Gevangenisstraf Jocic bevestigd

vrijdag 27 mei 2011 16:44 | sueme | 3787 keer bekeken | 0 reacties | 4 x aanbevolen

Het hof in Belgrado bevestigde gisteren de 15-jarige gevangenisstraf van Sreten "Joca Amsterdam" Jocic wegens betrokkenheid bij de liquidatie van Goran MarjanoviÄ?. De liquidatie vond in 1995 plaats in Cafe Bambi in sportcentrum Olimp in Belgrado. Ook de vriendin van MarjanoviÄ?, Marija ĐorÄ?eviÄ? kwam bij de aanslag om het leven. Daarnaast vielen er nog 3 gewonden.


Jocic zou de criminelen Miodrag ProdanoviÄ? en Bojan MilosavljeviÄ? opdracht hebben gegeven om MarjanoviÄ? te liquideren, aldus justitie. Hij zou de 2 criminelen een bedrag van 50.000 duitse marken hebben beloofd. Ook zorgde hij voor een Simka met italiaans kenteken en 2 pistolen (Heckler & Koch), aldus het vonnis.

Bron: Sueme!

 Quote

Iedereen ontdekt vroeger of minder vroeg in zijn leven dat het volmaakte geluk onbereikbaar is, maar weinigen staan stil bij de tegenovergestelde gedachte: dat hetzelfde geldt voor het volmaakte ongeluk. De krachten die zich tegen de verwezenlijking van die beide uitersten verzetten zijn van dezelfde aard: ze komen voort uit onze menselijke staat, die niets dat oneindig is verdraagt.
Primo Levi