=KLEFFE LOEMPIAS

Ma 29 December 2008 17:54 | bouwjaar54.nl | 4211 keer bekeken | 5 reacties | 0 x aanbevolen

"Alle Chinezen lijken op elkaar." Zo reageerde een rechter uit het Schotse Glasgow. Resultaat: De thee lurkende Chinese student werd vrijgesproken. ‘Sambal bij’ was opgepakt wegens het rijden in een auto zonder verzekering. Een ding is zeker. Alle Chinezen dromen van een vijfwieler. Over 10 jaar is het zover. Spaarlampjes in fittingen draaien of staan kleumen onder een waterbesparende douchekop vrijwaart ons echt niet van dweilen met de kraan open. Je poten openhalen om een strookje aluminiumfolie achter een radiator te krijgen is net zo zinloos als je maandagochtendwasje buiten laten drogen. De term klimaatneutraal kan op de schroothoop. Evenals de in China gefabriceerde ‘auto’s’ die van voor naar achteren bestaan uit 1 grote kreukelzone.

 

Terug naar Schotland. De politie had als bewijs twee getuigenverklaringen opgevoerd. De rechter: "Wie zegt dat dit de man is, die in de boeien is geslagen. Chinezen zijn onmogelijk uit elkaar te houden." ‘Sambal bij’: "Het is inderdaad moeilijk om in eerste instantie verschillen te zien tussen dezelfde soorten mensen. Voor Chinezen is het in het begin ook lastig om een paar Schotten te onderscheiden van elkaar." Precies; totdat ze hun kilt uittrekken! Het nuttigen van een fles scotch wil ook nog wel eens helpen. De prangende vraag: “Wonen er wel 1.330.044.605  Chinezen in de snelst groeiende economie ter wereld?” Of krioelden ze bij de puntentelling door elkaar? Bij zulke aantallen is het wel érg aanlokkelijk wat staatsvijandige elementen af te knallen. En een open markteconomie op te starten om geroofde organen in de uitverkoop te doen. Om onderdanig vertrapt voetvolk in het gareel te houden kopieer je een Bijlmerbajes want ze kunnen werkelijk álles namaken. Je houdt ze onder de duim middels karig brood en uitbundige Spelen. Ondoorgrondelijk die Chinezen. Spelletjes spelen kunnen als de beste.


Terug naar Schotland (2). Ook hun maaltijden tonen veel overeenkomsten. Ze staan daarom genummerd op de kaart. Wel zo handig nu alleen analfabeten nog maar Chinees voedsel verorberen. Gelukkig ziet een blinde nog wel dat de dochter bij de afhaal hier om de hoek een stuk aantrekkelijker is dan d'r ouwe heer. Geert Wilders: "Alle illegale Chineze koks krijgen rugnummers. Alleen in Nederland. Makkelijk bij het uitzetten!"

Meer: (foto)blog
www.bouwjaar54.nl

Reacties

  Helft van kleffe loempia's oneetbaar

  Do 1 Januari 2009 00:17 | Vincent Brunott |

  Een artrikel met humor. Leuk. Daarom wilde ik ook graag het bijbehorende foto(blog) even bekijken maar toen ik op de betreffende link klikte kreeg ik de volgende mededeling:

  "De webserver die u probeert te bereiken, bevat een lijst met IP-adressen die geen toegang hebben tot de website. Het IP-adres dat u gebruikt, staat in deze lijst".

  Kan iemand mij uitleggen hoe dat mogelijk is?


  Ik sta ook in de lijst ;)

  Do 1 Januari 2009 13:53 | Frank |

  Ik krijg dezelfde melding als ik naar de blog ga. Die ip-lijst bestaat ook niet echt. De webserver op het domein www. bouwjaar54.nl is zo geconfigureerd dat niemand de site kan bezoeken. Waarschijnlijk door alle ip adressen te weigeren. Ik heb de melding nog even aandachtig gelezen want soms staan er wel leuke dingen die je niet verwacht. Zoals hieronder bijvoorbeeld.

   

  Sorry!! The page you are looking for is not Here!

  Sorry That I can't find the page you are looking for. Hé But maybe it is not even my fold maybe you mistyped a url or something.

  Try one of these:

   • Click Here To see if the page is somewere else by mistake 
    (I do make mistakes sometimes you know!)
   • Open the localhost Homepage if there a links to the page you are looking for
   • Click Back To try to find another link to keep you up!

  HTTP 404 - File not FOUND
  Internet-services (IIS)


  Technische informatie (voor ondersteuningsmedewerkers)

   

   

  Still Not Found

  No... nevermind. I was confused. It's not here either. Shit. Sorry.

  This always happens to me. I'm a terrible web server. I'm a bad, bad piece of software. This sort of thing never happened with the NCSA httpd, did it? Everything was fine. But, oh no, then I have to come along, big fancy-pants Mr Apache, with my new-fangled multi-stage URI request handling, my modules and my custom log formats and my GNU Public License, thinking I'm the shit. Well, how good can a web server be when it can't even find the god damned file the user asks for?

  I don't know; maybe I'm too hard on myself. Maybe it was just a broken link, or a bad CGI script. In that case, you should probably tell someone. Or... maybe it's you! Maybe you made a typing mistake, or you're just asking for some piece of old dreadful content that doesn't live here any more!


  Waar blijven mijn loempia's?

  Do 1 Januari 2009 17:48 | Vincent Brunott |

  Internet zit vol verrassingen. En dan te denken dat ik er al vaag rekening mee hield dat een of andere hacker stiekem mijn PC had gebruikt om stuitende berichtjes over het web uit te strooien... En dat daarom mijn IP-adres op een zwart lijst was verschenen...

  Maar weet bouwjaar54.nl dat zijn foto's door niemand bekeken kunnen worden? Misschien kan hij ze op YaYaBla zelf publiceren in plaats van op dat onbereikbare (foto)blog?

  We zullen zien. Of niet natuurlijk... En verder: Gelukkig Nieuwjaar Iedereen!


  Aangebrande nasi...

  Vr 2 Januari 2009 23:31 | bouwjaar54.nl |

  Door problemen met de server ligt mijn (foto)blog er tijdelijk uit. Excuses voor het ongemak. Smakelijke voortzetting! bouwjaar54.nl


  Pittig gekruid

  Za 3 Januari 2009 18:15 | bouwjaar54.nl |

  Server functioneert weer naar behoren...