Waak over uw gezondheid en leven en laat u niet chippen!

Vr 22 Juni 2007 20:30 | San | 5016 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Wie "Worden Wij Wakker?" van Marcel Messing nog steeds niet zou gelezen hebben, raad ik 'vrijblijvend' aan om dit boek alsnog aan te schaffen of  voor een dag te lenen van iemand uit uw familie-, kennissen- of vriendenkring.

                                           

Het boek heeft een bepaald thrillergehalte voor zij die zich nog niet a priori in de materie omtrent de NWO beetje verdiept hadden. U hoeft geen 'connaisseur' te zijn, want wie reeds een paar filmpjes of flarden tekst gelezen heeft van Alex Jones, David Icke, ... wéét dat wij allen reeds een beetje in een politiestaat zitten en dat Openbaringen 13 in de realiteit worden omgezet, want het computerscherm voor onze ogen is contradictorisch genoeg een eye-opener voor ons en tegelijkertijd een 'magisch lokmiddel' dat weldra iedereen die niet ontsnapt aan de onderhuidse chip herleidt tot een cyberslave van een kleine elite die dan genoegd zal zijn alle macht te hebben over alles en iedereen.

De VeriChip (veri < versus = Latijn voor 'waar', 'waarachtig', 'werkelijkheid') kreeg in de US reeds alle nodige publiciteit en de media aldaar alsook in de UK schonk er veel aandacht aan. Dit ding wordt ook wel de 'digitale engel' genoemd in Messings boek.
Zo ging er zelfs een ganse roadshow rond in Florida. Men promootte de chip in bejaardencentra waar men de voordelen ervan aan het personeel, ouders én kinderen diets probeerde te maken!

Hiermee hield het nog niet op mensen, want de firma APPLIED DIGITAL SOLUTIONS die de chip ontwikkelde, legde ook de voordelen uit van het koppelen van de chip aan het internet, nl. verkopen en kopen wat men maar wenst (cfr. het Beest uit de Openbaringen), want véél véél vroeger heeft men al de idee geopperd om zo'n chip in het voorhoofd te plaatsen of op de bovenkant van de hand. Does that ring a bell? Toeval of niet, maar die plaatsen blijken het meest onderhevig te zijn aan temperatuursschommelingen en daarom plantte men deze chips in bij soldaten tijdens de Irakese oorlog. Wie de film de 'Manchurian Candidate" zag, weet waarover ik hier praat.
De soldaten konden zo 'gestuurd' worden, omdat men de hormonenhuishouding zo kan beïnvloeden, het vechthormoon 'overprikkelen'. De chip kan dus stimili opwekken waaraan wij niet kunnen weerstaan! Toen de CIA experimenteerde met vloeibare LSD als waarheidssserum om de spionnen te vatten, denk ik dat de NWO nu een perfect alternatief heeft gevonden omdat het makkelijker toe te brengen is, het valt amper op, zelfs helemaal niet, want onderhuids!

Indien we niet verplicht kunnen worden gechipt, dan zullen ze wel via één of andere smoes ons snel gechipt krijgen, denk ik maar.

Gelooft u het dat duizenden zich kandidaat stelden om als eersten gechipt te worden? Volgens Messings onderzoek werd de Amerikaans familie Jacobs uitgekozen. Vader en zoon werden groots aangekondigd, geheel op TV in Amerikaanse stijl! Miljoenen mensen konden deze show volgen vanuit hun huiskamer. Men zag hoe ze gechipt waren en alle gekheid op een stokje, werden ze de ...CHIPSONS gedoopt! De zoon droomde ervan om de eerste CYBORG te worden (kruising van mens en machine).
Na wat opzoekwerk kwam ik tot het onthutsende nieuws dat de jongen is omgekomen in een auto-ongeluk. Ik link HIER naar de website waar u in het gastboek kan lezen dat het effectief om de jongen met de verichip gaat! Ik ben de omstandigheden van het accident niet gaan uitpluizen.

Weet je, 'k Vraag me af hoe men zou reageren indien ze met zo'n chip op de markt kwamen die de Immortumchip zou noemen bvb? Hupsakee, onderhuids inspuiten dat eeuwige levenselexir en gespannen afwachten of het je wérkelijk onsterfelijk maakt. Hmmm, denk dat we daar voor nog véél te jong zijn in dit universum, want ik ga akkoord met wat de mensen van SETI bvb zeggen: 'Indien er andere beschavingen ons zouden ontdekken, dan zullen zij ZEKER geavanceerder zijn dan ons'.
De mens mag z'n grenzen niet overschrijden met materialen (zelfs alienmade! of op andere planeten gevonden) te manipuleren waar hij de gebruiksaanwijzing niet van kent. Meestal vindt men slechts een deel van iets, het andere ontbreekt. Een puzzel is niet af zolang het laatste stukje niet is gevonden toch? Een kast stop je niet in elkaar zonder de gebruiksaanwijzing en zeker niet iets dat je nog nooit te voren hebt gekend. OK, je kan het proberen, maar dan staat het daar op een manier die niet het resultaat geeft waarvoor het dient.

Dus ja, ik ben totaal tegen die chips en al die andere commerciële spullen die niet direct resultaat geven ten voordele van de ganse mensheid! Slavernij is geen resultaat, maar een misdaad en ja helaas eigen aan de "creatie" mens, net zoals oorlogvoering, maar dat is waarschijnlijk ook eigen aan andere oudere rassen dan ons in dit ganse universum. Kijk maar naar de mythes over de Goden en neen een mythe is geen fabel, maar een manier van iets uitleggen dat na zovele generaties nog begrepen kan worden, vertaald naar die tijd.

Maar goed, ik wijk af...

Ik voeg hier nog graag een artikel aan toe, nl. in de vorm van een link.
Door dit artikel kwam ik tot deze lap tekst.
LEES DIT ARTIKEL

Het deed me gewoon weer denken aan die Verichip, vandaar...

Groetjes

SanBron: Marcel Messing: Worden wij wakker?

Reacties

    Wakker

    Vr 22 Juni 2007 21:49 | haviksvrouwe |

    Dat was exact mijn idee toen ik dat bericht over de vierdaagse vanmorgen las...Ik vermoed zo dat we de komende tijd wel vaker van dit soort berichten zullen lezen. Laten we dus vooral wakker blijven!