UPDATES O Hare incident op een rijtje gezet

Za 31 Maart 2007 15:12 | San | 3726 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Hoi,

Ik heb vorige maand wat zoekwerk gedaan naar updates omtrent de O'Hare UFO-sighting.

Heb nog even rondgesnuffeld op het net, maar geen nieuwe ontwikkelingen meer gevonden. Het blijft gissen of het om een hoax zou gaan of niet?  Weet wel dat vele jaren geleden er op de O'Hare luchthaven ook al eens melding zou zijn gemaakt van een UFO...


Dan Aykroyd zegt dat O’Hare filmmateriaal bestaat
Update van 1 februari, 2007

                        

En hij heeft het! Volgens wat er staat in de vorige uitgave van de ‘Saturday Night Live star’, zouden Dan Aykroyd en zijn groep van filmmakers in het bezit zijn gekomen van exclusieve O’Hare Airport UFO –foto’s en –filmmateriaal.


Tijdens een recente publiciteitscampagne voor zijn assortiment Tequila drankjes, kreeg ik de kans om Aykroyd kort over het UFO-onderwerp te spreken.


“Gaat u nog UFO-documentaires publiceren?”
“Er zal een nieuwe DVD uitkomen tegen volgend jaar”, antwoordde Aykroyd. “U weet toch dat er recentelijk een grote UFO-sighting was in Chicago”, zei hij verwijzend naar het O’ Hare Airport UFO-incident.
Toen ik bevestigde dat ik van het gebeuren op de hoogte was, vroeg ik hem of er exclusief O’Hare UFO material in de film te zien zou zijn. Tot mijn verbazing zei hij dat hij niet enkel nieuwe foto’s van de O’Hare Airport UFO zal tonen, maar eveneens exclusief videomateriaal. Dan bleek opgewonden over de nieuwe film en de O’Hare sighting, “het zal foto’s, videomateriaal en alles bevatten wat er maar te bevatten is”

Renderend Videomateriaal
Indien er iemand op de Chicago O’Hare Airport in staat was om een video-opname van de sighting van November 2006 te maken, dan zal dit individu zeker de draagwijdte kennen van de onschatbare waarde van deze lucratieve inhoud. Met UFO & ET-video-opnames van bijzonder goede kwaliteit (waarop dus veel te zien is) kan dikke poen mee worden geschept . In theorie kan een O’Hare ooggetuige veel geld halen uit de éérste en waarschijnlijk énigste video-opname van dit opmerkelijke incident in de UFO-geschiedenis.
Gulzig? Misschien, maar niet iets waar veel mensen aan zouden denken.
Dan Aykroyds ‘hot line’
Wie zou je contacteren, moest je weten dat je veel poen uit een lucratieve UFO video zou kunnen scheppen? Met zijn verschijning in the Outer Limits, zijn UFO TV series en de recente documentaire Dan Aykroyd: Unplugged on UFOs, is het moeilijk te ontkennen dat Aykroyd een eerste contactpersoon zou zijn om gevoelige UFO videobeelden te verstrekken.
In samenwerking met Dan voor een film die eraan zal komen, zal de getuige niet alleen kunnen profiteren van een grote som geld, maar ook de royalties voor elke DVD verkoop kunnen incasseren.
Aykroyd gaf aan dat de nieuwe DVD ergens volgend jaar zal uitkomen. Voor elke UFO nieuwsdocumentaire, voorproefjes en overzichten, blijf op de hoogte via Alien Video.
Verwacht een volledig overzicht van de film op Alien Video in afwachting van de release.
Het plot wordt nogmaals aangedikt in de O’Hare UFO story aangezien wij nu een sterk ingeburgerd hollywood acteur in de gelederen hebben die erop heeft gewezen dat er in feite videomateriaal is van de UFO. Er bestaat dus geen twijfel omtrent de vraag of er al of niet dergelijk videomateriaal bestaat, maar wel omtrent wanneer het beschikbaar zal gemaakt worden voor het grote publiek.
Echte UFO-foto’ van een luchthavenbediende?
update van het Chicago O’Hare UFO incident
De volgende foto’s zijn naar UFO Casebook gezonden. Ze zijn gemaakt door een persoon die beweert bediende te zijn op de Chicago O’Hare Airport en die tijdens zijn diensturen op 7 november, 2006 de UFO zag.“Ik verzond deze 2 foto’s die ik genomen had van het object. Je kunt ze voor echt aannemen of niet, maar ik maak me ervan af en wil nooit meer een UFO zien! Ik hoef de commotie hieromtrent niet.”
“Ik was daar en nam deze foto’s met mijn gsm. Het voorwerp bewoog, maar zeer traag. Ik probeerde dit hier eerder al te posten, maar het lukte me om de één of andere reden niet. Dit is mijn laatste poging. De kwaliteit is zwak. Mijn excuses hiervoor, maar het is wel echt. Ik wil geen enkele publiciteit hierover. Ik wil gewoon deze foto’s laten ontleden om te zien wat het in hemelsnaam zou kunnen zijn geweest.”

Zogenaamde foto van de O’Hare Luchthaven UFO duikt op
update van January 24, 2007Een foto van de zogenaamde O’Hare luchthaven UFO is opgedoken op internet. Bovenstaande foto toont een relatief weinig detailleerde opname van een luchthaven, samen met een grijs cilindrisch voorwerp dichtbij de rechterbovenhoek. De persoon die de foto nam, verzond het naar een vriend. Die vriend poste het later op een populair samenzweringsforum, “Above Top Secret.com”. Nochtans is er nog discussie omtrent de echtheid van de foto.
Indien om het even welke bijkomende UFO foto’s of informatie beschikbaar wordt voor wat betreft het O’Hare UFO geval, dan zal dat op deze pagina worden gepost.
Uitgelekt materiaal van de Chicago Newsroom
De volgende video is gelekt van een News room, een onuitgegeven discussie onder medewerkers van nieuwsuitzendingen over het Chicago O’Hare Luchthaven UFO incident.
Piloot spreekt, download het interview
Een piloot die de O’Hare UFO met eigen ogen heeft gezien ging op de Jeff Rense Radio show een discussie aan over dit toonaangevend gebeuren. Onderaan is een download link naar dit interview :
Jeff Rense Show - O'Hare Pilot UFO Interview.mp3 of bekijk de video https://www.youtube.com/watch?v=AoRr05yAGFk
Gedurende het interview gaf de piloot details over het toestel, “wat vreemd leek, was dat het bovenste gedeelte van het toestel een zeer duidelijke vorm weergaf van een donker grijs materiaal “Hij vertelde verder, “maar langs de randen en de bodem ervan was het wazig, alsof je door hittereflecties (fata morgana’s) keek wanneer je in de woestijn rijdt.”
Over de grootte zie hij dat het object ongeveer 20 tot 30 meter in diameter was.
Weldra komt de foto
Het ligt nu vast dat ten hoogste één persoon een foto nam van de UFO. Er zijn vele onderzoekers die bezig zijn om de vastlegger van de foto naar voren te doen brengen. Wanneer de foto beschikbaar is gemaakt, zal het worden gepost op Alien Video via deze pagina.
Chicago O’Hare Luchthaven UFO
origineel verhaal zoals het gepost werd op 3 januari, 2007
Mediabronnen rapporteren over een UFO incident dat plaatsvond in de Chicago O’Hare Internationale Luchthaven.
Getuigen, waarvan luchthavenwerkers en verscheidene piloten, rapporteren dat ze een grote en grijs kleurige vliegende schotelvormige UFO zagen hangen gedurende meer dan 2 minuten over Gate C-17.
Een mecanicien die de waarneming zag, beschreef het voorval:
“Rond 16h30 maakte een piloot een opmerking over een cirkel- of schijfvormig object dat boven Gate C-17 hing op de C Concourse in Chicago.. Eerst lachten we naar elkaar en dan zei de piloot op de radio dat het ongeveer op 700 voet boven het grondniveau was. Het was een bewolkte dag met wolkenbasis gerapporteerd op 1600 voet als ik het me goed herinner. Ik taxiede een Boeing 777 van de Terminal tot de Company Hanger aan de noordzijde van de luchthaven. Toen we de C Terminal op de Alpha taxiweg passeerden, observeerden we een donkergrijs rond object dat boven O’Hare Intnl. Luchthaven hing. Het hing zeker boven de C Terminal. Het hield zich zeer stabiel en leek te proberen om dichtbij de bewolking te blijven. Door de radio klonk het getater over een object en de ATC controleur die met het grondverkeer bezig was, maakte een paar gevatte commentaren over de vermeende UFO die boven de C terminal hing.
Na het toestel te hebben gezien, rapporteerden werkmannen dat het opeens vertikaal opsteeg naar de hogere atmosfeer zonder enig geluid en dat het een perfecte leemte in de wolken achterliet nadat het gepasseerd was.
“Ik weet dat wat ik en een heleboel andere mensen zagen zeer duidelijk was en dat het zeker geen Aards luchtschip was,” zei de mecanicien.
Het incident, dat eigenlijk meer dan 2 maanden geleden plaatsvond, krijgt nu aandacht omwille van een verhitte uitroep door O’Hare luchthavenwerkers over het ontbreken van een echt onderzoek.
Een vertegenwoordiger van het FAA gaf volgende opmerking, “Onze theorie hierover is dat het een weerfenomeen betrof, “zei hij. “Die nacht was er een perfecte atmosferische toestand in termen hoogtegrens/wolkenbasis en veel luchthavenlichten. Wanneer het licht in de wolken schijnt, kun je soms vreemde dingen zien.”
Niet verwonderlijk dat de FAA dit als “weerfenomeen” afblies. Iedereen met een half brein weet dat dit een doofpotverhaal is, rekening houdend met de betrouwbaarheid van de betrokken getuigen, waaronder piloten en onderhoudswerkers die onafhankelijk met elkaar samenwerkten op de O’Hare luchthaven toen ze die bewuste dag allen dit vreemde voorwerp zagen. De implicaties van geen verder onderzoek te hebben gevoerd in deze case veronderstelt niet alleen een UFO cover up, maar incompetente militaire intelligentie. Een groot metalen toestel dat boven een drukke luchthaven hangt is een eerste veiligheidsrisico en het is moeilijk te bedenken dat dit niet door NORAD, de CIA of andere hoog aangeschreven agentschappen werd onderzocht.
FAA loog en liet zich dan niet meer horen.
Van de Chicago Tribune: zoals United, vertelde de FAA oorspronkelijk aan de Tribune dat het geen informatie had over de zogenaamde UFO waarneming. Maar het federale agentschap keerde haar standpunt snel nadat het nieuwsblad een Freedom of Information Act verzoek indiende.


Vertaling: San


Bron en referenties:
UFO Sightings
UFO Casebook
Chicago Tribune
National UFO Reporting Center
abovetopsecret

Bron: UFO Sightings