Ascensie Shock

Ma 16 Januari 2006 22:58 | Bastiaan | 2665 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Ascensie Shock

Karen Bishop, 10 januari 2006Gegroet!

Januari heeft wat interessante energieën meegebracht......op, neer, opzij en terug met interessante richtingen en doelen. Bedroefdheid, uitzinnigheid, shock, verwarring, beweging en angst zijn enkele van de emoties die gecreëerd worden door deze voorwaartse beweging naar het Nieuwe.

Allereerst, zijn velen recentelijk en opeens in de posities en situaties gezet die van te voren gepland waren op zielsniveau voor deze huidige tijd. Toen we kritische massa bereikten, waarschuwden en activeerden deze vibraties ons voor deze Nieuwe tijd die nu volledig hier is in Januari. Daardoor zijn we gepositioneerd voor het Nieuwe, of we nu klaar waren of niet.

Niet alles was noodzakelijkerwijs klaar of opgeruimd in onze levens, maar sommigen vonden zichzelf toch in Nieuwe posities. We worden verondersteld hier te zijn in deze situaties en posities, en ongeacht onze huidige situaties, werden we in positie gebracht of we nu klaar waren of niet. Het was deel van ons originele plan. Onze zielen plaatsen ons altijd waar we nodig zijn.

Nieuwe relaties verschijnen al voor de oude beëindigd zijn, en we verhuisden naar Nieuwe geografische locaties voordat we dachten dat we klaar waren (ondanks dat we altijd wisten waar we dan weer naar toe zouden gaan), Nieuwe huizen voordat we zelfs maar het idee kregen dat we de oude moesten verlaten, enzovoorts.

Onze zielen weten altijd wat ze doen en hoe meer we verbonden zijn met onszelf op zielsniveau, hoe makkelijker onze overgangen worden. Het is makkelijker om al het oude te laten gaan als je weet wat er om de volgende hoek is. En bovendien waren deze plotselinge bewegingen bijna een shock omdat we op onze geplande plaatsen moesten zijn voor het begin van de Nieuwe wereld. En plotseling kwam het Nieuwe......en wel nu.

Deze laatste voortstuwende energieën kunnen interessante fysieke en emotionele toestanden oproepen. De duizeligheid kan weer terugkomen omdat we verder gaan in hogere dimensies. Ervaringen van niet geheel aanwezig zijn in je lichaam. Ruimtelijkheid. Verwarring. En een gevoel van shock in onze systemen omdat we op een Nieuwe plaats gezet zijn....in een andere werkelijkheid. Helemaal Nieuw in vibratie. Een grote verandering voor het menselijk systeem. Je kunt we zelfs bevroren voelen in bewustzijn door deze beweging.

Paniek en onrust kunnen ook plaatsvinden als ons ego en menselijk zelf niet weet wat er gebeurt en waar we heengaan. Ook is deze tijd er een van verlaten......we hebben een werkelijkheid verlaten en zijn een ander binnengegaan. En we hebben veel van ons ego achtergelaten en onze ego's hielden niet van verdwijnen, dus vochten ze voor hun bestaan. Het is net alsof we zeggen, "Ik ben nog niet klaar om te gaan!" terwijl we doorgaan te sterven terwijl we nog leven.

Deze nieuwe wervelende energie kan ook onze emoties beïnvloeden. Deze tijd van beweging creëerde de stop energie. Je kunt je voelen alsof je niet verder kunt en huilt dat alles uit elkaar valt. Dit is een tijd van ontrafelen. En ontrafelen van het oude in ons en zeker het oude om ons heen. De oudere dichtere vibraties verlaten ons nu echt snel en deze versnelling van de energie kan chaos, paniek, angst en emotionele opschudding veroorzaken. Of misschien voel je je alsof je een beetje gek aan het worden bent.

Mijn jongste kat heeft ongewoon veel energie de laatste tijd en rent door het huis als een gekke vrouw! Ze voelt het allemaal echt, maar haar sterrenfamilie gaat door met haar in de gaten te houden en we communiceren daar regelmatig over, om zeker te weten dat ze haar energie op een gezonde en niet-destructieve manier loost. Deze Nieuwe dieren zijn hier om de weg voor te bereiden voor de energieën van het Nieuwe en zij houden ervan om hier te zijn. Zij kunnen zeer enthousiast worden! En mijn oudere kat is erg aanhankelijk en verward.

Ja, deze verbazende verschuiving in de hogere dimensie kan echt vreemd aanvoelen.....en zonder echt te weten waarom.

Maar andere verbazende dingen gebeuren er ook in deze tijd. Wij zijn aangekomen in de vibratie en werkelijkheid van de tijd om plezier te manifesteren. Het is nu echt snel, en zeer interessant om te ontdekken dat wat we wensen onmiddellijk aan onze voeten verschijnt.

Het is al een tijdje leuk voor mij, omdat ik steeds bezig ben mijn wensen aan te passen, en zij arriveren zo snel dat ik af en toe verzucht, "Oh, was ik maar wat specifieker geweest. Dit is wat ik dacht en wenste, maar het is niet helemaal in orde. Ik denk dat ik dit of dat toevoeg aan mijn wensen en het opnieuw probeer." En dan poef! Daar komt het opnieuw in slechts een paar uur tijd. Wheeeeee!

En de synchroniciteiten zijn ook overvloedig. Denk aan iets en het zal onmiddellijk verschijnen op TV, of in een telefoongesprek, of aan de deur of in een boek. Het is echt gaaf, en grote pret in de training in de kunst van het manifesteren.

We voelen ons nu ook duidelijk in twee verschillende werkelijkheden. We kiezen bewust waar we verblijven. Het een voelt erg afschrikwekkend en het andere voelt glorieus. De oude wereld en de oude manieren zullen nu snel ontrafelen. De oude systemen die opgezet waren als manier van leven en functioneren zullen niet langer mee werken en als we ermee werken, voelen we ons beroerd. Wij passen niet langer bij die vibraties. We kunnen er nauwelijks in blijven staan.

Maar ga naar het Nieuwe, en dan voel je je echt hemels. Het Nieuwe gaat over het vragen en verwachten van wat je waarlijk wenst......niet wat je denkt dat redelijk of mogelijk is. Ga voor de top.....verwacht om de maan te manifesteren. Dat kun je, weet je wel.....ja dat kan je. Geloof het gewoon. Verwacht het. Verwacht iets anders dan wat je altijd gekregen hebt. Weet dat het de tijd voor jou is. Jouw tijd is gearriveerd. Jouw behoeftes worden voorzien. Raak niet verdwaald in de wereld die verdrinkt. Ga omhoog. Leef hier in plaats daarvan. Weet dat je dat kan. Neem niet wat je toebedeeld is. Creëer wat je echt wil. Jij bent de baas.

Onthoud, je leeft nu in een hogere dimensie. Als je vergeet waar je bent, zul je doorgaan met de oude wereld werkelijkheid te creëren, opnieuw en opnieuw. Je hoeft dat niet meer te doen. Je bent in de Hemel aangekomen......hoe ziet die van jou eruit?

Ik wens je de Hemel in je hart, sterrenlicht in je ziel, en wonderen in je leven in deze wonderlijke tijden. Tot de volgende keer,

Karen
Het originele engelstalige artikel is te vinden op What's up on Planet Earth

goto2012