Familie van 'Mityo Ochite' nu ook aangeklaagd

donderdag 17 december 2009 23:07 | sueme | 2991 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Dimitar_mityo_ochite_zhelyazkov_2 Meerdere familieleden van de bekende bulgaarse crimineel Dimitar "Mityo Ochite" Zhelyazkov (foto) hebben een aanklacht ontvangen wegens het witwassen van grote sommen geld. Zijn moeder Stanka, oom Ivan en zijn ex-vrouw Antigona worden alle verdacht van het witwassen van Mityo Ochite's drugsgeld.


In 2008 is Dimitar zelf veroordeeld tot een 4,5-jarige gevangenisstraf wegens georganiseerde drugshandel. Hij bekende toen "alle punten van de aanklacht". Mityo Ochite, wat overigens "De ogen" betekent, zit zijn straf momenteel in de beruchte gevangenis van Belene uit (ligt in het noorden van Bulgarije).

Bron: Sueme!

 Quote

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we grenzeloos krachtig zijn. Het is ons eigen licht en niet onze duisternis, die ons afschrikt. We vragen ons af: "Wie ben ik om briljant te zijn?" In feite is de vraag - Wie ben je om dat niet te zijn? Je dient de wereld niet door jezelf klein te houden. Er wordt geen licht verspreid als de mensen om je heen hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid. En als we onszelf in onze eigen kracht tonen, geven we anderen mensen onbewust toelating hetzelfde te doen.
Nelson Mandela