Gezondheid en Kapitalisme 001 Psychiatrie de wereld van de hersenkwakzalvers en de farmacie!

Wo 28 Mei 2008 19:15 | knight | 6134 keer bekeken | 0 reacties | 3 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Psychiatrie 001 De wereld van de hersenkwakzalvers en farmacie!

INTRO:

psychiatrie 000 de wereld van de hersenkwakzalvers en farmaceutica

Laten we beginnen met de definitie van psychiatrie.

Psychiatrie is een medisch specialisme dat zich richt op de diagnostiek en behandeling van psychische ziektebeelden. Het hoofddoel van de psychiatrie is het verlichten van psychisch lijden ten gevolge van psychiatrische aandoeningen en het vergroten van het psychisch welbevinden van de psychiatrisch patiënt en diens omgeving, aldus Wikipedia.

Een nobel streven als dit de waarheid zou zijn, doch ik zal proberen u aan de hand van dit artikel in te laten zien dat de wereld van de psychiatrie niets meer is dan een web van illusie waarin ziektebeelden worden verzonnen waardoor deze psychiaters faam en prestige verkrijgen met de bijbehorende geldprijzen en bovendien een lucratieve winstgevende bron zijn voor de farmaceutische industrie.

Dat alles ten koste van de gezondheid van de “patiënt” die het dupe wordt, vaak vanwege het niet tevoren vermelden van verslavingsverschijnselen, het niet vermelden van eventuele bijwerkingen in combinatie met andere medicijnen en het niet vermelden van eventuele ontwenningsverschijnselen, voor het geval iemand zou proberen zelf van deze “medicatie” af te komen.

Medicatie overigens die gebaseerd is op echte verdovende middelen, kortweg drugs.

In dit artikel zal naar voren komen dat de psychiaterbranche in samenwerking met de farmaceutische industrie eigenlijk niets anders zijn dan een door overheden gelegaliseerde bende drugshandelaren die veel patiënten afhankelijk maken van hun dure “medicijnen”!

Wat betreft “psychiatrie” zijn er verschillende behandelingen mogelijk, van een onschuldig ogende gesprekstherapie tot het voorschrijven van “medicijnen” als antipsychotica, antidepressiva, sedativa en anxiolytica. In België en Nederland kunnen mensen tegen hun zin worden vastgehouden en tegen hun wil behandeld als aangetoond kan worden dat zij een gevaar voor zichzelf en voor anderen vormen.

1. Anti psychotica – “Geneesmiddelen” die een “psychose” (toestand van verstandverbijstering (hallucinatie en paranoia)) tegen moeten gaan (Orap, Haloperidol).

2. Anti depressiva – “Geneesmiddelen” die depressiviteit zouden moeten onderdrukken, doch het komt regelmatig voor dat deze “medicijnen” juist depressiviteit versterken, en wel zo erg dat men er zelfmoordneigingen van krijgt (Prozac, Seroxat, Zoloft (bijwerkingen).

3. Sedativa – “Geneesmiddelen” die het bewustzijn moeten verlagen, een kalmerende werking hebben en nervositeit moeten verminderen, waaronder Dormicum, Diazepam en, Tranxilium.

4. Anxiolytica – “Geneesmiddelen” die angstgevoelens zouden moeten verminderen, waaronder Benzodiazepine met het verslavende Valium.

PSYCHIATRIE VANUIT EEN ANDER PERSPECTIEF:

Op het internet, en wel op Youtube kwam ik een serie video’s tegen betreffende doctoren die net zoals ik sceptisch zijn over de psychiatrie.

Aan de hand van deze video’s heb ik wat onderzoek gedaan o.a. naar de legitimiteit van de doctoren die de uitspraken plegen te doen en de werking van enkele van deze zogenaamde “psychotische medicijnen” die psychiaters plegen voor te schrijven na hun “wassen neus” diagnoses die van psychiater tot psychiater opmerkelijk blijken te verschillen.

Ik heb het geprobeerd het aantal links tot een minimum te beperken door de meest relevante links en video’s onder te brengen op >>> deze pagina <<< van mijn weblog, die ik speciaal gewijd heb aan psychiatrie en perfect aansluit op het artikel!

Laten we beginnen met: “Psychiatric Abuse: Dr. Jeffrey Schaler

psychiatrie 001 de leugen genaamd psychiatrie

Psychiatrisch misbruik (dr. Jeffrey Schaler).

Dr Jeffrey Schaler is een psycholoog en professor op het departement van justitie, recht en maatschappij op een Amerikaanse universiteit.

Volgens Schaler (die dankzij 33 jaar ervaring in de psychiatrie duidelijk schijnt te weten waarover hij praat) zijn psychiaters kwakzalvers en de psychiatrie als zodanig een hersenspinsel zonder enig fundamentele wetenschappelijke onderbouwing en enkel bedoeld om “macht” te verkrijgen over de “patiënt”!

Dr. Schaler bevestigd tevens mijn vermoeden dat het onmogelijk is om aan de hand van wat hersenscan plaatjes, of wat bloedmonsters een geestelijk ziektebeeld vast te stellen.

Vandaar dat de psychiatrie om wat professioneler over te komen een aantal geestelijke ziektebeelden heeft uitgevonden en vastgelegd in een handboek voor de psychiatrie genaamd DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders).

Een boek, waar overigens geen enkele echte medische patholoog iets mee te maken wil hebben.

Pure fictie met verzonnen ziektebeelden, dit in tegenstelling tot de reguliere wetenschappelijke boeken en tijdschriften waarin ziektebeelden zijn ontdekt o.a. door medisch onderzoek naar bacterieculturen en virussen op patiënten en lijken.

Psychologisch onderzoek heeft alleen betrekking op iemands gedrag, terwijl een medisch onderzoek uit gaat iemands ziektebeeld en de bijbehorende symptomen.

Dr Schaler stelt dat er geen ergere straf is dan een opname in een psychiatrische kliniek, want men laat de “patiënt” pas gaan als deze volgens hun maatstaven van “normaal” gedrag voldoet.

Hierbij komen de volgende 3 vragen naar voren:

  1. WAT is normaal?
  2. WIE bepaalt wat normaal is?
  3. WELKE criteria worden gebruikt bij het bepalen van wat normaal is?

Psychiatrie draait om MACHT!

MACHT over de patiënt wel te verstaan.

Zolang de “patiënt” niet voldoet aan de verwachtingen van de psychiaters of het verplegend personeel, kunnen deze de patiënt zowat plat spuiten met verdovende middelen, opsluiten in een isoleercel of de patiënt zelfs een elektroshock behandeling opdringen.

Gaan we verder met: “Tom Cruise IS Right About Psychiatry

psychiatrie 002 tom cruise over prychiatrie

Wie kent hem niet, de acteur die o.a. in “War of the Worlds” heeft gespeeld.

Tom Cruise claimt dat hij ook psychiatrie heeft gestudeerd, en naarmate hij meer te weten kwam over dit “vakgebied”, zijn afkeer van de psychiatrie alleen maar groter werd.

Psychiatrie is een “pseudo” wetenschap, ofwel vanuit de volksmond nepperij!

Tom Cruise is tegen drugs en psychiatrisch misbruik met bv elektroshock tegen de wil van de patiënt in, laat staan het toedienen van “antipsychotische medicijnen” bij kinderen.

Tijdens deze videoclip komen reeds 2 namen van de waarschijnlijk reeds bekende medicijnen “Aderall en Ritalin” naar boven die gebruikt worden bij de 1e psychotische diagnoses die we hier bespreken, te weten ADD (Attention Deficit Disorder) en ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder).

Beide diagnoses willen alleen maar zeggen dat een kind te weinig aandacht krijgt van de ouder(s) al dan niet gepaard met hyperactiviteit van het kind.

Meer hierover op de verzamelpagina, evenals de links naar de beide “psychotische medicijnen” die overigens niets meer zijn dan ordinaire straatdrugs, aldus Tom Cruise.

Tom Cruise is een beetje gepikeerd vanwege Brooke Shields, omdat zij claimt dat “anti-depressiva” haar geholpen zouden hebben en zij deze “drugs” staat te promoten.

Hij vindt de claim van Brooke Shields bekend van o.a. “The Blue Lagoon” dan ook misleidend.

“Zij weet niets van de oorsprong van deze “medicijnen””, zegt hij.

Deze “medicijnen” maskeren het probleem.

Zij lossen niets op, omdat de diagnoses (die afgaan op iemands gedrag ipv iemands ziektebeeld) niet deugen!

Deze “medicijnen” vormen zelfs een gevaar voor de hersenen omdat de basis van deze medicijnen bestaat uit drugs die de realiteit vervormen, vaak tijdelijk een prettig gevoel geven, maar ook hallucinaties kunnen oproepen.

Dan wordt het nu tijd voor: “Dr Thomas Szasz on Psychiatry

psychiatrie 003 dr thomas zsasz over psychiatrie

Dr Thomas Szasz is een van oorsprong Hongaarse psychiater en academicus die al heel wat boeken op zijn naam heeft staan over psychiatrie, waaronder:

Liberation by oppression: A comparative study of slavery and psychiatry (2002)

New publications Words of the Wise: A medical-philosofical dictionary (2004)

Coercion as Cure: A Critical History of Psychiatry (2007)

Één van de citaten van dr. Szasz lijkt mij dan ook veelzeggend:

If you talk to God, you are praying; If God talks to you, you have schizophrenia.

Dr Szasz vertelt: Wat als de schoolautoriteiten een moeder vertellen dat haar kind ziek is en medicijnen dient in te nemen, hoe moet zij dan weten of dit al dan niet waar is?

Hoe weet zij nu dat bv de medische diagnose ADHD geen ziekte is en de psychiatrische branche al vele jaren stigmatiserende (brandmerkende) diagnoses verzint om macht uit te oefenen op de mens?

Zo is “Drapetomania” één van die belachelijke geestelijke ziektes uit 1851, verzonnen door de Amerikaanse psychiater Samuel A Cartwright.

Het betrof alleen een slaaf die probeerde uit zijn gevangenschap te vluchten.

De term “Drapetomania” betekend niets meer dan “vluchtende slaaf”.

Zo ook ADHD, één van de vele verzonnen psychische ziektes van tegenwoordig.

Een andere geestelijke ziekte is bv “Hysterie”, vaak geassocieerd met onbevredigde gefrustreerde vrouwen.

We spreken hier niet over ziektes, maar over doodgewone gemoedstoestanden.

Iemands gedrag kan nooit een ziekte zijn, zelfs niet als het gaat om wangedrag.

Als een doodgewone dokter aan een onderzoek begint, gebeurt dat aan de hand van onderzoeken, röntgenscans, bloedonderzoek, hoe iemand zich verder gedraagt is onbelangrijk.

Toen Dr Szasz zo’n 60 jaar geleden medicijnen studeerde waren er niet meer dan een stuk of 7 psychische aandoeningen, tegenwoordig zijn er wel meer dan 300 en er worden nog steeds bij verzonnen.

Een kind geestelijk ziek verklaren is stigmatiseren, en geen diagnose van een ziektebeeld.

Een kind “psychotische medicijnen” geven is het kind vergiftigen, niet genezen.

Ziektes zijn afwijkingen en gebreken in of van het menselijk lichaam.

Het wordt tijd om de psychiatrie als geneeswijze te ontmaskeren voor wat zij werkelijk is, kwakzalverij van de hersenen, aldus Dr. Szasz.

Gaan we nu over naar een video met een wat fellere titel: “Psychiatry: An Industry of Death, Introduction”.

psychiatrie 004 dr jeffrey schaler men denkt dat iedereen mentaal ziek is

Een video die begint met berichten vanuit de psychiatrie die o.a. claimt dat zowat 10-15% van de Amerikaanse vrouwen (zo’n slordige 20 miljoen mensen) zouden lijden aan een vorm van ADD of ADHD.

Zo’n slordige 6 Miljoen Amerikaanse kinderen krijgen “psychotische medicijnen” voorgeschreven.

Psychiaters claimen verder dat ruim 1 miljard mensen over de gehele wereld geestelijk ziek zijn.

543 Miljoen mensen over de gehele wereld krijgen al 30 jaar lang “psychotische medicijnen” als stimulansen en anti-depressiva voorgeschreven, waarvan 17 miljoen schoolgaande kinderen.

psychiatrie 007 1 miljard mensen geestesziek 543 miljoen mensen krijgen medicijnen

Wanneer je die psychiaters vraagt op welke wetenschappelijke basis hun diagnoses zijn gebaseerd, hoef je overigens geen antwoord terug te verwachten, de meesten ontwijken de vraag.

Slechts een enkeling durft toe te geven dat zij niet weten wat bepaalde psychische symptomen veroorzaakt.

Toch blijven ze doorgaan met hun diagnoses en het voorschrijven van “psychotische medicijnen” met hun dubieuze werking en hun vele bij- en afkick verschijnselen afkomstig uit de farmaceutische industrie.

Vaak worden deze dubieuze behandelingen zelfs verplicht opgelegd door overheden en gezondheidswaakhonden, tegen de wil van de “patiënt” in.

psychiatrie 005 dr mark filidei ziektes verzonnen - dr ron leifer geen enkel bewijs

PMDD (Pre Menstrual Dysphoric Disorder), weer zo’n verzinsel vanuit de psychiatrische branche waar o.a. pillenfabrikant Ely Lilly een slaatje uit wist te slaan met haar middel Prozac, maar de Europese Unie een halt toeriep.

Waar gaat het over?

Gewoon iets waar de vrouwtjes last van hebben, de menstruatie om precies te zijn.

Een volledig normale cyclus in het vrouwenlichaam, zou dus volgens die “hersenkwakzalvers” een geestelijke aandoening zijn of uitlokken.

ODD (Oppositional Defiant Disorder) nog zo’n leuk verzinseltje uit de psychiatrie, het wil niets meer zeggen dan dat een kind niet meteen doet wat het opgedragen wordt, als het ware rebelleert tegen het (ouderlijk) gezag.

Als we zo gaan beginnen, kun je voor iedereen waar ook ter wereld een psychische stoornis verzinnen, zeker als je één en dezelfde persoon steeds tegenover verschillende personen neer zet en steeds een vergelijking maakt tussen beide personen.

Elk gedrag is uniek voor de persoon zelf en karakteriseert de verdere vorming van die persoon, daar komt geen enkele psychische afwijking bij kijken.

Meningen van doctoren:

psychiatrie 006 dr magaret hagen psychiatrie onbetrouwbaar - dr gary null psychiatrie is illegaal

Dr Jeffrey Schaler (1e videoclip) – Men denkt dat iedereen geestelijk ziek is.

Mijn hierboven neergezette argument wordt nu dus onderstreept.

Dr Thomas Szasz – Alles wat je doet en elke emotie zijn geestelijke ziektes.

Dr Mark Filidei – Psychiaters verzinnen steeds nieuwe ziektebeelden vanwege naamsbekendheid en extra publiciteit met de bijbehorende financiële beloningen.

Dr Ron Leifer – Er is geen enkel fundamenteel bewijs die de diagnoses van psychiaters zouden kunnen bevestigen, het is allemaal bedrog.

Dr Margaret Hagen – Er bestaan geen betrouwbare diagnoses, en er is geen wetenschappelijke onderbouwing van die diagnoses, het is een pseudo wetenschap.

Dr Gary Null – Niets, maar dan ook niets in de gehele psychiatrische is volgens de regels, principes en geldende standaarden.

Verklaringen van getuigen:

psychiatrie 008 getuigen gerard psychiatrie ruïneert mensenlevens - ann psychiatrie ruïneerde mijn zoon

Amanda – Psychiaters wisselen steeds van diagnose (ADD, DEPRESSED, BIPOLAR) en raken daardoor verstrikt in hun eigen onwetendheid.

Sassandra – Psychiaters zeiden dat mijn man en zoon een “chemische onbalans” hadden en medicijnen zouden moeten innemen

Robert – Psychiaters die eigenlijk mensen behoren te genezen, maken hun “patiënten” geestelijk kapot, om maar te zwijgen van de impact op de familie.

Ann – Psychiaters hielden mijn zoon in het systeem gevangen en ruïneerden hem.

Suzan – Psychiaters vernederden haar zoon en zorgden er voor dat hij zich waardeloos voelde.

Robert – Psychiaters schreven zijn zoon Ritalin (anti-depressiva) van zo’n slordige $2.500 per maand) en maakten hem er verslaafd aan.

Martha – Psychiaters schreven haar het verslavende Valium voor.

Cynthia – Psychiaters schreven haar een shocktherapie voor die haar volkomen verwoestte.

Rita – Psychiaters zorgden er voor dat haar zoon werd opgenomen in een psychiatrische kliniek, waar hij stierf.

Steve – Psychiaters schreven zijn dochter “psychotische medicijnen” voor en zij nam een overdosis.

Robert Whittaker – auteur van o.a. “Mad in America” – Het is verschrikkelijk, tragisch en het gaat alleen om geld!

Kelly O’Meara – auteur van o.a. “Psyched Out”- Het is een industrie waar miljarden in omgaan!

Zo zij er nog miljoenen mensen die hun eigen verhaal kunnen vertellen over psychiatrie en hoe deze hun leven kapot maakte.

psychiatrie 010 psychiatrie kostte 1 miljard levens en levert 2 miljard op

Als je het aantal slachtoffers in de oorlogen van 1776-2005 (738.000) en de psychiatrische slachtoffers van 1965-2005 (1,1 miljoen) met elkaar zou vergelijken, dan is het aantal slachtoffers veroorzaakt door de psychiatrie vele malen hoger.

Nu lijkt het tijd gekomen om nog wat emoties los te maken met het zeer aangrijpende: “Fight For Kids: The Candace Downing Story

psychiatrie 011 The candance downing story - suicide after taking zoloft

Het relaas van een moeder waarvan het dochtertje Zoloft (anti depressiva) kreeg voorgeschreven.

Een kleine meid, altijd vrolijk lachend, gezellig en spontaan.

Echter als ze naar school gingen bevroor de dochter zowat ter plekke (zie het maar als een soort drempelvrees of plankenkoorts), waarna men haar het advies gaf met haar dochter naar een kinderpsycholoog te gaan, die haar Zoloft (anti-depressiva) voor schreef, waar ze overigens niet zo blij mee was.

Er hong echter een poster waarin stond “You can trust Zoloft”, het medicijn zou volkomen ongevaarlijk zijn.

Geen enkele vermelding van eventuele risico’s bij gebruik of bij ontwenning, waarna ze het recept toch maar mee nam.

Na verloop van tijd werd de dochter nog nerveuzer en stelde de psycholoog voor de dosis te verdubbelen, hij verzekerde haar dat er absoluut geen risico’s aan verbonden waren..

Op een schijnbaar normale dag, toen de moeder naar boven ging omdat het rustiger was dan gewoonlijk, zag ze dat haar dochtertje zelfmoord had gepleegd.

psychiatrie 012 robert manchero director prescription suicide - fda waarschuwing psychiatrische medicijnen

Robert Manciero – auteur van “Prescription suicide” – De meeste mensen werd nooit verteld wat de bijwerkingen waren van die “psychotische medicijnen”, laat staan een waarschuwing dat er eerder zelfmoordaanvallen ten gevolge van het slikken van deze “medicijnen”zijn geweest.

Mathy Milling Downing – Nadat psychiaters haar dochter “psychotische medicijnen” hadden voorgeschreven, pleegde deze na gebruik hiervan zelfmoord.

Op 16 oktober 2004 waarschuwde de FDA pas dat na gebruik van “psychotische medicijnen” er een verhoogd risico was op zelfmoord door de gebruikers.

Een waarschuwing betreffende de volgende “medicijnen” Celexa, Effexor, Lexapro, Luvox, Paxil, Prozac, Remeron, Serzone, Wellbutrin en Zoloft.

In al die tijd dat deze “psychotische medicijnen” bestaan zijn er uiteraard ook hoorzittingen geweest die deze medicijnen en hun desastreuze uitwerking aan de tand voelden.

Zo was er o.a. de hoorzitting 20 september 1991: “FDA Hearing (1991) with Testimony

psychiatrie 013 1991 hoorzitting prozac en zelfmoord

Van alle besproken medicijnen kwam Prozac er qua lugubere tegengestelde bijwerkingen het slechtst af.

Getuigen:

Debra – Psychiaters schreven haar Prozac als anti-depressiva voor en zij probeerde zelfmoord te plegen met een pistool.

Tucker – Zijn vrouw kreeg Prozac als anti-depressiva voorgeschreven, zij schoot hun 2 zoons dood en pleegde toen zelfmoord.

Sally – Psychiaters schreven haar dochter Prozac voor, en deze pleegde zelfmoord.

Pallie – Zij kreeg anti-depressiva voorgeschreven en probeerde zelfmoord te plegen.

Suzan – Psychiaters schreven haar zus anti-depressiva voor, waarna deze zelfmoord pleegde.

Irene – Psychiaters schreven haar anti-depressiva voor en zij viel haar man aan met een keukenmes.

Nedra – Ook hier weer hetzelfde verhaal, ze kreeg Prozac als anti-depressiva voorgeschreven en probeerde zelfmoord te plegen, zij stopte haar medicatie, en de zelfmoordneigingen verdwenen.

Melinda – Haar vader kreeg een anti-depressiva voorgeschreven, hij raakte sneller geïrriteerd, tot op een morgen toen hij zichzelf met een keukenmes van het leven beroofde.

En ga zo maar door…

In de commissie die de hoorzitting leidde zaten echter leden met die zich schuldig maakten aan belangenverstrengeling in de vorm van banden met farmaceutische bedrijven waaronder: Merck (Triavil en Vivactil), Sandoz (Pamelor), Bristol Meyers (Nefazodone), SmithKline (Paroxetine)Ely Lilly (Prozac), Pfizer (Sertraline), Ciba Geigy (Tofranil en Ludiomil)

Belangenverstrengeling van enkele adviseurs tijdens de hoorzitting:

Michael Stanley belangenverstrengeling met Merck, Pfizer en Ely Lilly.

John Mann belangenverstrengeling met Ely Lilly.

Stewart Montgomery belangenverstrengeling met Ely Lilly.

In 1991 tijdens de hoorzitting was al bekend dat er tenminste 60 doden te wijten waren aan het gebruik van anti-depressiva, evenals 141 gevallen van pychose, 391 gevallen van overdosis, 402 gevallen van gewelddadigheden en 991 gevallen van mislukte zelfmoordaanslagen.

Een 2e hoorzitting op 14 oktober 1997: “1997 Philadelphia Hearing

psychiatrie 014 1997 hoorzitting prozak en retalin en zelfmoord

Getuigen:

  1. Beweert dat kinderen de toegang tot school wordt geweigerd omdat zij weigeren zich bij een psychiater te melden om eventueel Prozac of Ritalin voorgeschreven te krijgen.
  2. Een kind dat aan de anti-depressiva zit is over het algemeen wat sloom, spreekt continue in dezelfde toonhoogte, eet weinig en de psychiater verteld dat dit normaal is.
  3. Dr. Norman Resnick – Geen enkel medicijn kan als vervanging dienen voor slecht ouderschap.
  4. Dr Fred Baughman – Al die psychiatrische termen waarmee kinderen worden gelabeld waaronder ADHD bestaan niet, worden verzonnen door mensen die geen enkele medische specialiteit of kennis hebben.
  5. Samuel Rohrer – Psychiatrie is gedrags beïnvloedende therapie die overal in het land dezelfde resultaten boekt echter niet in de vorm van helpen met leren of denken, hij betaald geen belasting om zijn kinderen als experiment te laten misbruiken.
  6. We zijn in een spirituele oorlog verwikkeld, en binnenkort zal worden uitgemaakt of we deze oorlog tegen de psychiatrische en kapitalistische macht winnen of verliezen.
  7. De zoon werd Ritalin voorgeschreven, daarna Melagril, toen een combinatie van Ritalin, Melagril en Dilantin, waarna hij de medicijnen heeft stopgezet, hoewel de zoon zichtbaar beter werd hing hij zichzelf 2 maanden later op (depressieve ontwenningsverschijnselen).

Laten we de hoorzittingen maar afsluiten met die uit 1998: “1998 New York City Hearings

psychiatrie 014 1998 hoorzitting paxil antidepressiva

Jan Eastgate (president CCHR) wijst eerst op een toename van terrorisme in de klaslokalen.

Getuigen:

Angela Castillo – Zoon werd Paxil (anti-depressiva) voorgeschreven (symptomen: duizeligheid, moeheid, overgeven, blackouts, zag er gedrogeerd uit).

2 doctoren stelden voor hem van die “antipsychotica” af te halen, wat zij ook deed, echter toen de therapeut er achter kwam dwong deze haar om de behandeling voort te zetten.

Zij wist niet dat zij via een schriftelijk bewijs van een dokter de medicatie officieel kon stopzetten.

Nogmaals weigerde ze de toediening van die “antipsychotica”, waarna 2 sociale werkers samen met 2 agenten haar 4 kinderen bij haar weg haalden.

Tsja…

Zo gaat het er aan toe in Amerika.

Ben je normaal en kerngezond, wordt je in de leeuwenkuil van de farmaceutische industrie gegooid en wordt hun chemische rotzooi je alsnog via regel- en wetgeving door de strot geperst.

Je begint je wel af te vragen of dat in Nederland ook allemaal zomaar kan.

Het antwoord wist je echter al als je dit artikel goed had gelezen.

In België en Nederland kan de overheid iemand dwingen om medicatie te nemen of opgenomen te worden als deze mogelijk een gevaar voor zichzelf of voor anderen vormt.

Tsja, en WIE bepaald dat?

Weer een HIT op het gebied van de ontmaskering van de Psychiatrie: “The DSM: Inventing Mental Illness

psychiatrie 015 geestelijke ziektes verzonnen - julian whitaker

De videoclip begint met een waslijst van mogelijke “psychische”aandoeningen uit de DSM.

De DSM (Diagnostic & Statistical Manual of Mental Disorders), ofwel het sprookjesboek van de psychiatrie!

Wel… “Het boek der Gruwelen” is waarschijnlijk een betere benaming voor deze catalogus met cijferreeks “diagnoses” van een stel ondeskundige machtsgeile illusionisten die erop kicken om gezonde mensen op een duistere wijze dodelijke farmaceutische producten op te dringen en hiermee van de psychiatrie en farmacie lucratieve winstgevende bedrijfstakken maakt ten koste van de gezondheid van de (al dan niet gedwongen) gebruikers.

Je zou alleen al van die psychiatrische termen mentaal gestoord worden.

Laat staan van de walgelijke praktijken van dat psychiatrisch volkje.

Julian Whitaker – directeur van een medisch instituut – Al deze zogenaamde geestelijke ziektes zijn gewoon verzonnen.

Dr David Stein – professor in de psychologie – Er is geen concreet bewijs dat al die geestelijke ziekten echt bestaan.

Het enige wat wel echt is aan psychiatrie, is de rekening die ze je toesturen.

De psychiatrische gemeenschap besloot een boek samen te stellen om geloofwaardiger over te komen en noemden dit boek de DSM (hierboven reeds aangehaald).

Dr Herb Kutchins – o.a. auteur “Making us Crazy” – De “American Psychiatric Association” is de eigenaar en uitgever van het handboek DSM, zij heeft goed geld verdiend aan deze nepperij.

Het aantal geestelijke ziektebeelden dat in dit boek is opgenomen bedraagt reeds 374.

Neil Willner – verzekeringsadviseur – Hoe meer symptomen er in dat boek zitten, hoe meer manieren men heeft om geld te claimen.

Dr Lawrence Hooper – Normale namen zul je in dat DSM boek niet vinden, er wordt gewerkt met series van getallen zodat voor een buitenstaander niet te controleren is waarom het nu eigenlijk gaat.

Dr George W Albee – professor universiteit – ARD (Adolescent Rebellion Disorder).

Laten we deze (ARD) eens vergelijken met een andere uit dezelfde categorie ADD (Adolescent Defiant Disorder)

Beide “stoornissen” lijken verdacht veel op elkaar (even buiten beschouwing gelaten dat het puur om het verkennende gedrag van jongeren gaat, waarbij opgemerkt dient te worden dat het vrij normaal is dat tijdens het opgroeien jongeren continue uit proberen in hoeverre zij kunnen gaan voordat zij op de vingers getikt worden).

Geert Wilders is hier ook een mooi voorbeeld van, hij is immers ook continue de grenzen van het toelaatbare aan het opzoeken wat betreft zijn uitspraken en film over de islam.

Ook hij wordt regelmatig door Balkenende en z’n “boevenbende” op de vingers getikt.

Ik kan me echter goed voorstellen dat er gezinnen zijn die in de huidige steeds sneller draaiende samenleving geen of te weinig tijd meer hebben om voor de kinderen te zorgen, de rekeningen blijven maar stijgen, hetzelfde met de premies voor energie- en gezondheidszorg, de belastingen, zelfs de 1e levensbehoeftes waaronder voeding hebben absurde prijsstijgingen gezien..

Om rond te kunnen komen moet je tegenwoordig onderhand wel 2-verdiener zijn.

Iemand die zijn leven heeft gepland, een gezin heeft, een leuke baan en een loei van een hypotheek op een knus huisje mag wel oppassen dat hij dezer niet op straat staat belandt en met een berg aan schulden opgezadeld wordt.

Daar wordt je pas echt depressief van…

Maar dan nog, ik raadt NIEMAND aan om anti-depressiva te slikken!

psychiatrie 016 geavanceerde apparatuur alleen veranderingen meetbaar

Zoals je kunt zien, weet de huidige generatie medische scanners mooie afdrukken van de hersenen te fotograferen, ondanks dat is het nog steeds niet gelukt om aan de hand van die beelden een geestelijke afwijking te ontdekken, laat staan een kuur hiervoor uit te schrijven.

We hebben ook de expertise van verschillende doctoren en andere mensen uit de psychiatrische branche zowel als auteurs van beroemde werken over de psychiatrie gelezen, gezien en kunnen horen op de video’s die ik in mijn site heb verzameld.

Ik laat het verder aan u om hierover een mening te vormen!

1 Ding is zeker…

U bent bij deze gewaarschuwd voor de negatieve effecten van deze “psychotische drugs” die psychiaters plegen voor te schrijven.

Zoals ik boven reeds vermeldde zijn de meeste links met aanvullende informatie te vinden op een speciaal daarvoor ingerichte pagina, deze zal ik te zijner tijd van verdere aanvullende informatie voorzien.

Lijst 1 met “psychotische medicijnen”!

Lijst 2 met “psychotische medicijnen”!

Lijst 3 met “anti depressiva medicijnen”!

Nederland Comité voor de Rechten van de Mens “ontworpen ziekten”!

Of u zich achter mij en de dames en heren doctoren en professoren schaart of niet is verder uw zaak, wel adviseer ik u zich tenminste te informeren over wat u precies te slikken krijgt en wat de bijwerkingen en symptomen zijn waar u ongetwijfeld mee te maken zult krijgen zodat u later niet voor nare verrassingen komt te staan. Wees wijs, blijf baas over eigen lijf!

Bron: WorldTheChanges