=POTTEN EN PANNEN.....

Do 3 Januari 2013 15:08 | clabamsk | 3156 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

"Ze trouwt alleen omdat ze kinderen wil". De knisperende verpakking van de uitlating verrast me. Een vriendin van een vriendin maakt van haar hart geen moordkuil. Erg amusant komt de mededeling niet uit haar strot. Een ondertoon van jaloezie klinkt er zelfs in door. Ook het overige aan haar is weinig zinnenprikkelend. Althans, voor een vent. Gelukkig, ze is lesbisch! Daarin staat en speelt ze vol overgave en passie het mannetje. De vriendin waarover het gaat heeft inderdaad een zwak voor kroost en voor lesbisch knip-, plak- en copuleerwerk. Dat er af en toe een mannelijke hetero wordt geconsumeerd laat mij volstrekt koud. Ik vind haar toegankelijk, open en vooral lief. Bi is prima!

Voel me gevleid wanneer ik uitgenodigd word voor haar heuse heterobruiloft op Terschelling. Romantische keuze! Een harige stinkende Bouvier loopt het echtpaar in spé voor de voeten. Bij elke handeling om in het huwelijk verbonden te worden. Hoe zo, kwispelen? Weg met dat kolerebeest! Kinderen komen daarna vlot en zeker. Verrassende cadeautjes: een wijsneus en een van-de-wijs-neus.
De eerste is hoogbegaafd. Mengt zich als 5-jarige al in onze gesprekken en weet dan ook nog alles véél beter. Ik moet de aandrang onderdrukken hem niet ter plaatste van het leven te beroven. "Er is wat met dat kindje!", denk ik wanneer ik op kraambezoek ben geweest voor zuigeling nr. 2. Medische diagnose, járen later: autistisch.

Wanneer deze schat de kleuterfase ingroeit, wordt een biertje consumeren volstrekt onmogelijk. Starend vanuit het totale niets kan ze je plotseling bijtend, schoppend en slaand te grazen nemen. Zonde van het bier! Effecten voor de echtelieden die elkaar op het Waddeneiland eeuwige trouw beloofden blijven niet uit. De barsten, kieren en scheuren springen spontaan in het glazuur van het huwelijksgeluk. Zij verhaalt tegen mij over haar bedperikelen met een vriendin wanneer haar hondstrouwe levensgezel aan het werk is. Ook een vader op school plukt de vruchten van haar biseksualiteit. Ondanks dat zij meer mijn vriendin is dan haar eega mijn vriend voel ik me wat ongemakkelijk wanneer ik ze beiden tegelijk tref. Dat probleem lost zich op. Contacten verwateren; ze hebben ruis genoeg aan hun hoofd.

Een Zweedse rechtbank brak zich, in dit verband, onlangs het hoofd over de eigenaresse van een hondenkennel. De blafoppas kreeg een boete van tweeduizend Svensk kronor, omdat ze weigerde een Bouvier-puppy te verkopen aan een lesbienne. Eerst had de poep-pension-eigenares wel oren naar een transactie, maar ze bedacht zich toen ze hoorde dat de vrouw samenwoonde met haar minnares. “Het is een reu, die gaat een zieltogend bestaan leiden bij de meisjes!”
In China maken lesbiennes het nog bonter. Een vrouw, met een sterke afkeur voor alles wat op een erectie lijkt, heeft met hulp van haar vriendin, een echtgenoot gedrogeerd en onder een laag specie levend begraven. In zijn eigen huis! Ja, altijd handige lesbiennes kun je om een klusje sturen. Het stel wilde zo voorkomen dat hij hun relatie nog langer in de weg stond. Nu lígt hij in de weg…

Steeds meer lesbische stellen in Zweden roven daar de spermabanken leeg. Dat was eerst nog een privilege voor gehuwde vrouwen of geregistreerde homoseksuele partners. Na een wetswijziging is het hek voor eenieder van de zaaddam en hollen lesbiennes in hordes naar de lauwe spermatank. Lauw, omdat Zweeds sperma slecht wordt gekoesterd. Daar heeft manvolk nu weer weinig last van. Uit Viva- en Flair-onderzoekjes blijkt dat elke gezonde vent, met een hormoonhuishouding op temperatuur, een lustrijke workshop met een tweetal lesbische schoonheden een toppertje vindt.

In Indiase steden hebben radicale Hindoes vernielingen aangericht in bioscopen waar een Bollywood-film over een lesbisch span wordt vertoond. Ze eisen dat de regering de film verbiedt of censureert. Regisseur Razdan (hetero): “We zijn het land van de Kama Sutra”. De Indiase Raad voor Censuur keurde de film, met de ogen dicht en de bilspleet samengeknepen, goed. Vochtige zoenscènes van hand in hand lopende potten in de winkelstraten van New Dehli doen iedereen naar de bios draven. Zulke setjes zien we in ons straatbeeld gelukkig al decennia. Het zouden zomaar twee van mijn vriendinnen kunnen zijn...