Mediahype rondom Dino Soerel

Za 28 Augustus 2010 21:59 | sueme | 5127 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Bénédicte Ficq soerel Bénédicte Ficq (foto), een van de advocaten van de vrijdag gearresteerde Dino Soerel, meent dat haar cliënt slachtoffer dreigt te worden van een 'trial by media'.


"Hij is nog net niet getoond aan het volk. Het lijkt soms wel een wedstrijd onder journalisten over waar Soerel geplaatst moet worden: onder, naast of boven Holleeder. Het grote publiek gaat denken dat het niet anders kan dan dat Soerel heel erg gevaarlijk, eng en groot is. Op deze manier wordt het een 'real life soap'. Dat vind ik een zorgelijke tendens. Deze manier van doen irriteert me", aldus de raadsvrouw.

Overigens is Soerel aangehouden ivm met een oude drugszaak. Soerel werd vorige jaar bij verstek door de Haarlemse rechtbank tot een 8-jarige gevangenisstraf veroordeeld.

Willem endstra Alle speculaties over liquidaties zijn vooral op de "achterbankgesprekken" van Willem Endstra (foto) gebaseerd. Endstra is alles behalve betrouwbaar gebleken. Tevens heeft de onbetrouwbare kroongetuige van Justitie, Peter La Serpe, Soerel als opdrachtgever van diverse liquidaties aangewezen.
 

De afgelopen jaren werden de meeste liquidaties in ons land toegeschreven aan de controversiële...................
.

Bron: Sueme!