Sreten Jocic dient amnestie verzoek in

Wednesday 20 February 2013 01:39 | sueme | 2438 keer bekeken | 0 reacties | 3 x aanbevolen
De advocaat van Sreten "Joca Amsterdam" Jocic heeft een verzoek tot amnestie ingediend. Hij vraagt de rechtbank om vrijlating van zijn client in de zaak van Goran Marjanovic.

Marjanovic werd in 1995 in Cafe Bambi in sportcentrum Olimp in Belgrado geliquideerd. Ook de vriendin van Marjanovic kwam bij de aanslag om het leven. Daarnaast vielen er nog 3 gewonden. Jocic zou de criminelen Miodrag ProdanoviÄ? en Bojan MilosavljeviÄ? betaald hebben voor de liquidatie. Hiervoor werd Jocic in 2011 tot een 15-jarige gevangnisstraf veroordeeld. ProdanoviÄ? en Bojan MilosavljeviÄ? kregen eerder ook 15 jaar en hebben deze straf inmiddels uitgezeten. Overigens heeft Jocic tot de dag van vandaag ontkend bij de liquidatie betrokken te zijn geweest.
Bron: Sueme!

 Quote

Wanneer je leeft vanuit je hart, heb je geen ‚??wereldbeeld‚??. Je hebt geen stelsel van overtuigingen, door middel waarvan je de feiten rangschikt. Je hebt weinig sterke meningen over wat dan ook, je bent meer een waarnemer geworden. Je staat open voor het nieuwe en weigert je vast te leggen op een idee of een principe. Je stelt je oordeel over situaties uit, want je houdt de mogelijkheid open dat er iets is wat je nog niet begrepen hebt. Oordelen hebben altijd iets definitiefs in zich; maar een hartgebaseerd kijken naar de wereld heeft geen behoefte aan definities.