"Gangsterliefje"-feest met Priscilla Jourdan in Amsterdam-Zuid

maandag 12 april 2010 05:38 | sueme | 6315 keer bekeken | 0 reacties | 2 x aanbevolen

Een paar dagen geleden publiceerde wij al een artikel van Marcel Kaatee over het eerste boek van zijn vrouw Priscilla Jourdan (foto). Gisteravond vond de boekpresentatie plaats.


Priscilla presenteerde haar boek "Gangsterliefje - Tegen wil en dank" in Oliver's in Amsterdam-Zuid. Als opening bracht operazanger Peter het themesong van "The Godfather" ten gehore, "Parla piu piano". Na een paar woorden van de uitgeverij nam Priscilla het woord. Zij zou eigenlijk deze avond het boek overhandigen aan voormalig Officier van Justitie Fred Teeven. Deze was helaas wegens "persoonlijke omstandingheden" niet aanwezig. Toch had Teeven eerder deze week tijd genomen om het boek "Gangsterliefje" te ontvangen van Priscilla in Den Haag. Hiervan werd een filmpje getoond.

Bron: Sueme!

 Quote

Haatgevoelens verdwijnen nooit uit deze wereld door te haten, maar door lief te hebben; dit is een eeuwige waarheid. Overwin toorn door liefde, overwin het kwade door het goede. Overwin de vrek door te geven, overwin de leugenaar door waarachtigheid.
BOEDDHA