Alberto "Undercover in Nederland" Stegeman zelf ontmaskert als leugenaar

vrijdag 16 april 2010 03:55 | sueme | 8445 keer bekeken | 1 reactie | 1 x aanbevolen


Iedereen met een beetje verstand had natuurlijk al lang door dat de uitzendingen van "Undercover in Nederland" vooral kijkcijfers moet scoren. Naast de uitzending dat hij met een auto van het leger ervandoor ging zijn de meeste uitzendingen het resultaat van kinderlijke sensatie onderzoeksjournalistiek. Je kan van alles, wat een beetje "underground" is, een zeer spannende uitzending monteren.

Vandaag heeft justitie Alberto Stegeman (foto) zelf ontmaskert als leugenaar. Hij zou met de uitzending over "Schiphol" de kijkers bewust hebben misleid. De getoonde toegangspas (wat een copy zou zijn van het orgineel) is nooit gebruikt en een achtervolging is later in scene gezet. Feiten zouden zijn verdraaid en gemanipuleerd:


1. Ondanks een suggestie in die richting is de nagemaakte pas helemaal niet gebruikt en is de beveiliging dus niet op die manier getest.


2. Stegeman lag in de kofferbak en suggereerde in de uitzending dat de auto bestuurd werd door zijn collega die gebruikmaakte van de valse pas. Zoals gezegd is de valse pas niet gebruikt en bestuurde bovendien niet zijn collega, maar de KLM-medewerker de auto. En die had gewoon een geldige pas. Het enige dat dus is aangetoond is dat de kofferbak van de auto die werd bestuurd door de KLM-medewerker niet is gecontroleerd. Om dat aan te tonen hoef je geen pas na te maken.


3.  In de uitzending wordt gesteld dat de beveiliging..............................

Bron: Sueme!

Reacties

    Alberto"Undercover in Nederland" Stegeman zelf ontmaskert als leugenaar

    donderdag 22 juli 2010 10:14 | fem |

    Update: kijk op de site van Stegeman.

    Het blijkt nu dat die man ten onrechte is ontslagen en dat Stegeman hem dus niet kende. Hij is nu weer aangenomen.


 Quote

Kijk gewoon naar ons. Alles is achterstevoren, alles staat op zijn kop. Doktoren vernietigen gezondheid, advocaten vernietigen gerechtigheid, universiteiten vernietigen kennis, overheden vernietigen vrijheid, de massamedia vernietigen informatie en religie vernietigt spiritualiteit.
Michael Ellner