Big Brother-winnaar riskeert 20-jarige gevangenisstraf

dinsdag 3 november 2009 04:52 | sueme | 4801 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen


Adam Jasinski (foto), winnaar van de 9e Big Brother-serie in de VS, is gearresteerd wegens de "intentie" om 2000 Oxycodon-pillen te verkopen. Ocycodon is een tweede keuze in pijnbestrijding na morfine. In de VS is dit medicijn redelijk populair onder drugsgebruikers.

Volgens de Amerikaanse justitie zou DIT gesprek bewijzen dat hij de pillen wou leveren. Jasinski bespreekt in dit telefoongesprek een deal met een FBI-informant. Beide noemen overigens de Oxycodon-pillen niet bij naam. Volgens het gesprek zou de "deal" plaats vinden op 16 october. Volgens de politie heeft deze in werkelijkheid echter op de 17e plaatsgevonden.
Bron: Sueme!

 Quote

Machthebbers die liever volgzame kuddes bevelen dan dat ze eigengereide individuen van dienst zijn, beweren dat egoïsme het resultaat is van 'doorgeschoten individualisering'. Maar een uitgekristalliseerden werkelijk liefhebbend individu kan natuurlijk onmogelijk een egoïst zijn. Tenslotte is individualisering juist het enige middel waarmee we ons uit de wurggreep van deze machthebbers kunnen bevrijden!
Vincent