Informatie en Vrijheid van Meningsuiting

Vr 30 Januari 2009 14:14 | Vincent Brunott | 2982 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Voor vrije meningsvorming zijn onafhankelijke informatievoorzieningen een onmisbaar ingrediënt.

Onjuiste informatie leidt tot onjuiste meningen en gebrek aan informatie leidt, als het goed is, tot een evenredig gebrek aan meningsvorming. Helaas valt dat laatste in de praktijk nogal mee...

Ons vrije westen heeft het recht op vrijheid van meningsuiting torenhoog in het vaandel staan en tikt als het even kan, iedereen in de wereld die op dat punt niet aan onze standaard voldoet, economisch en zonodig ook militair, keihard op de vingers.

We moeten geloven dat al dat geweld wordt ingezet terwille van vrijheid, democratie en mensenrechten. De bloedbaden die het vrije westen aanricht in Irak en Afghanistan, hebben natuurlijk niets te maken met conflicten over grondstoffen en dienen ook anderszins geen oneigenlijke belangen.

Vrije meningsuiting is een mensenrecht. De machthebbers hebben dat op papier vastgelegd dus het zal wel... en bovendien garanderen ze ons vrije informatievoorzieningen om op verantwoorde wijze onze meningen te kunnen vormen... Nog iemand die dat gelooft?

Ondertussen worden de Amerikanen via hun voeding, zonder dat ze het weten, vergiftigd met kwik (mercury). Hersenen, zenuwstelsel, lever en nieren kunnen ernstig door kwik worden aangetast. Ook kan het tot astma leiden en tijdens de zwangerschap kan het de vrucht beschadigen. Omdat kwik ook in spaarlampen zit wordt de versleten spaarlamp behandeld als chemisch afval. Lang leve het milieu...

In het volgende filmpje (klik op onderstaande link) vertelt Robert F. Kennedy jr. hoe het kwik in het voedsel komt en waarom bijna niemand in de V.S. dat weet.

http://www.brasschecktv.com/page/326.html

Bron: Brasscheck TV