Rechtszaak John Gotti Jr. - Week 2

Di 6 Oktober 2009 01:49 | sueme | 4063 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Belastende verklaringen tegen John Gotti Jr. (foto) deze week. Gotti staat voor de 4e keer voor de rechter in 5 jaar tijd. Lees HIER meer over de eerste week van de rechtszaak.

Afgelopen week zat Gotti's ex-collega & zelfbenoemd "overloper" John Alite in het getuigenbankje. Volgens Alite is Gotti Jr. verantwoordelijk voor zeker 7 liquidaties. Naast deze beschuldigingen was de claim van Alite, het bed te hebben gedeeld met Gotti's zus Victoria, opmerkelijk. Volgens hem zou Victoria ook gevoelens voor hem gehad hebben, iets wat Victoria Gotti na afloop van de zitting donderdagmiddag ontkende. Daarnaast vertelde Alite dat Jr. nooit het leiderschap van zijn vader, John Gotti Sr. heeft kunnen evenaren. Alite bleek er vooral "lol" in te hebben om Gotti Jr. te vernederen tijdens zijn getuigenis.

Een opmerkelijk gebeurtenis: Gotti-bendelid Michael Finnerty zou ergens in 1986/87 Gotti Jr. hebben uitgedaagd voor een potje "wedstrijd drinken". Na een tijdje rende Gotti naar het toilet om over te geven. Volgens Gotti lag het aan medicijnen die hij nam. Bij terugkomst in de bar werden er "grappige" opmerkingen gemaakt door Finnerty richting Gotti. Deze kon dit echter niet waarderen en stak Finnerty met een mes in zijn wang, aldus John Alite tijdens zijn verklaringen.

John Gotti Jr.

Bron: Sueme!