Vermist: Pamela van den Dobbelsteen (15)

dinsdag 20 april 2010 02:54 | sueme | 6064 keer bekeken | 2 reacties | 2 x aanbevolen

Vermist: Pamela van den Dobbelsteen (15)

Sinds zaterdag 17 april wordt de 15-jarige Pamela van den Dobbelsteen (foto) uit Goirle vermist. Ze "staat onder toezicht" van bureau Jeugdzorg en is onderweg naar een instelling waar ze zou worden geplaatst, verdwenen. Sindsdien heeft niemand haar meer gezien.


Pamela werd zaterdag door haar moeder en de vriend van haar moeder naar
een gesloten instelling gebracht. Toen ze stopten om te tanken stapte het meisje uit en rende hard weg. Dat gebeurde bij het pomstation langs de snelweg A58 bij Wouwse Plantage. De moeder en vriend hebben tevergeefs gezocht. Waarschijnlijk is Pamela via een tunnel onder de snelweg naar de andere kant van de A58 gerend.


Uiterlijke kenmerken: Kort jongensachtig geblondeerd sluik haar, blanke huidskleur, piercing in de onderlip, diverse gaatjes in beide oren, tatoeage van een Yorkshire Terrier op haar rechter schouderblad, normaal postuur. Op het moment van verdwijning droeg Pamela een leren winterjas met een bontkraag.

De politie verzoek naar het meisje uit te kijken. Eventuele tips over haar verblijfplaats kunnen worden doorgebeld met 0900-8844. Indien iemand anonieme tips wil geven kan dat via sueme@live.nl 

Bron: Sueme!

Reacties

  Braaf Anoniem Klikken

  dinsdag 20 april 2010 11:30 | Vincent Brunott |

  Gezien het dwingende karakter van de jeugdzorg en de holle waarden en normen die je daar naar de strot vliegen is het best mogelijk dat Pamela van den Dobbelsteen terecht voor ontsnapping heeft gekozen.

  In ieder geval is het tamelijk absurd als mensen die helemaal niet weten waar het hier eigenlijk om gaat de overheid braaf gaan vertellen waar dat meisje nu uithangt...

  Succes Pamela en doe geen domme dingen, maak er wat van!


  Pamela

  zaterdag 24 april 2010 00:31 | Stella |

  Ik ben het met Vincent eens. Een meisje van 15 in een gesloten "instelling" , kan niet anders , dan daar zwaar getraumatiseerd uitkomen. Ze zal daar tevens anti-depressiva krijgen, waar ze nooit meer vanaf komt.

  Pamela, ik hoop, dat je een goed en liefdevol onderdak gevonden hebt. Wees creatief.


 Quote

'Als je jong bent en ergens voor vecht,ben je een rebel.Als je hetzelfde doet als oudere vrouw nemen er mensen aanstoot aan'.
Antjie Krog (dichteres/schrijster)