Arrestatie, moord, ontsnapping, overval & lijk gevonden

Di 7 December 2010 17:24 | sueme | 3999 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Assagne Julian Assange gearresteerd: De Britse politie heeft dinsdag de oprichter van WikiLeaks opgepakt. Tegen de 39-jarige Australiër Julian Assange was een Europees aanhoudingsbevel uitgevaardigd door de Zweedse politie. Aanleiding waren aangiftes van twee Zweedse vrouwen wegens aanranding en verkrachting. Assange ontkent de beschuldigingen.


Henk fieten Moord Andrea Lutten
: Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag voor de rechtbank in Assen 18 jaar cel geëist tegen Henk Fieten uit Hoogeveen wegens verkrachting van en de moord op Andrea Luten, 17,5 jaar geleden in de bossen van het Drentse Gijsselte.



Ontsnapping in Vught
: Een 31-jarige man is maandag ontsnapt uit het huis van bewaring in Vught. De voortvluchtige zat in voorlopige hechtenis voor een geweldsmisdrijf. De KLPD is een zoekactie naar de man begonnen. Hoe de gevangene kon vluchten, is nog niet duidelijk.



Onderzoek hoogezand Lijk gevonden
: De politie in Hoogezand heeft in een woning in een appartementencomplex aan het Rembrandtplein het stoffelijk overschot van een nog onbekende persoon aangetroffen. Rond het middaguur kwam bij de politie een melding binnen. Toen agenten hierop naar het appartement gingen, vonden zij de dode. De politie zegt uit te gaan van een misdrijf.

Bron: Sueme!