De nachtmerrie deel 01 intro

Wo 10 April 2013 13:26 | knight | 3381 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

OPMERKING: De komende serie is bedoeld om u BEWUST te maken van een aantal feiten die zich binnen de huidige corrupte samenleving maatschappij afspelen!

2013 001 de nachtmerrie deel 01 - toekomstplannen gezin huis auto
 

Ik mag wel stellen dat vroeg of laat elk individu begint met het smeden van “toekomstplannen”.

Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om het stichten van een gezin (al dan niet met kinderen).

De aanschaf van een woning of woonboot, of wat dan ook.

Wat het ook is, al deze zaken hebben één ding gemeenschappelijk.

Ze kosten geld!

Normalerwijze zou dit geen probleem zijn, aangezien men door arbeid te verrichten geld kan verdienen.

Doch de tijden zijn intussen drastisch verandert!

Veel mensen schijnen zich echter niet te realiseren dat “De overheid” een belangrijke rol speelt bij al die doorgevoerde veranderingen, ofwel om het met hun eigen woorden te formuleren “hervormingen”.

“De overheid” lijkt zich niet bewust te zijn (of trekt zich niets aan) van het feit dat het tot haar taken behoort om de werkgelegenheid te bevorderen, zoals staat vermeld in artikel 19 uit de grondwet voor het Koninkrijk der Nederlanden (2008), want “De overheid” is namelijk bezig de economie om zeep te helpen!

>>> http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vgrnbry4ewwm
 

Ten 1e voert “De overheid” op totaal onverantwoorde wijze bezuinigingen door die met name de ambtenarij betreffen, waarbij bovendien dient te worden opgemerkt dat dit niet alleen een dramatische uitwerking heeft op de dienstverlening van overheid naar burger, maar ook op de koopkracht van de ontslagen ambtenaren!

Ten 2e blijft “De overheid” op totaal onverantwoorde wijze belastingverhogingen doorvoeren, waarmee zij de koopkracht aan de meeste Nederlandse Staatsburgers onttrekt!

Ten 3e heeft “De overheid” de grenzen geopend, en blijft deze open houden voor met name “arbeidsmigranten” uit Polen (“De overheid” ging daarbij uit van een toestroom van slechts 18.000 Polen, wat achteraf een zware misrekening was aangezien “officiële cijfers” het intussen over enkele 100.000-en (even buiten beschouwing gelaten dat deze worden uitgebuit) “arbeidsmigranten” hebben.

Veel Nederlandse werknemers hebben ondertussen aan den lijve de dramatische uitwerking op de werkgelegenheid kunnen ondervinden, en wel doordat velen hun vaste banen hebben moeten inruilen voor zogenaamde deeltijdbaantjes, terwijl anderen ontslag hebben gekregen, waarbij de meesten er in inkomen op achteruit zijn gegaan!

Verzadiging van de arbeidsmarkt, dankzij de massale toestroom van “arbeidsmigranten” (even buiten beschouwing dat ook oneerlijke concurrentie op de arbeidsmarkt meespeelt in dit drama) en het toenemende aantal faillissementen maken het steeds meer Nederlanders onmogelijk werk te vinden, laat staan tegen een redelijke vergoeding!

>>> http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/2936000/2011/09/29/Migratie-van-Polen-totaal-onderschat.dhtml
 

De Volkskrant spreekt overigens van 286- tot 325 duizend immigranten, in haar artikel over de “voordelen van arbeidsmigranten” die de schatkist zo’n 360 miljoen euro op jaarbasis zouden opleveren.

De claim over deze aantallen wordt door het AEDES rapport bevestigd!

>>> http://www.aedes.nl/binaries/downloads/huisvesting-arbeidsmigranten/aantallen-geregistreerde-en-niet-geregistreerde-bu.pdf
 

Statistiekenbureaus (zoals in dit geval het SEO Economisch Onderzoek in Amsterdam) rekenen echter altijd met cijfers die zij aangeleverd krijgen van de overheid!

En deze cijfers worden in het algemeen fraaier voorgesteld dan zij in werkelijkheid zijn, doordat veel zaken niet in de cijfers worden meegenomen zoals de verhoogde onkostenpost in de vorm van uitkeringsaanvragen doordat Nederlandse werknemers worden vervangen door “goedkopere en harder werkende (zo wordt gesteld)” Polen, en inkomstenderving (BTW) door verminderde consumptie ontstaan door koopkrachtdaling!

2013 002 de nachtmerrie deel 01 - een brug slaan tussen nederland en polen
 

Men geeft overigens zelf al aan dat “illegalen” en zogenaamde “ZZP’ers” ook al niet zijn meegenomen in de cijfers, waarbij Ernest Berkhout (één van die SEO onderzoekers) “het vermoeden” zegt te hebben dat beide groepen “ongunstiger zouden kunnen afsteken”!

Hier volgt zo’n waanzinnige uitspraak van die Ernest Berkhout!

“Polen zijn hier over het algemeen om arbeid te verrichten. In de bouw wordt veel met Poolse zzp'ers gewerkt. Dat betekent dat een werkgever winst kan maken en Nederlanders tegen lagere prijzen hun woning kunnen laten verbouwen.

OPMERKING: Polen zijn hier om arbeid te verrichten, alsof Nederlanders staan te trappelen om een sociale uitkering waar ze nauwelijks van rond kunnen komen?

Terwijl openlijk wordt toegegeven dat de bouw met veel Poolse ZZP’ers werkt, worden er maandelijks in de bouwsector zo’n slordige 9.000 Nederlandse bouwvakkers ontslagen?!?

De bouwsector geeft bovendien aan dat het aantal nieuwbouwaanvragen sinds 2006 met 2/3 zou zijn teruggelopen, en alleen al in het 3e kwartaal van 2012 zouden 17.000 werknemers zijn ontslagen!

Wat denkt U?

Zijn die Poolse “arbeidsmigranten” echt goed voor de Nederlandse economie?

>>> http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/3356697/2012/12/01/Polen-maken-Nederland-rijker.dhtml
 

>>> http://www.personeelsnet.nl/bericht/sociaal-overleg-in-teken-van-9000-ontslagen-per-maand/
 

>>> http://www.werf-en.nl/10/12/2012/tweederde-bouwbedrijven-verwacht-ontslagen/
 

“De overheid” is compleet gestoord, als je het mij vraagt.

Dat kun je overigens ook concluderen na de volgende uitspraak van Gerd Leers (immigratie), die wil namelijk dat bedrijven de mogelijkheid krijgen zelf visa aan te vragen voor buitenlandse “arbeidsmigranten”!

Blijkbaar beseft niemand wat voor catastrofale gevolgen dat kan hebben op de arbeidsmarkt!

>>> http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3312215/2012/09/06/Leers-bedrijven-mogen-zelf-visa-uitschrijven.dhtml
 

In ieder geval mag duidelijk zijn dat, het onnodig of verkeerd bezuinigen, evenals het verhogen van de belastingen en het open blijven houden van de grenzen voor “arbeidsmigranten” een desastreuze uitwerking hebben op zowel de koopkracht van de consument, alsook het vertrouwen van de Nederlandse Staatsburger in de economie zowel als in “de overheid” zelf ondermijnen.

Nogmaals…

Het is de taak van “de overheid” om er alles aan te doen opdat de werkgelegenheid wordt bevordert, zoals in artikel 19 van de grondwet wordt aangegeven!

Ik neem daarbij als vanzelfsprekend aan dat bovenstaand artikel uit de Nederlandse grondwet is bedoeld om zorg te dragen voor werkgelegenheid van mensen met een Nederlandse Nationaliteit en niet om zogenaamde “arbeidsmigranten” aan een baan te helpen!

“De overheid” meent verder dat samenwerking met Polen belangrijk zou zijn aangezien Nederland voor 8,3 miljard naar Polen zou exporten en voor 5,9 miljard vanuit Polen zou importeren, daarbij zogenaamd een handelsoverschot creërend van zo’n 2,4 miljard!

Gezien Nederland op de 3e plaats staat met investeringen in Polen, vraag ik mij o.a. af hoeveel miljard daarbij voor rekening komt voor de Nederlandse belastingbetalers!

Gezien in- en export vaak zwaar gesubsidieerd worden, lijkt het mij logisch dat er meer transparantie komt in het aantal, alsook in het type subsidies waaronder SIB (EVD), PIB & PSI dat hierbij betrokken is, gezien deze subsidies over het algemeen eveneens met belastinggeld worden bekostigd!

>>> http://www.kvk.nl/ondernemen/internationale-handel/beginnen-met-exporteren/subsidies-bij-export/
 

>>> http://www.mkbservicedesk.nl/1875/welke-subsidie-krijg-bij-export.htm
 

>>> http://www.evo.nl/site/exportsubsidie
 

Tot slot, hoeveel (Poolse) “arbeidsmigranten” zitten er nu werkelijk in Nederland, gezien dit aantal een drastische uitwerking heeft op het aantal uitkeringsaanvragen van Nederlanders die hun vaste baan verliezen als gevolg van oneerlijke concurrentie op de arbeidsmarkt dankzij deze “arbeidsmigratie”!

>>> http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/02/11/nederland-haalt-banden-met-polen-aan.html
 

’t Wordt tijd dat U wakker wordt, want hoe langer deze “crisis” blijft duren, hoe groter de kans dat ook UW baan verloren gaat!

2013 003 de nachtmerrie deel 01 - subsidie varkenshouderij bosnie
 

Laat ik dit 1e deel afsluiten met de volgende link:

Hier wordt o.a. melding gemaakt van het feit dat het inkomen van werknemers steeds verder afneemt, terwijl het inkomen van werkgevers blijft stijgen, en dat uitzendbureaus bijdragen aan een steeds onzekerder wordend arbeidsklimaat!

>>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/12/poolse-immigratielobby-draait-op-volle-toeren
 

Vergeet vooral niet de volgende .PDF te volgen, want hier wordt onder punt 6 ook duidelijk dat veel criminaliteit veroorzaakt wordt door Midden- en Oost-Europeanen!

>>> http://www.tweedekamer.nl/images/Eindrapport_cie_Lura_118-225716.pdf
 

Daar in het artikel over de immigratielobby ook melding wordt gemaakt van het feit dat elke dag 7 boerenbedrijven in Nederland ermee kappen, wat neer komt op een afname van 28.579 boerenbedrijven in de afgelopen 12 jaar, ofwel een afname met maar liefst 30%.

>>> http://www.nu.nl/economie/2971326/zeven-boeren-per-dag-stoppen-ermee.html
 

Toch nog even de waanzin meenemen van “De overheid”, die bedrijven als Van Genugten uit Best (die tot één van de grootste varkenshouderijen in Nederland behoort), subsidieert met maar liefst 700.000 euro om een varkensmesterij in Bosnië te bouwen?
>>> http://www.knakdeworst.nl/stembewustop2maart/?p=3981
 

Snapt u dat nou?

Veel GELUK en WIJSHEID!

KENNIS is MACHT!

 

Bron: WorldTheChanges