Heilige Oorlog

Ma 17 November 2008 20:11 | Vincent Brunott | 4622 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Het lot van christenen in Irak wordt hier in het westen betreurd door media, politici en christelijke bewegingen. Maar worden wij goed geïnformeerd over wat er zich op godsdienstig gebied in Irak werkelijk afspeelt?

Wij worden geacht partij te kiezen. De islamitische cultuur is achterlijk en de christenen zitten in Irak en elders in de islamitische wereld, ernstig in de verdrukking.

Hoewel de verwoestende kracht van de westerse 'cultuur' op mens en planeet alleen valt te ontkennen door de allerfanatiekste struisvogels, wijzen toch veel neuzen de zelfde kant op: Ja ja, het is me toch wat met die islam...

En ja, het is inderdaad vaak geen lolletje om overgeleverd te zijn aan fanatieke gelovigen.
Dat ook christenen fanatiek kunnen zijn wisten we natuurlijk al maar het blijkt ook op schrijnende wijze uit een duitstalig, engels ondertiteld YouTube-filmpje. Zonder deze christenen zou Bush niet aan de macht zijn gekomen. Namens Jezus Christus voeren zij een heilige oorlog in Irak en winnen zij er zieltjes.

Zij storen zich niet aan 'gij zult niet doden' en keren hun vijanden nooit de andere wang toe want de oorlog in Irak is heilig. Bijbelse richtlijnen als 'heb uw naasten lief als uzelf' en 'wie zonder zonden is werpe de eerste steen' worden door hen in de praktijk van het dagelijks leven niet ter harte genomen tenzij misschien op zo'n misvormde manier dat het voor mij niet meer te herkennen is...

Maar ja, ook de Christenunie, net als het C.D.A., is een vechtlustige 'wederopbouwer' en offert voor dat doel 'onze' jongens en meisjes op langs 'onze' oliepijplijn in 'ons' Afghanistan'.

Voor wie het interesseert hoe christenen die hun bijbel graag willen opdringen maar niet willen kennen, verweven zijn met de oorlog in Irak, is hier een onthutsend filmpje met enkele antwoorden te vinden. Het duurt ongeveer 9 minuten. Veel plezier...

Bron: Brasscheck TV

Reacties

  meewerken aan bedrog

  Ma 17 November 2008 20:55 | Pastoor Geudens |

  "Zonder deze christenen zou Bush niet aan de macht zijn gekomen. Namens Jezus Christus voeren zij een heilige oorlog in Irak en winnen zij er zieltjes."

  U weet toch heel goed dat Bush als Skull- en Bones-man, slechts 1 god heeft en dat is Lucifer himself. Waarom hier dan zo onnozel doen? De criminele oorlog wordt gevoerd in naam van de verlichte lucifer. Er worden geen zieltjes gewonnen... Wat een bedrog! En westerlingen werken daaraan mee...

  PG


  Bedrogen bedriegers...

  Di 18 November 2008 03:07 | Frank |

  @ Pastoor Geudens (voorheen GERRIT OMBO) :

  Je vergeet hierbij een belangrijk ding. Die duivel waar jij het over hebt die is ook door de kerk verzonnen. Het is het al oude goed en kwaad, maar dan god en de duivel. Het is dus beeldspraak.

  Je kan Bush wel de antichrist noemen, maar dat zegt meer over jouw dan over Bush.


  Re: Heilige Oorlog

  Wo 19 November 2008 10:45 | Vincent Brunott |

  @Geudens

  Tsja, de christelijke wereld is verdeeld, kent vele kleuren. Het is niet omdat er duizenden christelijke sites zijn die elkaar napraten, bijvoorbeeld als het gaat om eindtijdverwachtingen, dat een mens dat allemaal zou moeten geloven, laat staan weten.

  Zo zie ik zelf in Skull & Bones, min of meer voortgekomen uit de Vrijmetselaars, een platte, materialistisch georiënteerde, zo veel mogelijk in het geheim opererende belangengroep, die veel invloed heeft op het wereldgebeuren.

  In mijn ogen zijn ze niet beter of slechter dan bijvoorbeeld Opus Deï, het Vaticaan en de Jezuïeten. Ik begrijp wel dat jij als katholiek vooral het kwaad wil zien in het nogal protestante Skull & Bones en verder in alle van het katholicisme afwijkende geloofsovertuigingen, maar daar laat ik mij niet door storen.

  De misdadige christelijke missie-werkers in Irak claimen, net als jij, te werken voor Jezus Christus. Als jij hun claim onterecht vindt staat niets je in de weg om daarover bij hun je beklag te doen, veel succes!