Wat als je weigert het contract te tekenen met de Nederlandse overheid ?

zaterdag 1 maart 2008 13:57 | Aservire | 3339 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Wat nu als je in Nederland geboren bent en je WEIGERT het contract met de overheid te ondertekenen om de wetten te accepteren ?

Wat gebeurt er met Nederlanders die het contract met de overheid en zijn wetten weigeren ?
Worden die het land uit gezet ?
Mag je uitsluitend op Nederlands grondgebied verblijven als je een contract tekend met de NL overheid dat je hun wetten accepteerd ?
En in welke wet is dan geregeld wat er gebeurt als je dat wetten contract niet accepteerd ?

Ik ben een vrij mens onder God geboren in Nederland. Niemand kan namens mij contracten afsluiten, ik ben immers volwassen. Maar wie heeft er voor mij het contract met de Nederlandse overheid afgesloten dat ik de wetten van die instelling genaamd Nederland respecteer ? Ook de zogenaamde "democratie" volgt uit die Nederlandse wetten. Maar een wet heeft geen draagkracht omdat simpelweg de wet dat van zich zelf zegt !

Straks komt de buurman met zijn wetten om mijn oren slaan en zegt dat er in zijn wet staat dat ik zijn wetten moet gehoorzamen.

Verduidelijk deze discussie voor mij en geef je reactie:

http://www.nujij.nl/wat-als-je-weigert-het-contract-met-de-nederlandse.2015849.lynkx

 Quote

The sharing of joy, whether physical, emotional, psychic, or intellectual, forms a bridge between the sharers which can be the basis for understanding much of what is not shared between them, and lessens the threat of their difference.
Audre Lorde