Het Einde van de Cyclus van Licht en Duisternis

Ma 6 Februari 2006 22:40 | Bastiaan | 2796 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Het Einde van de Cyclus van Licht en Duisternis
Saint Germain door Mike Quincey
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets
gepubliceerd op 4 februari 2006

1 januari 2006


"Emergence" © 2005 Atmara Rebecca Cloe
Een nieuw jaar is begonnen en daarmee nieuwe energieën die er niet waren in het begin van 2005. Jullie hebben hogere energieën naar je toegetrokken die jullie trillingen merkbaar hebben verhoogd. Hoe meer jullie kunnen ontvangen, des te meer er naar de Aarde wordt geleid en via jullie wordt geaard. Jullie koesteren een hogere verwachting dan voorheen en je hoeft maar een paar jaar terug te kijken om te beseffen hoe ver jullie zijn gekomen. De weg is bereid voor de laatste acts in het toneelspel van dualiteit, en de hoofdrol zal van de één naar de ander gaan. Nu begint voor het Licht de tijd om zichzelf met volle kracht te tonen.

Er zijn veranderingen die eerst nog moeten plaatsvinden alvorens de grote gebeurtenissen kunnen plaatsvinden, maar jullie zijn goed voorbereid op datgene wat zich binnenkort zal aandienen. De duistere krachten zullen zichzelf vernietigen terwijl zij proberen vast te houden aan de macht die zij nog steeds hebben. Zij weten dat hun plannen in duigen vallen, maar proberen ze nog steeds door te voeren. De werkelijkheid is dat zij zich al heel lang bewust zijn van de Krachten van het Licht en beseffen dat zij Hen niet om de tuin kunnen leiden. Zij wisten dat zij vroeg of laat hun macht aan Hen zouden moeten afstaan, en zijn zich bewust geweest van het grotere plan voor de Aarde en de Mensheid.

Dit zal een jaar van grote veranderingen zijn die het mogelijk zullen maken dat de laatste coterie zal worden verwijderd. Het is nog steeds delicaat werk en wij wachten op het juiste moment waarop dat kan worden bereikt zonder dat jullie onaangename gevolgen daarvan ondervinden. Onze acties zullen snel zijn en wij zullen gedurende korte tijd zaken in eigen hand nemen. Het is onze heldere intentie om de macht te overhandigen aan onze medestanders, en diegenen die zijn voorbestemd om jullie voorwaarts te leiden, zijn volledig voorbereid en klaar om hun taken uit te voeren.

Gedurende het afgelopen jaar zijn heel veel meer mensen erachter gekomen wat er heeft plaatsgevonden. Daardoor worden diegenen die opstaan en voor de waarheid uitkomen, nu gesteund door mensen op alle niveaus van de samenleving. Er zullen altijd diegenen zijn die aan het oude willen vasthouden, zelfs als ze zien hoe hun vrijheid wordt beperkt. Zij kennen geen ander manier en zoeken niet naar spiritueel begrip. Wij vragen niets anders dan dat jullie accepteren dat jullie een Schepper hebben en dat er een goddelijk plan bestaat voor de Aarde dat nu wordt uitgespeeld.

In korte tijd zullen wij veel valse doctrines hebben gecorrigeerd, en als de waarheid eenmaal bekend is, zal er de formatie zijn van een Raad van Kerken. Zij zullen zich verenigen in een gemeenschappelijk beeld van de waarheid, en in het besef dat jullie geschiedenis zal moeten worden herschreven. Hiervoor zullen wij jullie onweerlegbaar bewijs leveren van jullie verbinding met de Schepper en hoe jullie jullie inspiratie en groei in veel verschillende beschavingen hebben gevonden. Jullie zullen ook leren dat terwijl jullie evolueren, het leven altijd doorgaat, en hoe jullie elkaar helpen vooruit te komen. De gedachten en handelingen van één persoon zullen alle anderen beïnvloeden, en het evenwicht tussen Licht en duisternis verandert voor altijd.

Wij weten hoe ongeduldig Mensen kunnen worden en hoe jullie emoties heel snel kunnen veranderen. Er zullen nog steeds ups en downs zijn, maar de onderliggende beweging zal jullie naar succes leiden. Onthoud dat er ook zielen zijn die niet de bestemming hebben om bij te blijven, aangezien zij hebben verkozen om weg te gaan opdat de overgang sneller kan plaatsvinden. Er worden nog steeds karmische lessen geleerd, en totdat jullie de dualiteit volledig achter jullie hebben gelaten, zal dit ook zo blijven.

Jullie dienen nu jullie beeld te versterken van de veranderingen die het einde inluiden van de cyclus van Licht en duisternis. Velen van jullie weten wat er is gepland, en op dit moment wordt jullie steun gevraagd om de laatste coterie te verdrijven. Dit zal de eerste en belangrijkste stap zijn die het begin van het einde zal inluiden. Dit zal in de loop van dit jaar gebeuren, en wij voorzien dat de lopende aanklachten een belangrijk aandeel zullen hebben in het teweegbrengen hiervan. De duistere energieën hebben invloed op een groot deel van jullie samenleving en dit is een wereldwijd probleem. Het zal echter veranderen en kan niet blijven bestaan nu het nieuwe plan zich ontvouwt. De veranderingen zullen enorm zijn en wat iedereen nu in Amerika ziet gebeuren zal uiteindelijk de hele wereld rondgaan.

De Mensheid is nu zover in haar voorbereiding op de evolutionaire verschuiving dat niets dit nu nog kan tegenhouden. Dit is jullie garantie dat deze cyclus positief zal eindigen en dat de Opstanding zal komen zoals gepland. Na de vele duizenden jaren dat jullie naar deze tijd hebben toegewerkt, blijft er niets anders over dan een enkel ogenblik, en jullie zullen de glorie zien en de vreugde van het succes voelen. Er zal vrede naar de Aarde gebracht worden, maar een vrede die nochtans jullie begrip te boven gaat.

Alle levensvormen zullen dit ondervinden, en werd jullie niet verteld dat de leeuw zich zou neervlijen naast het lam? Alle energieën zullen in perfecte harmonie met elkaar samenwerken, en jullie zullen zien dat perfectie zich in alles om jullie heen manifesteert. Hebben jullie er ooit bij stilgestaan dat jullie het weer met jullie eigen energie kunnen beïnvloeden, en hoe het zou reageren op die ene energie die in perfecte harmonie is? Deze tijd zal naar jullie toekomen wanneer het Licht de Aarde doordringt en jullie naar een nieuw bewustzijn toe groeien dat ook wel het “superbewustzijn” wordt genoemd. Jullie zullen weer heel zijn en jezelf gereed maken voor de grote sprong voorwaarts.

Het Plan van de Schepper wordt in perfectie ontvangen en jullie zijn zijn begunstigden, en jullie zullen jezelf terugbrengen naar de status die jullie eeuwenlang geleden hadden. Jullie zullen geen moeite hebben om jezelf aan te passen aan de veranderingen omdat zij jullie zullen terugvoeren tot het niveau waar jullie vroeger waren en dat voor jullie heel natuurlijk is. Wees ervan verzekerd dat degenen die jullie nu achterlaten, die voor zichzelf een ander pad kiezen, op een dag ook tot het volledige besef zullen komen van hun potentieel en een vergelijkbaar pad zullen bewandelen.

Geliefden, ik ben Saint Germain, en ik ben iemand die vanuit de hogere rijken werkzaam is, en ik maak deel uit van één groot lichaam dat de wensen van de Schepper ten uitvoer brengt. Wij hebben vele namen en lijken gescheiden te zijn, maar wij zijn Eén in het Licht en Alles is met elkaar verbonden. Wij dienen diegenen die ernaar streven om terug te keren naar het Licht, en jullie zijn op dit moment degenen die onze aandacht hebben. Wij zijn hier om op alle mogelijke manieren te helpen en dat zullen wij ook doen want wij hebben jullie gebeden om hulp beantwoord. Wat zich ontvouwt is de slotact waarin wij jullie Verheffen, een dienst die wij met de grootste Liefde uitvoeren, want jullie zijn een deel van ons en wij zijn een deel van jullie. Wij zijn Allen Eén. Ik wens dat jullie allemaal een bevredigend Nieuw Jaar zullen hebben, een jaar waarin al jullie wensen uitkomen en waarin vreugde en geluk op Aarde neerdalen.Copyright © 2006 Ditrianum Media Center www.ditrianum.org


This work is licensed under a Creative Commons License.
You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose