Huisarrest & geldboete voor Ceca Raznjatovic

dinsdag 12 april 2011 02:09 | sueme | 4220 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Svetlana Raznatovic 2 De 38-jarige Svetlana "Ceca" Raznjatovic, folkzangeres en weduwe van de Servische militieleider Arkan, krijgt 1 jaar huisarrest. Tevens moet zij een boete van 1,5 miljoen euro betalen.


Dit is Raznjatovic overeengekomen met de officier van justitie.

Ceca bekent dat zij bij de verkoop van een aantal voetballers aan buitenlandse clubs zo'n vijf miljoen euro achterover heeft gedrukt. Deze spelers waren van de club FK Obilic. Dit gebeurde tussen 14 augustus 2000 en 21 mei 2003. In ruil daarvoor zal de openbaar aanklager geen gevangenisstraf eisen. Haar zus Lidija zal een half jaar huisarrest krijgen wegens medeplichtigheid.

Bron: Sueme!

 Quote

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we grenzeloos krachtig zijn. Het is ons eigen licht en niet onze duisternis, die ons afschrikt. We vragen ons af: "Wie ben ik om briljant te zijn?" In feite is de vraag - Wie ben je om dat niet te zijn? Je dient de wereld niet door jezelf klein te houden. Er wordt geen licht verspreid als de mensen om je heen hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid. En als we onszelf in onze eigen kracht tonen, geven we anderen mensen onbewust toelating hetzelfde te doen.
Nelson Mandela