Hoe de Bilderbergers Europa overnemen

Ma 7 Mei 2007 16:07 | Nexus | 13496 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Hoe de Bilderbergers Europa overnemenVoor de mensen die het nog niet opgevallen is, Er gebeuren de laatste jaren vreemde zaken rondom verkiezingen in Europa en andere landen.
Veel mensen weten nog niet wat de Bilderbergers zijn, het is een club van steenrijke mensen, monarchen, regeringsleiders en aanstormend politiek “talent” die beetje bij beetje de democratie in Europa aan het ondermijnen zijn door steevast, volgens een strak geregisseerd plan, verkiezingen naar hun hand te zetten om zo uiteindelijk hun eigen agenda, die jaarlijks besproken wordt op een geheime locatie in besloten kring , uit te voeren.


Manier van aanpak:

Om überhaupt voet aan de grond te krijgen in een land is het noodzakelijk dat de een of andere groep, bij voorkeur een allochtone groep, in een kwaad daglicht gesteld wordt. Meestal wordt dit doel op een heel simpele manier bereikt. Geef ze geen werk waardoor ze niet in eigen onderhoud kunnen voorzien en zorg ervoor dat er relletjes uitbreken die breed uitgemeten worden op TV en in andere media. Waar noodzakelijk wordt het nieuws hier en daar geholpen getuige het volgende verslag van een Franse studente die enkele vreemde waarnemingen deed tijdens de onlusten in de Franse voorsteden.

Wie zijn deze mensen, wie geeft opdracht om dit te doen?Uitspraak van een Franse studente na de rellen in de Franse voorsteden in 2006;

“ Tijdens onze vredelievende demonstratie liepen wij tegen een cordon van veiligheidsagenten aan, wij wilden geen herrie en ontweken deze groep door een andere richting te kiezen, tot onze grote verbazing kwam uit een zijstraat een grote groep gemaskerde mannen bewapend met honkbalknuppels, molotovcocktails en andere wapens die rechtstreeks op de cordon veiligheidsagenten afliepen, hevige rellen waren het gevolg. De politie bleef maar aanrukken en niet alleen de herrieschoppers kregen ervan langs maar ook de demonstranten die een vredig protest in gedachten hadden. Waar kwamen deze relschoppers vandaan, waarom schreef de pers niet over deze terugkerende incidenten in de Franse voorsteden? Het waren niet de studenten die auto’s in vuur en vlam zetten maar diezelfde mensen die ook tijdens de demonstraties herrie schopten, zij horen niet bij ons, wij weten niet wie zij zijn!” 
Nu de eerste stappen gezet zijn, nu er een groep zwart gemaakt is kan de rest van het plan in werking treden.Het verscherpen van identiteitscontroles, het neerhangen van camera’s door het hele land, het oppakken van mensen die weerstand bieden en de plannen doorhebben tot op zekere hoogte, het publiceren van opiniemakende stukken in kranten en het voortdurend beelden laten zien van de rellen, de publieke opinie slaat langzaam om naar haat jegens die relschoppende jeugd.

De volgende stap:

Laat op tv en in de kranten een man of vrouw zien die met daadkrachtige bewoordingen verteld dat hij of zij deze wantoestanden en burgelijke ongehoorzaamheid stevig zal aanpakken om de “goede burger” te beschermen tegen dit “tuig”.De volgende stap:

Laat vlak voor de verkiezingen weten dat er gestemd zal worden met stemmachines die zoals wij allemaal weten ongrondwettelijk zijn daar iedere burger het grondwettelijke recht heeft zijn eigen stem geteld te zien, dat is met deze machines niet mogelijk. Bovendien is het een bewezen feit dat de stemmachines gemanipuleerd kunnen worden d.m.v. aparte software waarmee stemmen van de ene kandidaat makkelijk naar een andere kandidaat geloodst kunnen worden zonder dat dit achteraf nog meetbaar is, het programma vernietigd zichzelf nadat het haar werk gedaan heeft, na de laatste uitdraai is er niks meer terug te vinden van het gebruikte programma.

De volgende stap:

Win de verkiezingen nipt, zorg dat er of geen exitpolls mogen plaatsvinden of maak het instituut zwart dat de exitpolls uitvoert, noem ze onnauwkeurig, etc.

De verkiezingen zijn nu gewonnen, geef duidelijk aan dat je de juiste man op het juiste moment bent en vertel de bevolking dat je terreur hard gaat aanpakken, zelfs preventief als het nodig is. Vergeet vooral ook niet te vermelden dat je de Europese grondwet zoals voorgesteld niet accepteert maar dat je een betere, kortere versie zult aanbieden aan het Europese parlement.

Zo, ook Frankrijk is nu van de Bilderbergers en niemand die daar nog wat aan kan doen. Kat in het bakkie! Op naar het volgende land en de volgende stap in het grote plan!

Landen die Frankrijk voor zijn gegaan zijn;

Nederland, na de dood op Fortuyn, onterecht wordt deze man keer op keer vergeleken met Wilders, hij zou rassenhaat bevorderen en alle moslims het land uit willen hebben, een onwaarheid die zovaak herhaald werd en nog steeds wordt in de media dat inmiddels het hele volk deze lezing gelooft. De moord op Pim Fortuyn echter is een van de grootste fouten geweest van de Bilderbergers, inmiddels is gebleken dat Pim niet door 1 type kogel om het leven is gekomen maar door twee verschillende kalibers, dat geeft te denken is het niet? Dit verhaal zal nog een staartje krijgen t.z.t.

 

Lees het oorspronkelijke artikel met links op: www.argusoog.punt.nl