UPDATE: Man doodgeschoten in Haarlem (video)

vrijdag 3 december 2010 17:01 | sueme | 4484 keer bekeken | 0 reacties | 17 x aanbevolen

Liquidatie haarlem 
In de Doctor Schaepmanstraat in Haarlem is vanmiddag rond kwart voor drie een persoon neergeschoten. Er zou 4 of 5 keer geschoten zijn. De toedracht van de schietpartij is nog niet bekend. Hulpdiensten hebben geprobeerd de man te reanimeren, dit mocht echter niet baten. De man overleed ter plaatse.


Volgens verschillende media is het slachtoffer een lid van de Hells Angel. Er was wel een Hells Angel onder het toegestroomde publiek ter plaatse.


Volgens verschillende getuigen zijn de (mogelijke vier) daders gevlucht richting de treinrails, aan de overkant van waar de schietpartij plaats vond. Overigens werden veel mensen door de politie ondervraagd.


De buurt is afgezet voor onderzoek.


UPDATE: Volgens onze bronnen is het slachtoffer R.S.


UPDATE2: Het slachtoffer van de liquidatie in de Dr. Schaepmanstraat in Haarlem is waarschijnlijk geen lid van de Hells Angels, het misverstand is mogelijk ontstaan doordat hij een supportersjack droeg. De naam die op dit moment - onder voorbehoud - wordt genoemd is 'Beer', van tatoeageshop Burning Heart Tattoo, aldus Hendrik-Jan Korterink

Bron: Sueme!

 Quote

Wanneer je leeft vanuit je hart, heb je geen ‚??wereldbeeld‚??. Je hebt geen stelsel van overtuigingen, door middel waarvan je de feiten rangschikt. Je hebt weinig sterke meningen over wat dan ook, je bent meer een waarnemer geworden. Je staat open voor het nieuwe en weigert je vast te leggen op een idee of een principe. Je stelt je oordeel over situaties uit, want je houdt de mogelijkheid open dat er iets is wat je nog niet begrepen hebt. Oordelen hebben altijd iets definitiefs in zich; maar een hartgebaseerd kijken naar de wereld heeft geen behoefte aan definities.