Beste vrienden

dinsdag 17 januari 2006 23:53 | Bastiaan | 2006 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Beste vrienden,

Met Nieuwjaar achter de deur zou ik graag deze gelegenheid gebruiken om mijn oprechte waardering te uiten aan iedereen die de laatste 12 maanden de tijd en moeite heeft genomen om mij mails te sturen en dat in het nieuwe jaar zal blijven doen.

Bedankt om mij veilig, geborgen, geliefd en gezegend te laten voelen.
Een bijzonder woordje van dank voor degene die me de e-mail stuurde over het gebruik van rattendarmen voor de lijm op briefomslagen - omdat ik nu elke keer ik een brief wil dichtplakken op zoek moet gaan naar een pritt-stick.

Voor dezelfde reden veeg ik vanaf nu elk blikje, dat ik open, grondig af met ontsmettingsalcohol

Omwille van uw oprechte bezorgdheid, drink ik ook niet langer Coca Cola omdat ik weet dat je er kalkaanslag in toiletten mee kan verwijderen (wat geen aantrekkelijke gedachte is)

Eveneens verwijder ik niet langer wisselgeld uit telefoon- en
sigarettenautomaten uit schrik gestoken te worden door een met AIDS geïnfecteerde naald.

Ik ben ook niet langer ongerust over mijn ziel, omdat ik weet dat 363.214 engelen mij beschermen.
Dankzij jullie heb ik geleerd dat God mijn gebeden enkel beantwoord als ik een e-mail doorstuur naar zeven van mijn vrienden en een wens doe binnen de vijf minuten.

Tevens heb ik door mijn vrienden geen spaargeld meer omdat ik het weggegeven heb aan een ziek kind op het Internet dat stervende was in het ziekenhuis (voor de 1.387.257ste keer).

Ik heb zelfs helemaal geen geld meer, maar dat zal veranderen eens ik de 15.000 ontvang die Microsoft, AOL en Hotmail mij zullen zenden voor mijn deelname aan hun speciale online e-mailprogramma.
Via gelijkaardige e-mail programma's zal ik dankzij jullie gratis GSM's ontvangen van verschillende merken, die ik dan weer kan verkopen op e-Bay om mijn schulden af te betalen.

Ja, bedankt voor jullie bezorgdheid, want alles zal in mijn voordeel uitdraaien.
Als u deze e-mail niet doorstuurt naar minstens 144.000 mensen binnen de 7 minuten, zal een reusachtige duif met enorme diarree op uw hoofd landen deze namiddag om 17u00.

Ik weet dat dit zal gebeuren omdat het eergisteren
gebeurde met een vriend van mijn buurman zijn ex-schoonmoeder haar tweede man zijn nicht haar schoonheidsspecialiste.

Groetjes,

susan

Bron: Susan