Disclosure finale zaterdag 25 maart 2017 Nieuwscafé Extra: Het wonder van Groningen

dinsdag 14 maart 2017 20:10 | Antonteuben | 474 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Ten eerste willen wij de mensen bedanken die al hebben toegezegd zaterdag 25 maart aanwezig te zijn. Het belooft een uitzonderlijke avond te worden,met diverse sprekers, met veel informatie over de actuele situatie in de wereld, wat betreft buitenaards contact. Zoals de bijzondere gebeurtenissen in Groningen en de rest van Nederland. Ben jezelf getuige geweest en wil je je verhaal delen, dan heb je nu de mogelijkheid, op deze avond. Wij verzoeken iedereen dit zo veel mogelijk te verspreiden, en wil jij erbij zijn mail dan zsm naar curses@antonteuben.

het-wonder-van-groningen

Wij verzoeken iedereen dit zo veel mogelijk te verspreiden, en wil jij erbij zijn mail dan zsm naar curses@antonteuben.nl.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

 Quote

De kennelijke opluchting waarmee Paars ervan uitgaat dat de dader van de moord op Fortuyn een eenling is, zou het diepste wantrouwen moeten veroorzaken bij de jongens en meisjes van de pers. Maar de Nederlandse pers blinkt vooral uit in het aanschurken bij de macht, niet in machthebbers kritisch volgen. De moordenaar had één kogel over, gewoonte die alleen professionals zich eigen maken. Ik voorspel U dat 't hier niet om één gek gaat, maar om een complot, hoe paranoïde dat ook klinkt.'
Theo van Gogh