17 Januari 2016 Schumann resonantie cursus in Rotterdam Centrum Djoj

Wednesday 16 December 2015 14:44 | Antonteuben | 1012 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

De eerstvolgende eendaagse cursus Schumann resonantie gegeven door Anton Teuben met kennismaking met de MX2 Generator is:

Datum: zondag 17 jan. 2016

Tijd: 10.30 – 17.00 uur

Locatie: Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA in Rotterdam  route

Kosten: € 100,00 p.p.

trainer287_220_200_image001

Deze kosten dienen vooraf betaald te worden. Hierbij is de gehele dag koffie, thee en water gratis.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om een biologische lunch te bestellen voor € 8,- per persoon. Deze lunch wordt verzorgt door Centrum Djoj.

Op locatie is er de mogelijkheid om colloïdaal zilver, CBD olie of MX2 kristallen hangers en dergelijke te kopen.

Voor meer informatie over deze cursus verwijzen wij u graag naar de website www.antonteuben.nl of www.worldunity.nl .

Aanmelding cursus: Bent u één van degenen die er graag voor willen zorgen dat een minderbedeelde toch aan deze cursus mee kan doen dan kunt u zich voor de cursus aanmelden door een e-mail te versturen naar cursus@antonteuben.nl onder vermelding van plaats, naam, adres, telefoonnummer, het aantal personen en wel of niet gebruikmaking van lunch. U ontvangt van ons een mail met de betalingsgegevens. Uw aanmelding is definitief na betaling.

Team Anton Teuben

Colloidaal Zilver Zalf met Goud 250 ml

 Quote

De kennelijke opluchting waarmee Paars ervan uitgaat dat de dader van de moord op Fortuyn een eenling is, zou het diepste wantrouwen moeten veroorzaken bij de jongens en meisjes van de pers. Maar de Nederlandse pers blinkt vooral uit in het aanschurken bij de macht, niet in machthebbers kritisch volgen. De moordenaar had één kogel over, gewoonte die alleen professionals zich eigen maken. Ik voorspel U dat 't hier niet om één gek gaat, maar om een complot, hoe paranoïde dat ook klinkt.'
Theo van Gogh