaak. Wel moest Gotti een borgsom van 2 miljoen USD betalen.


Het is kroongetuige John Alite niet gelukt de jury te overtuigen tijdens de afgelopen 3 maanden. Dezelfde jury kon namelijk niet tot een besluit komen (schuldig/onschuldig) waarop de rechter besloot de procedure tegen Gotti stop te zetten. De jury uitslag in de afpersingszaak was trouwens 6-5 & 1 jurylid kon geen beslissing nemen. Tevens geloofde de jury unaniem niet dat John Alite voor Gotti moorden heeft gepleegd.

Bron: Sueme!

 Quote

Kan het denken zichzelf leeg houden? Op dat moment, dan is er die energie. Je hoeft er niet eens om te vragen. Wanneer er ruimte is, is er leegte en daarom kan het vol energie zijn. Dus in rein maken, in het beëindigen van de dingen van het huis, van verdriet, kan het denken helemaal leeg zijn, zonder motivatie, zonder verlangen? Terwijl je hieraan werkt, het huis schoon houdt, komen andere dingen vanzelf. Jij bent niet degene die de aarde daarvoor bewerkt. Dat is meditatie.
Krishnamurti