No More Lies zoekt journalist

Wo 10 Januari 2007 17:17 | Reptile | 3094 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

 

Dit staat op de website No More Lies:

Naar aanleiding van ons artikel omtrent de discussie op politics.be willen we de aandacht vestigen op de problematiek i.v.m. de farmaceutica, meer bepaald de waarheid achter de commercialisering en de ware aard

Wij arrangeren een interview met dhr. Siegfried Willem Bok, een geboycot ex-kanker researcher die al geruime tijd de waarheid achter de farmaceutica probeert aan het licht te brengen. Zijn gevecht tegen deze industrie om de ware aard van o.a. kanker te laten zien heeft tot op vandaag nog geen positieve resultaten opgeleverd.


No More Lies biedt als bescheiden krantje maar liefst 1500 euro(dat leest u goed) voor diegene die deze taak op zich wil nemen een interview te willen afleggen in Portugal.


Bent u een journalist voor een bekende krant, dagblad of dergelijke en heb je interesse, neem dan contact op met de redactie of neem alvast contact op met dhr S W Bok op
stillewanhoop@net.sapo.pt


We hopen dat we hiermee eindelijk de waarheid naar buiten kunnen brengen met name hoe de gezondhiedszorg louter een gecommercialiseerd plaatje is en dat de mens als individu totaal niet telt.


Bij voorbaat dank,


Redactie No More Lies

www.no-more-lies.be