Rechtszaak liquidatie Pukanic begonnen

Thursday 4 February 2010 01:33 | sueme | 2522 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Pukanic_trial Onder veel media belangstelling is woensdagochtend in Zagreb, Kroatië het zwaar beveiligde "Proces van het decennium" begonnen (foto).


Onder rechter Ivan Krsul staan de broers Robert  & Luka Matanic, Amir Mafalani,Bojana Guduric en Slobodan Durovic terecht wegens de liquidatie van journalist Ivo Pukanic en zijn collega Niko Franjic. Mede-aangeklaagde Zeljko Milovanovic zit vast in een servische gevangenis en wordt niet uitgeleverd aan Kroatië. Verder worden de aangeklaagden beschuldigd van het vormen van een criminele organisatie. Deze zou onder leiding staan van Sreten Jocic.

Bron: Sueme!

 Quote

Kan het denken zichzelf leeg houden? Op dat moment, dan is er die energie. Je hoeft er niet eens om te vragen. Wanneer er ruimte is, is er leegte en daarom kan het vol energie zijn. Dus in rein maken, in het beëindigen van de dingen van het huis, van verdriet, kan het denken helemaal leeg zijn, zonder motivatie, zonder verlangen? Terwijl je hieraan werkt, het huis schoon houdt, komen andere dingen vanzelf. Jij bent niet degene die de aarde daarvoor bewerkt. Dat is meditatie.
Krishnamurti