De nachtmerrie deel 02 de hoofdrolspelers

Wo 10 April 2013 13:32 | knight | 2765 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Heeft u dat ook wel eens?

2013 004 de nachtmerrie deel 02 - verlies baan huis schulden
 

Dat u 's morgens wakker wordt met het beklemmende gevoel in een nachtmerrie terecht te zijn gekomen?

Dat u zit te spelen met de gedachte: "Is het heden ten dage eigenlijk nog wel mogelijk een gezin te stichten en een fatsoenlijk bestaan op te bouwen?"

Dat u begint te twijfelen aan (het verstand van) "onze democratisch gekozen volksvertegenwoordigers", daarbij mogelijk ook het gevoel heeft dat zij maar wat aanklooien, en de rekening die ondertussen gestaag oploopt bij u als staatsburger, werknemer en belastingbetaler maar ook aan toekomstige generaties neerlegt?

Een schuld die vroeg of laat door iets of iemand zal worden geïncasseerd!

Even buiten beschouwing of de definitie “schuld” hier al dan niet op z’n plaats is!

Gezien het merendeel van deze “schulden” is ontstaan doordat banken meer leningen hebben uitgegeven dan zij aan kasmiddelen ter beschikking hadden, hebben zij zich schuldig gemaakt aan “zeer onverantwoord handelen”, wellicht zelfs schuldig gemaakt aan “valsemunterij”, hoewel dit van oorsprong eigenlijk alleen gold voor het namaken van cash geld.

(Intussen is er in korte tijd veel verandert, waarbij de financiële sector haar klanten steeds vaker dwingt over te stappen naar het internetbankieren (ofwel ontastbaar virtueel geld), simpelweg door steeds meer filialen te sluiten en pinautomaten weg te halen!)

Dat de financiële sector zich zo in de nesten heeft kunnen werken werd mogelijk dankzij “de overheid”, die de bankensector privatiseerde en daarbij verzuimde toezicht uit te oefenen vanuit de naïeve gedachte dat deze zichzelf wel zou kunnen reguleren!

De huidige crisis is het resultaat van roekeloosheid ontstaan uit pure hebzucht!

De impact van deze crisis wordt volgens mij nog altijd flink onderschat!

Het vertrouwen in de financiële sector is nagenoeg verdwenen, en hetzelfde geldt voor het vertrouwen in “de overheid”, die meent dat de oplossing zit in het kapot bezuinigen van culturele- en sociale voorzieningen, en daarbij steeds hogere belastingen heft om de oplopende tekorten (BTW) te compenseren die zijn ontstaan doordat de burger minder consumeert vanwege koopkrachtverlies.

“De overheid” lijkt niet goed wijs door zo’n beleid te voeren, want zij snijdt zichzelf in de vingers!

De armoede neemt zienderogen toe en de economie staat op instorten, het is hierbij allang niet meer de vraag of maar wanneer!

2013 005 de nachtmerrie deel 02 - virtuele versus werkelijke bezittingen
 

Even terug naar de banken, die de mensheid dwingen hun financiële zaken in de nabije toekomst “virtueel” af te handelen, en de vraag of deze banken zich al dan niet schuldig hebben gemaakt aan “valsemunterij”!

Om dit duidelijk te maken wil ik er een rechtszaak bij halen die een “gamer” had aangespannen tegen een exploitant van online spellen, dit om aan te tonen dat juridisch gezien de grenzen tussen virtuele- en materiële bezittingen steeds meer vervagen.

Het account van de “gamer” zou zijn gehackt en zijn virtuele bezittingen zouden zijn gestolen.

De “gamer” spande een rechtszaak aan tegen de exploitant van het spel omdat de beveiliging niet deugde.

De rechter stelde de “gamer” in het gelijk en de exploitant moest de virtuele bezittingen compenseren.

>>> http://tweakers.net/nieuws/30289/gamer-wint-rechtszaak-rond-virtuele-bezittingen.html
 

Gezien banken steeds meer filialen sluiten en daarmee de bankklanten steeds meer dwingen om online oftewel virtueel te bankieren en juridisch gezien er steeds minder verschil wordt gemaakt tussen virtuele en werkelijke bezittingen, daarbij in ogenschouw nemende dat banken meer geld uitleenden dan zij aan eigen vermogen ter beschikking hadden staan, is het aannemelijk te stellen dat banken zich schuldig hebben gemaakt aan “valsemunterij” in de virtuele zin!

Afijn…

Ik heb een reeks artikelen gepland om u op de hoogte te brengen van wat er zoal speelt in de huidige verziekte maatschappij, waar steeds meer mensen gedwongen worden strijdt te moeten leveren tegen de oprukkende armoede, en dat in een land dat geldt als 1 van de "welvarendste" ter wereld!

Zie deze artikelen maar als een “WAKE UP” call!

2013 006 de nachtmerrie deel 02 - wakeup call bewustwording
 

Het huidige systeem is doordrongen van belangenverstrengeling, corruptie en fraude!

Het wordt tijd dat u in gaat zien dat “onze politici” herhaaldelijk falen, als het erop aan komt de belangen van de meerderheid van de bevolking (uw belangen) te behartigen.

Dat zij bovendien de politieke macht steeds meer uit handen aan een ondemocratisch tot stand gekomen Europese Commissie, een bende criminelen die er niet voor terugdeinst het merendeel van de wereldbevolking op te offeren / in de armoede te storten, wanneer dit “de economie” ten goede zou komen!

De wereld wordt dankzij globalisering, liberalisering en privatisering in het kader van marktwerking steeds meer een speelbal in handen van kleine elite groep van waanzinnigen.

Verscholen achter zogenaamde investeringsfondsen beheersen zij “vraag en aanbod” op de wereldmark.

Daarbij de prijzen opdrijvend, woekerwinsten genererend en armoede, criminaliteit en hongersnood creërend.

Voor U is uiteindelijk de rol weggelegd van VOC slaaf!

“OPEN UW OGEN”

De arbeidsmarkt is totaal verziekt, de lonen zakken steeds verder onderuit terwijl de belastingen en premies blijven stijgen, we houden jaarlijks steeds minder over.

Bovendien komen er jaarlijks steeds meer mensen bij die kampen met steeds groter wordende schulden!

Voor UW KINDEREN is uiteindelijk de rol weggelegd van seksueel speelgoed opdat zij daarop hun perverse en sadistische lusten kunnen bevredigen.

U heeft er vast wel over gelezen, PEDOFILIE, het komt steeds vaker voor!

Terwijl zo nu en dan een bericht over een pedofiel netwerk wordt vrijgegeven, blijven merkwaardig genoeg de pedofielen in de “hogere kringen” binnen onze maatschappij buiten schot!

U heeft vast wel gehoord van de “pedofielen vereniging Martijn!”

Terwijl het OM in Arnhem een rechtszaak aanspande tegen vereniging Martijn en daarbij in het gelijk werd gesteld, werd vereniging Martijn in hoger beroep alsnog vrijgesproken!

>>> http://nl.wikipedia.org/wiki/Vereniging_MARTIJN
 

>>> http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3419113/2013/04/02/Pedofielenvereniging-Martijn-kan-niet-verboden-worden.dhtml
 

Het wordt tijd dat U de ogen opent en actie onderneemt!

Want “onze democratisch gekozen” politici blijken niet in staat te zijn en / of niet te willen dat de huidige crisis wordt bezworen, hun (wan)beleid is hier overigens getuige van (jaar na jaar bezuinigingen op sociale voorzieningen en tegelijk lastenverzwaring in de vorm van hogere belastingen en premies)!

Opmerking: Hoe langer u zich van actie onthoudt, des te groter de aangerichte schade zal zijn!

Deze schade beperkt zich daarbij niet alleen tot het materialistische- financiële vlak, maar zal zich tevens richten op het lichamelijke- en geestelijke vlak (burn-out / psychische klachten al dan niet resulterend in zogenaamde “economische zelfmoorden”!

Doch daarover meer in één van de volgende artikelen.

Aangezien “de nachtmerrie” waar ik het de komende tijd over ga hebben in hoofdzaak is ontstaan door toedoen van "De overheid", heb ik besloten u eerst voor te stellen aan de “hoofdrolspelers”.

2013 007 de nachtmerrie deel 02 - wat is de overheid animatie
 

Dit doe ik simpelweg door U de volgende vraag te stellen: "Wat is de Overheid?"

(Neemt overigens niet weg dat U als “kiezer” net zo goed een rol speelt bij het ontstaan van deze nachtmerrie!)

Doch wees niet bevreesd, want ik ga hier niet verder op in.

Ik ben namelijk van mening dat u mogelijk niet op de hoogte bent van wat er zoal speelt in de wereld van vandaag!

Het antwoord op de vraag: “Wat is de Overheid?”, hoeft u overigens niet zelf te beantwoorden, want dat doet de volgende animatie voor u (voorzien van Nederlandse ondertitels)!

>>> https://www.youtube.com/watch?v=-IoBzaTzI7U
 

Wie zich de moeite heeft getroost de animatie helemaal af te kijken, zal waarschijnlijk beginnen te snappen hoe krankzinnig de huidige “democratische” politieke systemen in elkaar steken.

Of het nu gaat om een 2 partijen systeem zoals in met name Amerika met haar Democraten versus Republikeinen, of het West-Europese / Nederlandse “democratische” model met haar 10-tallen verschillende partijen, die desondanks op eenzelfde manier werken, namelijk LINKS (sociaal) en RECHTS (kapitalistisch).

Ik moet overigens toegeven dat ik tegenwoordig zelf ook maar weinig verschil meer zie tussen LINKS en RECHTS!

Beide groeperingen schijnen erop gericht de burger financieel uit te kleden en over te leveren aan de grillen van onmenselijke multinationals, waarbij eventuele verantwoording wordt afgelegd aan een groep “zelfbenoemde technocraten” in Brussel, i.p.v. aan de Nederlandse bevolking!

Al met al schijnt zich een “ELITAIR” kankergezwel met uitzaaiingen in het economisch-, financieel-, rechts- en verzorgingssysteem te hebben genesteld.

Na afloop van deze serie artikelen, hoop ik dat u beseft dat het opdoeken van het huidige verziekte systeem, tevens kansen biedt voor een eerlijkere welvaartverdeling.

Hierbij zou een “democratisch platform” waarbij de uiteindelijke beslissingsbevoegdheid ligt bij een meerderheid van de bevolking, en niet bij een handvol marionetten van het kapitalisme zoals nu het geval is, uitkomst kunnen bieden!

Eventueel misbruik binnen dit ”democratisch platform” zou kunnen worden voorkomen, door de gekozen volksvertegenwoordigers waarvan belangenverstrengeling vermoedt wordt op non actief te zetten hangende een onderzoek naar het functioneren van de desbetreffende persoon.

Wanneer uit dit onderzoek mocht blijken dat er inderdaad sprake is van misbruik / belangenverstrengeling, kan de desbetreffende persoon per direct worden vervangen, en niet zoals in het huidige corrupte systeem gebruikelijk schijnt te zijn een andere functie aangeboden te krijgen binnen het systeem!

OPMERKING: De huidige serie is bedoeld om u BEWUST te maken van een aantal feiten die zich binnen de huidige corrupte samenleving maatschappij afspelen!

Hierbij zal al snel duidelijk worden dat de huidige “democratieën” slechts illusies zijn, en de daarbij geassocieerde vrijheden in de praktijk eigenlijk niet veel voorstellen.

De grootste fout van “de overheid” is haar arrogantie!

“De overheid” schijnt niet te (willen) beseffen dat zij alleen bestaat bij de gratie van het volk, en niet andersom!

>>> http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3392654/2013/02/12/Hoeveel-ruimte-is-er-eigenlijk-voor-democratie-in-Europa.dhtml
 

>>> http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3390239/2013/02/08/Een-referendum-over-Europa-is-wat-Nederland-nodig-heeft.dhtml

 

Bron: WorldTheChanges