Monsanto eigent zich ons Voedsel toe

donderdag 12 maart 2009 12:38 | Vincent Brunott | 3996 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Deze korte video plaats ik hier als aanvulling op de zeldzaam goede Vlaamse documentaire die hpolie hier plaatste onder de titel "De wereld volgens Monsanto". 

Er wordt hier uit de doeken gedaan dat Monsanto niet alleen genetisch gemanipuleerd zaad laat patenteren waar boeren dan vervolgens afhankelijk van worden gemaakt maar Monsanto heeft ook steeds meer patenten op natuurlijke zaden.

Dit is mogelijk omdat het enige criterium voor het patenteren van zaad er tegenwoordig, bij besluit van de machtselite, uit bestaat dat het zaad nog niet eerder werd gepatenteerd...

Mijn hoofd werd ook nog niet eerder gepatenteerd dus moet ik er misschien snel bij zijn om te voorkomen dat ik het kwijtraak? En hoe zit het met water, lucht en grond?

Voor het stelen van alles wat wortels heeft en groeit om er vervolgens als dief naar wens over te kunnen beschikken hoeft Monsanto in de V.S. eigenlijk alleen nog maar een handtekening te zetten. Waarom heb ik ineens zo'n honger?... 

Klik op de volgende link om de video te bekijken: http://www.brasschecktv.com/page/380.html  

Bron: Brasscheck TV
Externe link: brasschecktv.com

 Quote

Als walvissen en dolfijnen dood aanspoelen aan de kusten, zwermen sprinkhanen de oogsten verslinden, legers mieren verdwaasd rondtrekken, trekvogels niet meer weten hoe ze moeten terugkeren naar hun plek van vertrek, bijen en vlinders uitsterven door vergiftiging van bloemen en bomen, als vele soorten planten en dieren zich terugtrekken uit het leven, weet dan blanke broeder, dat de laatste dagen van de aarde zijn aangebroken.
waarschinlijk een indiaan