WEL of NIET vaccineren!

Za 2 Januari 2021 14:50 | knight | 131 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

VACCINEREN JA OF NEE:

Als iemand zich WEL wil laten vaccineren…

Is dat een PERSOONLIJKE KEUZE!

Als iemand zich NIET wil laten vaccineren…

Is dat eveneens een PERSOONLIJKE KEUZE!

Het moge duidelijk zijn dat het NIET aan de gevaccineerde is om de ongevaccineerde op eender welke wijze te dwingen / emotioneel te chanteren dan wel te verplichten om zich ook te laten vaccineren!

Als iemand de risico’s van het vaccineren wil nemen terwijl bekend is dat de vaccinfabrikanten negatieve effecten verzwijgen om zodoende de kosten van de fabricage van 100-en miljoenen zo niet miljarden vaccins ( inclusief de winstmarge ) veilig te stellen…

Dan moet die gevaccineerde achteraf niet lopen klagen mochten er vroeg of laat bijwerkingen optreden door die vaccinatie.

En mocht de gevaccineerde vroeg of laat toch de ziekte krijgen waartegen hij / zij is gevaccineerd, moet die persoon NIET lopen kankeren tegen NIET gevaccineerden, want dan is er eindelijk duidelijkheid over de vraag of vaccins nu WEL of NIET werken!

De enige opmerking die ik hierbij nog wil plaatsen is dat u niet alleen af moet gaan op wat onze leugenachtige politici u wijsmaken, want die malloten hebben werkelijk nergens de ballen verstand van, zij laten zich immers beraden door zogenaamde experts.

En bij die “EXPERTS” komt het vaak niet zo zeer aan op gedegen onderzoek maar op ongegronde aannames en speculaties, want ze hebben simpelweg NIETS om mee te vergelijken.

Verder reageert elk lichaam anders.

In het geval van volksgezondheid komen die raadgevers vaak uit het milieu van de farmaceutische industrie ( lobbyisten dan wel voormalige werknemers soms ook medeaandeelhouders.

De belangenverstrengeling…

Oeps…

De politiek correcte term is immers: “Schijn van belangenverstrengeling

Maar wij weten wel beter, toch?

Is vaak in meer or mindere mate vertegenwoordigd!

Zeker in die PSEUDO / NEP WETENSCHAPPEN binnen de MEDISCHE zowel als de PSYCHIATRISCHE sector met haar DSM-V handboek vol dubieuze syndromen, alwaar de farmaceutische industrie altijd wel een psychotisch pilletje of vaccin voor heeft.

https://www.dsm-5.nl/producten/dsm5_handboek

Bij de farmaceutische industrie ligt de focus op geld verdienen / winst maken voor hun topmanagers en aandeelhouders.

Dat hun producten slachtoffers maken…

21-10-2019 https://www.trouw.nl/nieuws/400-000-doden-het-megaproces-tegen-de-farmaceutische-industrie-begint~b095582d/

Daar liggen zij niet wakker van…

Want dat is een ingecalculeerd “risico”.

Risico tussen aanhalingstekens omdat de ( r ) overheden vaak borg staan voor de schadeclaimszodat de belastingbetaler uiteindelijk de rekeningen betaalt!

U kunt er in ieder geval WEL wakker van liggen…

Zeker als het om één van uw gezins- dan wel overige familieleden gaat.

Vandaar mijn simpele pleidooi:

“Laat uw keus niet afhangen van de eenzijdige informatie die de ( r ) overheid en de farmacie verstrekken.”

OVERWEEG ZORGVULDIG de VOOR- en NADELEN!

VOOR u besluit AL DAN NIET te laten VACCINEREN!

Het moge duidelijk zijn dat de farmacie wellicht één van de meest invloedrijkste industrietakken ter wereld is met haar jaarlijkse miljarden aan omzetten verkregen uit het leed van mensen die aan de meest uiteenlopende aandoeningen en ziektes lijden.

14-04-2020 https://zorgnu.avrotros.nl/nieuws/item/grote-farmaceutische-bedrijven-zijn-nu-vooral-investeringsmaatschappijen/

CITAAT: Big Pharma focust op de winst.

Winst die ze dan enthousiast uitdelen aan zichzelf en hun aandeelhouders.

 Het ontwikkelen van geneesmiddelen lijkt vaak slechts een bijzaak.

“They are only in it for the money.”

30-04-2020 https://decorrespondent.nl/11195/de-prijzen-van-geneesmiddelen-kunnen-echt-wel-lager/696890362080-81f500e9

Medicijnen en vaccins tegen ziektes die in hoofdzaak te wijten zijn aan het werken met giftige stoffen dan wel het inademen van giftige stoffen afkomstig uit de chemische-, petrochemische en jawel ook de farmaceutische industrie zelf.

1.   Lijmproducten -  astma, duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid en  hartkloppingen, schade aan het zenuwstelsel, schildersziekte ( OPS ), bewustzijns- en waarnemingsstoornissen etc.

https://www.duurzaammbo.nl/media/cge/CDelektronl/CDromelektro/milieuitems/items/lijmen.htm

2. Verfproducten – CARC een verflaag die in de periode 1984 – 2006 door defensie werd gebruikt en waar de schadelijke stoffen HDI en CHROOM-6 in voorkomen.

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/187703-chroomvergiftiging-overmatige-blootstelling-aan-chroom.html

Anno 2018 werkt defensie weliswaar met een nieuwe primer…

CITAAT: De oude verf mag sinds 2012 niet meer worden gebruikt omdat er te veel oplosmiddelen in zitten.

Om te voldoen aan de wetgeving daarover, negeerde Defensie andere wetgeving die bepaalt dat het gebruik van de kankerverwekkende stof chroom-6 moet worden verminderd.

Dat blijkt uit interne stukken die Nieuwsuur heeft ingezien.

Maar die zou DUBBEL zoveel CHROOM-6 bevatten!!!

Begrijpt u dat nou?!?

06-04-2020 https://www.trouw.nl/nieuws/dubbel-leed-voor-defensiepersoneel-ook-blootgesteld-aan-een-ziekmakende-coating~b943d5dd/

21-10-2018 https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2255843-dubbel-zoveel-giftig-chroom-6-in-nieuwe-verf-defensie.html

Het is overigens de taak van de ( r ) overheid om erop toe te zien dat het gebruik van giftige stoffen wordt gestaakt, tenminste als de ( r ) overheid de juiste prioriteiten ( gezondheid van haar burgers ) zou hebben!

En daar laat de ( r ) overheid het juist vaak afweten, die onnozelaars vertrouwen immers teveel op zelfregulering binnen zowat elke industrie.

OPMERKING: Ook in woningbouwverf zit vandaag de dag nog steeds rotzooi, zo raakte ik enkele jaren geleden tijdelijk verlamd toen een schilder een pot verf openmaakte, ik kon nog net de woonkamer bereiken vooraleer ik languit gestrekt op de vloer belandde…

Enkele minuten lang hoorde en zag ik alles om me heen, maar was niet in staat mijn armen of benen te bewegen of om hulp te roepen, ’t was een onwezenlijk gevoel.

Ons konijn stierf nog diezelfde dag ( de verflucht vervluchtigd na verloop van tijd maar blijft toch nog geruime tijd in huis hangen, dus goed ventileren!

De verf dekte niet, de schilders kregen de schuld omdat ze slecht werk zouden hebben afgeleverd, later bleek dat er teveel van een bepaalde stof inzat waardoor de verf niet dekte en werden de deuren met een andere partij verf overgeschilderd.

Sinds de 70’er jaren werd ook lood gebruikt in woningbouwverf.

18-12-1997 https://www.cobouw.nl/marktontwikkeling/nieuws/1997/12/fransen-gaan-oude-huizen-schonen-van-giftige-verf-101173781

Loodvergiftiging kan diverse chronische aandoeningen veroorzaken.

009-06-1992 https://www.ntvg.nl/artikelen/vergiftiging-door-lood/volledig

Eigenlijk gaat dat verhaal op voor alle vergiftigingen met zware metalen, en dat zijn er nogal wat.

https://miske.infoteur.nl/specials/metaalvergiftiging.html

Dit soort zaken wordt altijd lange tijd onder de pet gehouden / verzwegen en het duurt een eeuwigheid vooraleer men overgaat tot het uitkeren van schamele smartengeld vergoedingen terwijl je als slachtoffer vaak de rest van je leven met die chronische klachten blijft zitten.

’t Zal duidelijk zijn dat met de komst van deeltijd / parttime baantjes het ook steeds moeilijker wordt om te bewijzen WAAR je die aandoeningen hebt opgelopen, dus kun je verder fluiten naar een financiële compensatie.

Daar komen die bedrijven dus even mooi mee weg!

---

Een ander punt is voeding.

Als de ( r ) overheid er echt iets aan gelegen zou zijn dat de bevolking gezond blijft, had zij een verbod op te vet ( kaas en vlees producten ), te zoet ( koek, gebak, frisdrank ), te zout ( chips en kant en klare maaltijden ) moeten invoeren!

En ook de zogenaamde "light producten" zijn niet zo gezond als wordt geclaimd.

https://drogespieren.nl/gezondheid/waarom-je-light-producten-beter-kunt-laten-staan

https://www.dietist-tom.be/2019/09/27/zijn-light-producten-gezonder-of-niet/

Eet liever voldoende vers fruit, dan wel vers geperst sap voor de benodigde vitamines.

Een 3e punt die ik aan zou willen halen is dat we te weinig bewegen, we gaan liever met auto, bus en trein dan op de fiets of te voet.

Met het corona beleid voor ogen zitten de meesten onder u zich waarschijnlijk uit frustratie vol te proppen met snacks, en komen helemaal niet meer in beweging.

---

Enfin…

Tijd om naar het eigenlijke WEL OF NIET VACCINEREN over te gaan.

Roel Coutinho, de voorganger van Jaap van Dissel als hoofd van het RIVM, heeft felle kritiek op het overheidsvaccinatiebeleid, want Nederland zou te laks zijn met het vaccineren van de bevolking ten opzichte van de landen om ons heen.

Roel Continho en Ab Osterhaus verschijnen vaak in de media als het erom gaat een vaccinplicht in te voeren...

Maaruhhh…

We moeten ons niet van de wijs laten brengen door beschuldigingen van dat soort NEP WETENSCHAPPERS die zich schuldig maken aan die "schijn van belangenverstrengeling" waarover ik eerder in dit artikel over sprak!

Roul Coutinho werd namelijk ten tijde van de Mexicaanse griep door huisarts Hans van der Linde beschuldigd van belangen verstrengeling.

Hans van der Linde twijfelt verder aan het nut van griepvaccins en wijst daarbij op de belangenverstrengeling tussen gezondheidsadviseurs en de farmaceutische industrie!

26-09-2012 https://www.trouw.nl/nieuws/rechtbank-huisarts-mag-rivm-betichten-van-belangenverstrengeling~b36a7ff0/

OPMERKING: We moeten bovendien niet vergeten dat de farmaceutische industrie een flink aantal lobbyisten in dienst heeft die zich binnen de gezondheidsraden, adviesorganen en de ( r ) overheden zelf hebben genesteld!

03-09-2015 https://www.bnr.nl/nieuws/10026397/farmaceutische-industrie-heeft-touwtjes-in-handen

---

 Enfin…

Terug naar het vaccin schandaal waar het RIVM bij betrokken was.

Het begon met de DE MEXICAANSE GRIEP:

De WHO schreeuwt moord en brand

Maakt zich daarbij zelf schuldig aan belangenverstrengeling!

04-06-2010 https://www.businessinsider.nl/belangenverstrengeling-bij-mexicaanse-griep-advies-who/

De hoofdrolspelers in deze affaire:

U raadt het vast al wel...

Ab Osterhaus ( viroloog en adviseur van de gezondheidsraad en adviseur van Ab Klink ( CDA minister van volksgezondheid ).

Roul Coutinho ( directeur CiB / RIVM en vaccinatiecampagneleider ).

Nederland schafte tijdens deze paniekzaaierij rondom de Mexicaanse griep 34 miljoen vaccins van zo’n 10 euro per stuk ( 340 miljoen euro ) aan.

30-09-2011 https://www.zorgvisie.nl/onderzoek-naar-farmaceutische-industrie-bij-mexicaanse-griep-zvs012376w/

09-01-2012 https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/reacties/item/welke-belangen-zijn-er-precies-verstrengeld-rondom-het-griepvaccin/

Daarbij komt nog dat Ab Osterhaus zo’n 10% aandelen had in ViroClinics, een farmaceutisch onderzoeksbureau met banden met vaccinbedrijf GlaxoSmithKline ( belangenverstrengeling ).

01-10-2009 https://www.nursing.nl/kamer-eist-einde-aan-dubbelrol-van-viroloog-ab-osterhaus-nurs005280w/

 De ( r ) overheid legde alleen al 5 miljoen euro apart voor schadeclaims rondom de slaapziekte narcolepsie ontstaan door Pandemrix vaccinaties van GlaxoSMithKline en waaraan zo’n 1.300 mensen leden nadat ze waren gevaccineerd.

01-09-2016 https://nos.nl/artikel/2129395-nederland-aansprakelijk-gesteld-voor-vaccinatie-mexicaanse-griep.html

20-09-2018 https://nos.nl/artikel/2251232-ministerie-trekt-miljoenen-uit-voor-schikkingen-na-vaccin-mexicaanse-griep.html

20-10-2020 https://www.parool.nl/nederland/les-van-mexicaanse-griep-nederland-zal-straks-massaal-bijwerkingen-melden~b6c1565a/

TIP: https://robertpostnl.wordpress.com/2012/10/10/ab-klink-eerlijk-raad-van-state-doofpot-fabriek/

OPMERKING: ’t Is sowieso al hartstikke bezopen dat die farmaceutische bedrijven 100-en miljoenen verdienen aan die vaccins en de ( r ) overheid ( lees U als belastingbetaler ) niet alleen de risico's van het vaccineren mag nemen maar ook nog eens mag opdraaien voor de schadeclaims!!!

---

DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE:

De hamvraag is: "Kunnen we de farmaceutische industrie vertrouwen?"

CITAAT: “The global pharmaceutical industry has racked up fines of more then 11 billion dolars in the past three years for criminal wrongdoing, including withholding safety data and promoting drugs for use beyond their licensed conditions”

21-09-2012 https://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/drug-giants-fined-11bn-criminal-wrongdoing-8157483.html

VERTALING: “De wereldwijde farmaceutische industrie heeft de afgelopen drie jaar voor meer dan 11 miljard dollar aan boetes opgelegd gekregen voor criminele overtredingen, waaronder het achterhouden van veiligheidsgegevens en het promoten van medicijnen voor gebruik buiten hun vergunningsvoorwaarden"

OPMERKING: De farmaceutische industrie lijkt nou niet bepaald een goede reputatie te hebben gezien zij schadelijke bijwerkingen van medicijnen achterwege houden en medicijnen promoten voor gebruik bij ziektebeelden waar geen vergunning voor is verleend.

---

VACCINS:

Wat zit er in een griepvaccin?

https://www.medicalnewstoday.com/articles/321207#

Formaldehyde is een kleurloos gas met een prikkelende geur.

FEIT: Het is giftig en kan kanker veroorzaken.

Toepassing: Als conserveermiddel in lijm, schoonmaakmiddelen en verf ( en vaccins volgens medicalnewstoday ) en desinfectiemiddel ( volgens het RIVM onder ).

Bijwerkingen: irritatie keel, neus en ogen, hoofdpijn, huidirritatie, astma.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Formaldehyde

https://waarzitwatin.nl/stoffen/formaldehyde

De GGD ( Gemeentelijke Gezondheids Dienst ) mag dan een artikel hebben over formaldehyde, maar maakt frappant genoeg nergens melding van het gebruik van formaldehyde in vaccins, vergeten of met opzet weggelaten?

https://www.ggdzw.nl/formaldehyde/

Bij het RIVM is formaldehyde bekend als zijnde kankerverwekkend, doch ook hier niets over het gebruik van formaldehyde in vaccins, ook hier vergeten of met opzet weggelaten?

23-09-2015 https://www.rivm.nl/nieuws/alternatieven-mogelijk-voor-middelen-met-kankerverwekkend-formaldehyde

Aluminum salts / Aluminium zouten, vallen onder de verzamelnaam Aluminiumchloorhydraat.

Aluminium zou in het drinkwater zitten en in diverse gezondheidsproducten, als excuus dat aluminium in geringe mate onschadelijk zou zijn.

Dat aluminium in het drinkwater zit wil overigens NIET zeggen dat het veilig is…

Eerder dat het water vervuild is geraakt door lozingen van al die chemische industrieën ( direct via het afvalwater, dan wel indirect als neerslag uit de schoorstenen )!

FEIT: “Het aantal chronisch zieken neemt alleen maar verder toe!”

CITAAT: “Op 1 januari 2018 hadden 9,9 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische aandoeningen.

Dit komt overeen met 58% van de Nederlandse bevolking.”

https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/chronische-ziekten-en-multimorbiditeit/cijfers-context/huidige-situatie#node-aantal-mensen-met-chronische-aandoening-bekend-bij-de-huisarts

ZIEK WORDEN NEE https://www.gezondheidenwetenschap.be/gezondheid-in-de-media/kun-je-ziek-worden-door-aluminium-in-vaccins

ZIEK WORDEN JA 02-12-2019 https://fitpro-institute.nl/2019/12/02/het-effect-van-aluminium-op-het-menselijk-lichaam/

THIMEROSAL: ( hulpstof ) ethylkwikverbinding die tussen 1940-1970 werd gebruikt vanwege de bacteriedodende eigenschappen, maar het zou volgens het RIVM nog WEL in sommige vaccins voorkomen maar NIET in Nederlandse vaccins!

OPMERKING: En daar moeten we dan maar klakkeloos op vertrouwen?

https://www.rivm.nl/thiomersal-in-vaccins

CHICKEN EGG PROTEÏNE:

CITAAT: "The inactivated influenza viruses present in vaccines are usually grown inside fertilized chicken eggs, where the virus replicates. Then, the manufacturers separate the virus from the egg and include it in the vaccine."

VERTALING: "De geïnactiveerde influenzavirussen die in vaccins aanwezig zijn, worden meestal gekweekt in bevruchte kippeneieren, waar het virus zich repliceert.

Vervolgens scheiden de fabrikanten het virus van het ei en nemen ze het op in het vaccin."

GELATINE: Stabilisator ter voorkoming van schadelijke voortvloeiende uit verhitting dan wel het vriesdrogen van de vaccins, bij de de meeste vaccins wordt dierlijke ( varken ) gelatine gebruikt.

ANTIBIOTICA: Om de groei van bacterievorming in de vaccins tegen te gaan.

Risico's: Bij overdosering giftig voor het gehoor (orgaan van Corti) en voor de nieren, die beide onomkeerbaar beschadigd kunnen worden.

Op de website van de ( r ) overheid worden we niet veel wijzer...

Werkzame delen, hulpstoffen ( conserveringsmiddelen, vulmiddelen ( zout, gelatine of suiker ) en aluminium zouten ) en Reststoffen ( antibiotica ).

FEIT: Met het oog op het stijgende aantal vaccinaties mag wel eens gewezen worden op het feit dat teveel antibiotica schadelijk kan zijn voor de gezondheid o.a. doordat antibiotica resistentie kan optreden.

https://www.mijngezondheidsgids.nl/organen/organen-organen/meer-antibiotica-nu-leidt-tot-meer-risico-later/

---

 Tsja…

 Als al aan het nut van de jaarlijkse griepprik wordt getwijfeld

https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/rivm-verliest-rechtszaak-tegen-criticus-griepprik

20-10-2010 https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/de-overbodige-griepprik

Onafhankelijke onderzoeken van onder meer het Cochrane Instituut claimen dat er geen bewijs is dat de griepprik werkt.

https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/onrust-over-oproep-osterhaus

CITAAT: An independent meta-analysis of vaccines against influenza has found that claims of benefit have been significantly exaggerated.”

VERTALING: “Een onafhankelijke meta-analyse over griepvaccins wees uit dat de claims over de werking aanzienlijk zijn overdreven.”

19-11-2012 https://www.bmj.com/content/345/bmj.e7856

CITAAT: So, why are we vaccinating so many people in whom we have no proof that it works?”

VERTALING: “Dus waarom vaccineren we zoveel mensen bij wie we geen bewijs hebben dat het werkt?”

20-10-2014 https://www.bmj.com/content/349/bmj.g6182

OPMERKING: Als er al gerede twijfel is over de jaarlijkse griepprik…

Zou je je eigenlijk af moeten vragen of al die andere vaccinaties wellicht ook flauwekul zijn, zoals de baarmoederhalskanker vaccins voor zowel jongens als meisjes?!?

https://www.ggdzeeland.nl/mijn-kind-en-opvoeden/vaccinaties/vaccinatieronde-9-en-12-jarigen/

27-09-2019 https://www.ad.nl/politiek/ook-jongens-krijgen-vanaf-2021-een-hpv-vaccinatie~ae688f4a/

FEITEN: De afgelopen jaren daalt het aantal mensen dat de griepprik haalt, ons ma ( 81 ) haalt hem ook niet, want ze wordt ziek van de griepprik zelf, ik ( 58 ) haal hem ook nooit want ik heb gewoon geen vertrouwen in die farmaceutische kwakzalvers en hun hoeren ( het soort mensen in de medische wereld dat wanneer zij bepaalde medicijnen voorschrijven geld dan wel goederen of diensten ( wellicht een beter betaalde baan ) in ruil krijgen ).

18-04-2016 https://www.blikopnieuws.nl/gezondheid/240039/huisarts-patienten-krijgen-vaak-gevaarlijke-medicijnen-door-de-strot-geduwd.html

04-08-2017 https://www.ninefornews.nl/moderne-gezondheidszorg-corrupt-bot/

05-02-2019 https://sceptr.net/2019/02/artsen-en-dietisten-omgekocht-om-supplementen-voor-te-schrijven/

Met het oog op de CORONA VACCINS…

Dient u te weten dat de ontwikkeling van vaccins over het algemeen 10-15 jaar duurt en dat het CORONA VACCIN er binnen een jaar doorheen werd gejast!

25-04-2020 https://www.ad.nl/binnenland/vaccin-ontwikkelen-duurt-normaal-10-tot-15-jaar-wij-zijn-in-januari-begonnen~aedef313/

Tegen die tijd zijn de virussen allang op hun retour, zoals de lange termijn grafieken duidelijk laten zien.

Om dan te claimen dat vaccins een rol hebben gespeeld bij het terugdringen van virussen is geen wetenschappelijk bewijs, maar pure speculatie in het voordeel van de vaccinmakers.

https://www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/vaccinatie_special.pdf

Wanneer startten de vaccinatie campagnes van de ( r ) overheid?

1953 Vaccinatie tegen Difterie.

1957 Vaccinatie tegen Polio.

1976 Vaccinatie tegen Mazelen.

( Bijbehorende grafieken zien we in het 1e plaatje van dit artikel evenals het jaar waarin met de vaccinaties werd begonnen. )

In Australië zien we hetzelfde beeld!

http://www.vaclib.org/sites/debate/web1.html

NO WAY…

Dat de farmacie zomaar kan claimen…

Dat haar vaccins ook daadwerkelijk hebben bijgedragen…

Aan het uitroeien van de virussen!

Dat zijn slechts ongegronde aannames waar geen enkel wetenschappelijk bewijs aan vooraf is gegaan!!!

https://rijksvaccinatieprogramma.nl/over-het-programma

TIP: Dissolving illusions: Ziekte, Vaccins en de verloren geschiedenis ) door MD Suzanne Humphries en Roman Bystrianyk, ( Het ware verhaal achter het ontstaan ( DDT en andere chemische middelen die in de 2e wereldoorlog werden gebruikt ) en het verdwijnen van polio ).

Met dank aan nvpk ( Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken ).

OPMERKING: In 1957 werd het polio vaccin in gebruik genomen.

Zeg nou zelf, toen de ziekte zowat was verdwenen ( merk op dat de grafiek zowat gelijk opgaat met het gebruik van het bestrijdingsmiddel DDT ).

https://docplayer.nl/55167306-Dissolving-illusions-het-hoofdstuk-the-disappearance-of-polio-de-verdwijning-van-polio.html

TIP: Vaccination a parents dilemma by Greg Beatty.

Het boek focust zich volledig op het statistisch bewijs dat vaccins niet werken!

http://www.vaccination.inoz.com/otherbooks_dilemma.html

TIP: Vaccine Side Effects ( gratis e-boeken te downloaden ).

Onze kinderen zijn vandaag de dag zieker dan 50 jaar geleden…

CITAAT: Because we now have much higher percentages of autoimmune diseases, diabetes, lupus, arthritis and allergies including asthma, eczema and anaphylaxis, in children compared to 50 years ago and during this time vaccines have increased by 700%”

VERTALING: “Omdat we nu veel hogere percentages auto-immuunziekten, diabetes, lupus, artritis en allergieën hebben, waaronder astma, eczeem en anafylaxie, bij kinderen vergeleken met 50 jaar geleden en gedurende deze tijd zijn de vaccins met 700% toegenomen.

http://www.vaccine-side-effects.com

TIP: The Hideous truths of testing vaccines on humans!

https://www.forbes.com/sites/leahrosenbaum/2020/06/12/willowbrook-scandal-hepatitis-experiments-hideous-truths-of-testing-vaccines-on-humans/

KENNIS IS MACHT!

https://kritischnieuws.blogspot.com/p/blog-page_57.html