UPDATE: Peter R. de Vries & De "Heineken ontvoerders" (video)

zaterdag 27 april 2013 14:49 | sueme | 2889 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Op 21 september 2011 stond op de website van Peter R. de Vries te lezen: "Er komt een échte verfilming van de ontvoering van bierbrouwer Alfred Heineken in 1983. De Amerikaanse producent en filmfinancier Informant Media heeft daarvoor de rechten van het boek gekocht dat Peter over Nederlands meest geruchtmakende misdaadzaak heeft geschreven".

Afgelopen woensdag schreef de Telegraaf: "De verfilming van het boek 'De Ontvoering van Alfred Heineken', van Peter R de Vries, moet volgend jaar in de Amerikaanse bioscoop in première gaan". In het radioprogramma Evers Staat Op zei de Vries: "Het script ligt in Los Angeles, waar ze nu bezig zijn met de casting". Tevens gaf hij een toelichting in het programma De Wereld Draait Door.

Gister deed de Vries aangifte tegen Willem Holleeder. De misdaadverslaggever zegt dat hij thuis door de Holleeder met de dood is bedreigd. Op Twitter schreef de Vries: "Doorgedraaide Willem Holleeder bedreigt mij op woonadres met de dood in aanwezigheid van mijn vrouw. Direct aangifte gedaan bij politie" & "Willem Holleeder bezocht mij gisteravond onaangekondigd op privé-adres. Ging volledig door het lint".

Bron: Sueme!