2012: Waar vindt men wijsheid in deze chaos?

vrijdag 17 november 2006 20:40 | Reptile | 5992 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Ik ben al geruime tijd bezig met het onderzoeken van de sterke veranderingen van de aarde, meerbepaald omtrent het begrip 2012.

Ik ben een soort free-lance reporter en werk af en toe mee aan de site No More Lies. Ik heb hier en daar al artikels gepubliceerd over uitgebreide onderwerpen zoals de “kosmische wave” en “Het doel van president George W. Bush voor de geheime regering”.

Waarom dit artikel?

Ik wil jullie iets duidelijk maken. Degene die al wat kennis hebben over 2012 weten dat deze datum een soort van startschot geeft voor een nieuw tijdperk. Degene voor wie 2012 een onbekend begrip vormt stel ik voor eens naar de boekhandel te gaan en eens een kijkje te nemen in de afdeling filosofie, esotherie en religie. Men zal versteld staan hoeveel lectuur er al bestaat over dit onderwerp.

Nou en? Zullen sommigen denken...

Natuurlijk is dit een onderwerp dat niet altijd serieus genomen wordt. Ik weet ook wat er gezegd wordt: Met name het Aquarius tijdperk wordt stilaan ingeleid en ons bewustzijn zal een sprong maken tegen die tijd. Ik heb zelfs met iemand kennisgemaakt die beweert dat 2012 het einde van onze planeet kan betekenen. Ook de theorieën over interventie van buitendaardsen rond deze datum zijn me zeker niet onbekend.

Het is niet mijn taak om te zeggen wat waar is. Ik ben reporter, geen wetenschapper. Maar ik wil jullie even stil doen staan bij wat er aan het gebeuren is.

2012 of niet. Zijn we het er niet allen over eens dat het niet goed gaat met onze planeet?

De film “An Inconvenient Truth” kan het niet beter illustreren. Enkel het feit dat Al Gore nog speculeerde dat het nog 50 jaar zal duren eer de miserie gaat beginnen is nog altijd te licht uitgedrukt. het gaat nu beginnen! Niet binnen 50 jaar!

Kijk eens op het nieuws. Er zijn meer orkanen dan ooit. Aardbevingen komen steeds meer voor. Australie en Afrika drogen stilaan uit. De poolkappen smelten…

Zeg eens eerlijk? Is er misschien toch iets met 2012?

Als er nu al zoveel torndado’s zijn, zoveel ijs dat smelt, miljoenen migranten die hun land moeten verlaten door droogte.

Hoe denk je dat het zal zijn binnen 6 jaar…?

Ik hoop dat dit artikel iedereen tot nadenken zet en even doet bezinnen over waar het met ons naartoe gaat. De mensen die denken “we hebben nog tijd” en “och, het is zo ver van mijn bed” zullen spoedig gewaar worden dat onze veranderende aarde iedereen erin betrekt.

Laat ons dus hopen dat, wat de waarheid over 2012 ook mag zijn, we de juiste beslissingen nemen omtrent deze aankomende gebeurtenis.

Kommentaar altijd welkom

Dries Van Gijsel
-NML Investigator-

Externe link: http://www.yayabla.nl