Hoger beroep Jocic: 7 maanden gevangenisstraf

zondag 22 december 2013 20:50 | sueme | 2896 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Sreten "Joca Amsterdam" Jocic is ook in hoger beroep tot een 7 maanden gevangenisstraf veroordeeld. Jocic kreeg de straf omdat hij zich verzet zou hebben bij een arrestatie en wegens het beledigen van agenten.


Op donderdag 25 oktober 2007 vierde Jocic, met familie en vrienden, in restaurant "M&G" in Belgrado, Servië zijn 45ste verjaardag. Toen agenten hem wilde confronteren zou hij de agenten hebben beledigd en zich daarna verzet hebben toen ze hem wilde aanhouden. Volgens de politie kwamen zij rond 22u30 op een melding wegens het verstoren van de openbare orde af. Toen ze Jocic vroegen zich te legitimeren en mee naar buiten te komen zou hij hebben geweigerd. Tevens zou hij een van de agent een duw hebben gegeven. Daarna werd hij in de boeien geslagen en meegenomen naar het politiebureau. Na een nacht op het bureau werd hij op vrijdagmiddag weer vrijgelaten. Samen met Jocic werden ondermeer 2 officieren en een officier van het Servische leger meegenomen. Deze zouden, buiten werkdienst, als security voor Jocic werken. De drie werden zonder aanklacht weer vrijgelaten.
Bron: Sueme!

 Quote

Acceptatie is niet passiviteit of een inactieve staat. Ik zeg niet dat je de wereld niet kunt veranderen, dingen rechtzetten, of kwaad vervangen door goed. Acceptatie is in feite, de eerste stap naar succesvolle actie. Als je een situatie niet helemaal precies accepteert zoals die is, zul je moeite hebben deze te veranderen. Sterker nog, als je een situatie niet helemaal accepteert zoals die is, zul je nooit echt weten of deze moet worden veranderd.
Peter McWilliams