Jim Humble's Miracle Mineral Supplement

vrijdag 23 mei 2008 21:18 | Strijder | 2591 keer bekeken | 1 reactie | 3 x aanbevolen

De laatste weken ben ik* iets wonderbaarlijks aan het leren en ervaren; Iets, dat gevolgtrekkingen heeft voor iedereen. Het is een methode, welke gebaseerd is op het verstoffelijken van een chemische solutie, te weten chloor dioxide, in hoeveelheden, die klein genoeg zijn om veilig in te nemen en groot genoeg om pathogene stoffen in het lichaam te vernietigen, welke het lichaam van levensenergie beroven en het lichaam vergiftigen met afvalstoffen, waardoor het kwetsbaarder wordt voor allerlei ziekten.

Het product heet MMS, dat staat voor miracle mineral supplement.(wonderbaarlijk mineraal supplement) We zijn onmiddellijk alert bij het woord wonderbaarlijk, om iets te omschrijven, wat we geweldig vinden en niet begrijpen hoe het werkt.

Niettemin is er een uitleg mogelijk, van waarom MMS zo effectief is in het doden van ziekteverwekkers. Het is niet MMS, die virussen, bacteriën, schimmels etc. doodt, maar chloor dioxide. Indien U hiervan de chemische werking begrijpt, zult U begrijpen dat dit geen wonder is, maar alleen zo lijkt.

*ik = in deze J.R. Oomkens
Bron: Goddelijk Toeval

Reacties