De Energieën voor Maart 2006: Kosmische Kristallen in een Veld van Liefde

Za 4 Maart 2006 13:21 | Bastiaan | 4489 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

De Energieën voor Maart 2006:
Kosmische Kristallen in een Veld van Liefde
Aartsengel Michaël door Celia Fenn
vertaald uit het Engels door Jolanda Klaassen
gepubliceerd op 3 maart 2006


Liefste Lichtwerkers, wat een wonderlijke tijd om op de Planeet Aarde te zijn! De veranderingen en verschuivingen die jullie ervaren laten velen ontwaken tot wie ze waarlijk zijn. En we zullen tegen jullie zeggen, geliefde zielen, dat jullie Kosmische Kristallen zijn die licht uitstralen in een veld van Liefde! Is dit geen prachtige metafoor voor de uitstraling en schoonheid die je bent!

Omdat, sinds de activatie van het Galactisch Lichtlichaam, het menselijk lichaam snel zijn originele patroon, vorm en ontwerp aanneemt - verfijnde kristallijne geometrie ontworpen om te vibreren in een veld van pure liefde en om die liefde te uiten in vele dimensies!

Het Veld van Liefde
Jullie planeet ervaart, op dit moment, twee significante Golven van Energie die samenwerken om de Collectieve Vibratiefrequentie op de planeet te verhogen. De eerste is de Sirische Blauwe Ster energie, die gericht wordt op de planeet middels de Zon, met als doel het activeren van de Galactische Lichtlichaam geometrie. De tweede is wat we een Kwantumgebeurtenis zullen noemen, een golf Galactische energie die wat we noemen een ‘subatomisch onregelmatig veld’ op jullie planeet creëert.

Deze golven van Galactisch Licht vormen een Veld van Pure Liefde op een nieuwe Octaaf van ervaring voor Planeet Aarde. Jullie Galactische Lichtlichamen werden nu geactiveerd, als een Collectief, zodat jullie de transmissie van deze golf lichtenergie van de Grote Centrale Zon of het Galactisch Centrum zouden mogen ervaren en ontvangen.

Dit veld is sterk, wees je daarvan bewust, geliefde Lichtwerkers. Het veranderd op een kwantum niveau de gehele structuur van jullie realiteit. Maar op miraculeuze en wonderlijke wijze. Zeiden we afgelopen maand niet dat alles veranderd? Inderdaad meenden we dit letterlijk! De golven van liefde transformeren de planeet, creëren een Veld van Mogelijkheden dat de Hoogste uitingen van Liefde van het Planetaire Collectief ondersteunt. Nu, geliefde zielen, zullen jullie werkelijke veranderingen op de Aarde beginnen te zien. Liefde zal zijn weg tonen. Het Veld van Liefde zal mensen beginnen te begeleiden bij het uiting geven aan hun Hoogste en Beste potentieel.

Je zou kunnen zeggen geliefden, wanneer je voor die terminologie kiest, dat het Licht heeft gewonnen! We geven er de voorkeur aan te zeggen dat het licht, eindelijk, is gegrond door een populatie van geascendeerde mensen met afdoende ontwaakt bewustzijn om dit Licht beschikbaar te maken voor de gehele planeet. Jullie zijn de Kosmische kristallen die het Kristallen licht van de Galactische Bron gronden.

Binnenkort, geliefde zielen, zullen jullie een dusdanige ontwaking op jullie planeet zien. Het Licht zal overal schijnen en wat verborgen werd zal onthuld worden opdat allen het zullen aanschouwen. Vele zogenaamde ‘negatieve’ dingen zullen in het licht komen om geheeld en gezuiverd te worden, maar het meest wonderlijk, mensen zullen diepe bronnen van liefde binnen zichzelf ontdekken. Ze zullen inzien dat ze alles kunnen oplossen wanneer ze putten uit de liefde die in hun hart is.

De vertoning van het Kristallijne Lichaam
Het belang van deze energieën voor de Planeet is immens en wonderlijk. Ze zullen gronden en vrede brengen in een turbulente wereld waar ze transmuteren en transformeren. Maar, op het individuele niveau, zullen er ook miraculeuze veranderingen plaatsvinden.

Het Galactisch Lichtlichaam, met zijn specifieke geometrie van de Icosa-Dodecahedron en het Kwantum ‘Veld van Liefde’, met zijn specifieke kristallijne geometrie, zal een sympathieke vibratie of resonantie produceren, een kristallijne staat in het menselijk lichaam. Dit zal plaatsvinden middels de Watermatrix van het lichaam. Jullie lichamen bestaan voor 70 tot 80 procent uit water en dit water zal in kristallijne vormen gaan vibreren. Gebeurd dit eenmaal, dan zal het fysieke lichaam meer en meer licht gaan ontvangen en overbrengen. Je wordt inderdaad stralend en lichtgevend.

‘Licht worden’ op deze wijze betekend dat het lichaam minder densiteit zal bevatten en men het als licht kan beschouwen. Het kan getransformeerd worden, geheeld, verjongd, met de snelheid van de gedachte! Dit is ‘het hoogste potentieel’ dat gecodeerd is in jullie DNA in de Paradijselijke blauwdruk die nu geactiveerd wordt door de Sirische Blauwe Ster geometrie en het Galactische Veld van Liefde. Maar dit zal een geleidelijk proces zijn, geliefden, er is geen haast. Sta jullie lichamen de tijd toe die het nodig heeft om deze veranderingen te ondergaan. Sommigen zullen veel rust nodig hebben en stilte om deze transformatie toe te staan, anderen wellicht niet. Jullie zijn individuen en elk van jullie zal gaan werken met deze transformerende energieën op diens eigen individuele wijze.

En, geliefden, jullie zullen veel werk te verzetten hebben om diegene te begeleiden die nog bezig zijn te ontwaken en de energieën van verandering te begrijpen, omdat het effect op iedereen zal hebben. De gehele Planeet verblijft in de Vijfde Dimensie, terwijl de meeste mensen zich nog altijd identificeren met het realiteitsframe van de Derde Dimensie. Maar wanneer deze veranderingen evident worden, zal er veel onderwijzend en ondersteunend werk te verrichten zijn nu de mens de waarheid leert over diens Engelennatuur en hoe ons hoogste potentieel op Aarde uit te drukken.

De Planetaire Energieën in Maart
Deze grootse verschuivingen zullen geassisteerd worden door de Planetaire energieën in Maart, in het bijzonder door de energieën van de Zon, de Maan en de Equinox.

Op de 14de Maart, bij Volle Maan, zal er een Maaneclips plaatsvinden in Maagd/Vissen. Vissen is het huis van diepe psychische energieën en Maagd is traditioneel het huis van heling/genezing. Verwacht op dit moment, zowel op persoonlijk als planetair niveau, diepe niveaus van heling en transformatie te aanschouwen.

De Equinox op de 20ste/21ste Maart zal dit jaar een tijd zijn van zeer speciale energie. Op dit moment in de Aardse planetaire cyclus zijn dag en nacht exact even lang en de planeet is in evenwicht, in perfecte balans, de Maan zal zich bij Pluto voegen nu ze zich verplaatst door het Galactisch Centrum of de Grote Centrale Zon. Wat een krachtig moment! Onthoud dat het Veld van Liefde afstamt van het Galactische Centrum en versterkt zal worden door de transformatieve effecten van de Maan/Pluto transit. En we hebben gezegd: wat verborgen was zal aan het licht komen na deze doorgang van energieën.

En dan, op de 29ste Maart bij Nieuwe Maan, zal er een Zoneclips plaatsvinden in Ram. Ram-energie vertegenwoordigd zowel het Kind als de Strijder. Op dit moment zie je de Archetypische energie van Horus opstijgen, het Egyptische Goddelijke Kind dat de Strijder van het Licht werd. Maar ook, de energie van het Christuskind dat mensen de weg wees op het pad van de Spirituele Strijder. En tenslotte, zien we de gezegende en prachtige energie van de Nieuwe Kinderen die inderdaad de ‘Strijders van het Licht’ zijn op deze Planeet.

Het is een tijd van wedergeboorte! Wat een wonderen zul je aanschouwen! De Nieuwe Mens – Homo Christos – is geboren. Vier het Veld van Licht en Liefde!Afbeeldingen: “Lemurian Flower” van Jan Custers en “Field of love” van Gaby Van Den Abeele.

Copyright © 2004-2006 Celia Fenn Star Child Ascension
Copyright © 2006 Ditrianum Media Center www.ditrianum.org


This work is licensed under a Creative Commons License.
You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author