UFO te Noord Brabant

donderdag 15 mei 2008 20:48 | Strijder | 7654 keer bekeken | 0 reacties | 2 x aanbevolen
Een jaar of tien geleden heb ik een tweetal ervaringen gehad die ik niet anders kan verklaren dan door er UFO op te plakken.

Mijn eerste UFO ervaring was best bijzonder. Ik denk dat ik het niet snel nog eens zal meemaken, al hoop ik uiteraard van wel..


Het was zomer. De lucht was helder blauw zonder enige wolk in de lucht. Op de achtergrond zag ik een aantal straaljagers vliegen. Terwijl ik met de telefoon in mijn handen sta en naar buiten kijk, zie ik ineens rechts van mij IETS uit het NIETS ontstaan, alsof er iets door de voorhang heen ontstond.Denk maar aan de keren dat je vroeger de TV aan of uit zetten.. Dat ging gepaard met het licht van de beeldbuis dat als het ware naar binnen werd gezogen..
Nou op die manier zag ik dus iets mijn werkelijkheid binnen dringen....


Ik stond met een open mond te kijken naar het tafereel. Rechts van mij kwamen uit het schijnbare niets/alles twee voorwerpen in de vorm van een soort driehoek, omringt met oranje/geel pulserend licht (zoals je weleens warmte ziet opstijgen zo zag dat er ook ongeveer uit) Vanaf het moment dat het 'ontstond' vloog het met een verbazingwekkende snelheid naar links om daar 100 meter verder weer op dezelfde manier te verdwijnen als het tevoorschijn was gekomen. Het waren er twee. Ze vlogen als ganzen in formatie, de ene achter de andere. Ze vlogen alletwee exact even snel en zagen er hetzelfde uit.

Ik denk niet dat ik het ooit nog vergeet. Wanneer iemand mij een dergelijke ervaring zou vertellen denk ik dat ik er moeite mee zou hebben om het echt te geloven.. Maar nu gebeurde het onder mijn ogen. Het was zeker geen weerspiegeling oid Het zou een bolbliksem oid kunnen zijn geweest, of een UFO. Of het buitenaards, of van een andere dimensie, of uit onze toekomst, of totaal iets anders is laat ik in het midden.

Een andere keer stond ik op het balkon savonds te kijken naar de sterren. Opeens viel mij op dat er naast Orion nog een klein groepje met sterren stond, die ik eigenlijk nog nooit gezien had. Ik begon me af te vragen waarom ik dat groepje van '3 sterren' nog niet eerder had waargenomen, daar ze nogal best wel opvielen, en met in het achterhoofd dat sterren en planeten bewegen volgens vaste patronen.. Ik heb misschien een tiental minuten, misschien wel langer zo staan kijken en denken. Omdat ik die dag pas laat aan het koken was dacht ik, stel je voor ik loop de keuken in, schudt mijn aardappelen, kom terug en ze zijn weg.. Dan zijn het geen sterren..

Vervolgens voeg ik daad bij het woord, loop de keuken in, schudt de aardappelen, komt terug en constateer dat het 'groepje sterren' wat stil in de lucht heeft gehangen zonder te bewegen voor zeker 10 minuten nu gewoon WEG is, nergens meer te bekennen....


Een week later kwam ik een boek tegen over UFO's waarbij iemand vertelde op telepathische wijze met hen in contact te staan. Ik bedacht me op dat moment dat datgene wat ik gezien heb misschien idd een UFO was. Die mijn gedachten konden lezen van een immense afstand en daarom waren verdwenen zoals ik me had voorgesteld..


Wat ik zeker weet is dat we in een fantastische wereld leven, waar meer mogelijk is dan de meeste van ons durven dromen...

Sindsdien heb ik (helaas) geen UFO ervaringen meer gehad. Kan ik ze op de een of andere manier bestellen???
Bron: mezelf