Nederland een politiestaat 02 update biometrisch paspoort

Wo 27 Februari 2008 11:17 | knight | 7002 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Nederland een politiestaat 02 Update biometrisch paspoort:

Het biometrisch paspoort:

Politiestaat 002b paspoort met rfid en vingerafdruk

Het zal niemand ontgaan zijn dat Den Haag plannen heeft voor de verplichting van vingerafdrukken in het Nederlandse paspoort en de identiteitskaart!

De media heeft er vol van gestaan en ook de â??Vrije Informatie Websitesâ? die volledig profijtloos de (veelal politieke) zaken aan de kaak stellen die niet door de beugel kunnen!

Ik hoef u niet te vertellen dat dan ook gretig naar de publicatie van de vingerafdrukverplichting gehapt wordt door menig blog- en website!

Wat is BIOMETRIE:

Waarom wordt hier zoâ??n HEISA over gemaakt?

Biometrie is het alomvattende woord voor technieken die het mogelijk maken om personen te herkennen / identificeren aan de hand van o.a. gelaatscans, handpalmscans, iris- en oogscans & vingerafdrukken etc.!

Technieken die de belastingbetaler (U en IK) een fortuin aan investeringen kosten voor onderzoek naar mogelijke toepassingen, en door slimme mensen (zogenaamde hackers, voorname(n)lijk uit het criminele circuit, maar ook jongeren die daar mogelijk een â??kickâ? van krijgen) net zo snel weer â??gekraaktâ? worden!

Een oneindige loop van miljarden aan moeizaam opgebrachte belasting euroâ??s door het toilet weggespoeld!

Dat terwijl er meer dan genoeg normale zaken zijn die geld vragen zoals gezondheidszorg, scholing en het creëren van werkgelegenheid (om er een paar te noemen)!

Politiestaat 002c van vrij staatsburger naar potentieel crimineel of terrorist

Nu wil Den Haag de vingerafdruk vanaf 2009 verplicht in hun identiteitsdocumenten hebben.

Alsof dit nog niet genoeg is, willen zij deze vingerafdrukken ook nog eens opslaan in een centrale database, waarbij justitie en politie toestemming wordt verleend deze te ge(mis)bruiken om o.a. zogenaamde onopgeloste zaken mee te kunnen reconstrueren.

Ja mensen, als je hier eens goed over nadenkt, wordt in één klap de Nederlandse wetgeving totaal herschreven!

Waar de mens vroeger nog als een vruchtbaar lid van de samenleving werd gezien, wordt diezelfde mens vanaf de definitieve invoering van biometrische, en rfid- en verichip verwante technieken als een potentiële crimineel en terrorist gecategoriseerd!

Het zal u nu mogelijk absurd in de oren mogen klinken, maar zodra deze technieken worden geïntroduceerd en door de samenleving ( U en ik) worden geaccepteerd, bepalen de overheden in te toekomst mogelijk aan de hand van uit genetisch onderzoek verkregen DNA materiaal wie wel en wie niet in aanmerking kunnen komen om nog een baby te mogen krijgen!

U kunt nu wel uw ogen sluiten en de politiek (die dit soort dingen maar al te graag doorgevoerd zouden willen hebben) als een dom schaapje napraten, maar U zult er te zijner tijd nog wel achter komen dat begrippen als â??PRIVACYâ? van â??VRIJHEIDâ? ook die van de Vrije Meningsuiting in de toekomst zullen vervagenâ?¦

Daarmee verwordt de mens tot slaaf van het kapitalistische controlesysteem!

Het mag misschien wat dramatisch klinken of wat overdreven misschienâ?¦

Maar zeg nu zelfâ?¦

De criminaliteit neemt toe.

De overheid en de media claimen dat dit normaal is bij een toename van de bevolking.

Ik vind het echter NIET normaal, en U zou dat ook NIET moeten vinden!

Veel criminelen worden gemaakt door politieke besluiten, en de rest is gewoon gajes dat Nederland meteen uitgezet had moeten worden ipv de bevolking met extra kosten op te zadelen voor die politieke halve maatregelen met meer gevangenissen, meer politie etc.!

Ja nu zal ik het krijgen.

GEEF DE POLITIEK MAAR WEER DE SCHULD!

Kijk dan eerst eens naar de basis situatie.

Is het niet de politiek die steeds meer mensen uit het buitenland Nederland binnen haalt?

Is het niet mede daarom dat de werkgelegenheid onder druk komt te staan, en daarmee de loonontwikkeling die zich reeds enige tijd in een dalende spiraal bevind?

Is het niet mede daarom dat de woningprijzen absurd hoog staan (hoe meer mensen naar Nederland, hoe meer vraag naar woningbouw, hoe hoger de prijzen voor de woningen).

Bepaalde mensen / organisaties verdienen een VERMOGEN aan deze waanzinsconstructies (denk aan woningbouwcorporaties, maar ook aan makelaars en vastgoedfondsen en hun aandeelhouders)!

Hoe je het ook wendt of keert, ALLE politieke beslissingen laten nu eenmaal diepe sporen na, en steeds vaker in het nadeel van U als belastingbetaler die voor deze politieke experimentjes mag opdraaien (niet alleen financieel, maar ook qua inlevering van bevoegdheden en vrijheden)!

Vandaar dat er een nieuw initiatief is opgestart!

actie 001b - volksdemonstratie 17mei-14juni2008 - kom op voor je vrijheid

(Klik op bovenstaande banner om op de desbetreffende site te komen)

Mijns inziens een NOBEL initiatief, doch de woordkeus lijkt mij wat ongelukkig gekozen, te weten â??VOLKSOPSTANDâ?!

Een uitspraak waarbij geclaimd wordt dat deze gedaan is door Europarlementariër Sophie in â??t Veld wat te lezen is op de site van Webwereld, die hoopt op tenminste 300.000 inschrijvingen.

300.000 inschrijvingen vind ik nog veel te weinig voor een politieke maatregel die o.a. â??Het Europees verdrag voor de rechten van mensâ? op grove wijze schendt!

Als U zich al niet druk maakt vanwege deze maatregelen die de overheden willen invoeren, doe het dan voor uw kinderen of kleinkinderen, want hun PRIVACY- en VRIJHEID lopen ernstiger gevaar!

Mocht u zich afvragen of U iets kunt doen TEGEN besluiten van de overheid?

Het antwoord is JA!

Niet als individu, maar als massa!

Een ander initiatief is gestart door:

GeenFlauweKul

(Klik op de banner voor het artikel op de website)

En betreft een handtekeningenactie TEGEN de invoering van biometrische toepassingen als vingerafdrukken in het paspoort of de identiteitskaart!

Politiestaat 002d Teken de petitie

Ook hier weerâ?¦

TEKEN

Als het niet voor uzelf is dan wellicht voor uw nageslacht!

Bedenk dat als U nu de kans laat liggen iets tegen deze contrölewaanzin te kunnen doen U wellicht in de toekomst GEEN verdere kansen meer zult krijgen!

LAAT STAAN UW NAGESLACHT!

Op naar een leefbare toekomstâ?¦

Een toekomst ZONDER angst!

Een toekomst waarin U mee kunt beslissen!

Vergooi die kans NIET!

Een 2e kans zult U waarschijnlijk NIET meer krijgen!

Politiestaat 002e Teken de petitie GEEN VINGERAFDRUKKEN

Bron: World The Changes