VS blies WTC-torens gewoon zelf op volgens Iran

zaterdag 28 oktober 2006 13:15 | Reptile | 6004 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

VS blies WTC-torens gewoon zelf op volgens Iran

Een maand geleden beweerde de Venezolaanse President hugo Chavez dat de Amerikaanse regering achter de aanslagen zat van 9/11. Nu begint een Iranese regeringsfunctionaris hetzelfde te beweren.

Hier volgt het artikel uit het Laatste nieuws:

http://www.hln.be/hlns/cache/det/art_287020.html?wt.bron=homeArt17=

Een Iraanse regeringsfunctionaris zegt dat de VS de terreuraanslagen van 11 september 2001 zelf in scène heeft gezet. De WTC-torens zijn niet gesneuveld omdat er gekaapte vliegtuigen zijn ingevlogen, maar omdat ze werden opgeblazen.

"Wat we op de televisie te zien kregen van twee vliegtuigen die in de New Yorkse Twin Towers vlogen, was in feite bedrog", zo stelde de Iraanse vice-minister van Cultuur Mohammed-Hadi Homayoun aan het persagentschap IRNA op een conferentie in Moskou.

"De flatgebouwen zijn vernield door bomexplosies en nadien zijn de VS-mediapropaganda en de kruistocht begonnen", aldus nog de Iraanse topfunctionaris. De Iraanse vice-minister volgt daarmee de complottheorieën die circuleren rond de aanslagen van 9/11. (dpa/hln)


-Dries Van Gijsel-

Externe link: http://www.yayabla.nl

 Quote

Ik zocht verlichting, ik bestudeerde de grote wijsheidstradities, ik sprak met goeroe's en zieners, ik mediteerde in de Himalaya; niets bracht verlichting. Doe niets. Steven Harrison