Peter R. de Vries & privacy & sexmails

maandag 14 december 2009 00:46 | sueme | 4075 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Peter_r_de_vries_2 Na de uitzending gisteravond van Peter R. de Vries (foto) vragen wij ons toch af hoe het nou werkelijk zit met de privacy-regels in Nederland.

Afgelopen week kondigde het televisieprogramma al aan dat ze beelden gingen tonen van een politieverhoor van Joran van der Sloot (foto onder).

Waarom kan dit zomaar? Hoe komen die beelden bij de Vries terecht. Waarom wordt er geen onderzoek naar het "lekken" gestart? Waarom geen aangifte van Joran's kant? En als laatste, wat had het moeten aantonen? 

                           In de Joran_van_der_sloot aankondiging staat te lezen: "Velen denken dat hij de dans is ontsprongen, maar niets is minder waar", hiervan was in de uitzending in iedergeval niks van te merken, tenzij de misdaadverslaggever al meer weet dan hij bekend maakte.

Bron: Sueme!

 Quote

Acceptatie is niet passiviteit of een inactieve staat. Ik zeg niet dat je de wereld niet kunt veranderen, dingen rechtzetten, of kwaad vervangen door goed. Acceptatie is in feite, de eerste stap naar succesvolle actie. Als je een situatie niet helemaal precies accepteert zoals die is, zul je moeite hebben deze te veranderen. Sterker nog, als je een situatie niet helemaal accepteert zoals die is, zul je nooit echt weten of deze moet worden veranderd.
Peter McWilliams